• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İphone 7 mi S7 Edge mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YED
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İphone 7 & S7 EDGE ?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Android 2 sene gidermis yok efendim suymus iphone uzun kullanımmis :) yapmayin guldurmeyin:)
s7 edge den bahsediyoruz. seni iphone 7 ile ayni surede götürür.

Android 2 sene gidermis yok efendim suymus iphone uzun kullanımmis :) yapmayin guldurmeyin:)
s7 edge den bahsediyoruz. seni iphone 7 ile ayni surede götürür.

Neyse hocam artık çok geç aldık 7'yi deneyip görücez ama bence bu uzun ömür işi kişinin kullanımına bağlı :)

Arkadaşlar iphone 4 kullanıyorum şuan zar zor da olsa yeni cihaz almak istiyorum ama kararsız kaldım iphone 7 & s7 edge arasında bana pili ve kamerası iyi olması gerekiyor iphone 7'nin pili iyi dayanıyor mu acaba emin değilim samsung içinde android kullanmadım hiç 5 senedir ios kullanıyorum o konuda bir endişem var yardımcı olur musunuz ?
İkisi arasında dengeli s7 edge...

1 günde gelmeyecekmiydi yahu senin telefon :D

Geldi şuna elimde %50 şarjı var şarjı nasıl yapayım hocam bitikten sonra mı takayım
--- Gönderi Güncellendi ---
Yanlız harika bir telefon alacak olanlara tavsiye edilir kullanışı harika

Geldi şuna elimde %50 şarjı var şarjı nasıl yapayım hocam bitikten sonra mı takayım
Yanlız harika bir telefon alacak olanlara tavsiye edilir kullanışı harika
Ben telefonu ilk aldığımda şarjı %5 e kadar indirdim sonrada uzunca bir süre şarj etmiştim. Sende istersen böyle yap dostum. Uzunca süreden kastımda aksam şarja bıraktım yatmadan sabahta şarjdan aldım. 6 7 saat kadar şarjdaydı yani.
Bu arada genelde ben %5 e şarja takarım %100 olduğunda fazla bekletmeden çekerim cihazı şarjdan. Şarj süresinde wp hariç hiç bir şekilde kullanmam. Şuanlık benım batarya performansım ilk günden farksız. Yani 5 aydır bataryada olumsuz bir şey yaşamadım. Hatta 2800 mah batarya ile 7.28 saat ekran süresi dahi aldığım oluyor.

Ben telefonu ilk aldığımda şarjı %5 e kadar indirdim sonrada uzunca bir süre şarj etmiştim. Sende istersen böyle yap dostum. Uzunca süreden kastımda aksam şarja bıraktım yatmadan sabahta şarjdan aldım. 6 7 saat kadar şarjdaydı yani.
Bu arada genelde ben %5 e şarja takarım %100 olduğunda fazla bekletmeden çekerim cihazı şarjdan. Şarj süresinde wp hariç hiç bir şekilde kullanmam. Şuanlık benım batarya performansım ilk günden farksız. Yani 5 aydır bataryada olumsuz bir şey yaşamadım. Hatta 2800 mah batarya ile 7.28 saat ekran süresi dahi aldığım oluyor.

Şuan %40 şarjı var %5 olunca takayım 6-7 saat kalsın o zaman

Aynen öyle yap kurcalarsın iyice telefonu. Uygulamlarını yüklersin. Bazı oyunlar yüklersin ve cihazın pil ve ısınma sonuçlarına bakarsın. Bu süre zarfında mutlaka Cpu-z yükle derim ben ordan daha iyi kontrol edersin. Kılıf ile ekran koruyucu daha gelmediyse çok fazla dikkat etmelisin birde :)
Şuan %40 şarjı var %5 olunca takayım 6-7 saat kalsın o zaman

Aynen hocam dikkat ediyorum :D

Şimdi bir tabir var onu burda söylemem :D :D Kılıf gelinceye kadar bozuk paralarla aynı cebe koyma onun dışında kılıflı kullansan dahi deformasyon olabilir. Forumda bir arkadas paylaşmıştı hatta. Neyse umarım sende o renk atması falan olmaz :D

Şimdi bir tabir var onu burda söylemem :D :D Kılıf gelinceye kadar bozuk paralarla aynı cebe koyma onun dışında kılıflı kullansan dahi deformasyon olabilir. Forumda bir arkadas paylaşmıştı hatta. Neyse umarım sende o renk atması falan olmaz :D

Umarım olmaz
Hocam birde az önce iPhone 7 ve 7 plus kullananlar kulübüne yazdım şarjı bitince tak şarja dolunca al diyorlar doğru mu bu ?

Umarım olmaz
Hocam birde az önce iPhone 7 ve 7 plus kullananlar kulübüne yazdım şarjı bitince tak şarja dolunca al diyorlar doğru mu bu ?
Herkesin bir fikri var bu konuda. Oda doğru olabilir. Bi kerelik bitir şarjını kapansın telefon sonra uzunca bir süre dolsun şarjda

ben s7 edge de %15 yapıp 7 saat beklettim şu an sıkıntı yok 3 gün götürüyor abartısız bu arada :D oyun felanda oynuyorum :D mkx asphalt 8 gibi

Ben çılgınlık yapmadım %100 olunca çıkarttım 6-7 saat beklemeye gerek duymadım Akıllı telefonun akıllıda pili vardır yav eski çağdan kalma adet işlemez bence bunlara :D
Bazı yabancı ve Türk kanallarda da buna benzer bir bilgi var ama :D Tek seferlik yaptığın bir şey bu :D

Ben çılgınlık yapmadım %100 olunca çıkarttım 6-7 saat beklemeye gerek duymadım Akıllı telefonun akıllıda pili vardır yav eski çağdan kalma adet işlemez bence bunlara :D
hocam unutmadan ip7 şu an çıkardın ya kaç gün gidiyor diye söyler misin bana bitince :D

Valla hocam ben dün akşam 8'de aldım şarjdan baya yüklendim oyun film video müzik bana mısın demedi şoktayım şuan halâ bitmedi akşam yatarkende %80'de bıraktım sabah 9'da aldım elime %80'den devam ediyorum yine oyun oynuyorum müzik dinliyorum telefon görüşmeleri yaptım görüntülü konuştum 1 saate yakın , YouTube giriyorum gerçi YouTube'da bir sorunum oldu onuda atıcam birazdan yardımcı olursanız sevinirim neyse saat 1'e geldi işte %50 şuan daha da gideceğini düşünüyorum pilden çok memnun kaldım sıkıntı yok yani :)
hocam unutmadan ip7 şu an çıkardın ya kaç gün gidiyor diye söyler misin bana bitince :D
IMG_0034.PNGArkadaşlar YouTube'dan böyle hata geliyor videolara dokunduğumda ne yapmalıyım ?

iPhone her zaman android den daha uzun süre daha hızlı yazılım desteği verir dünya ile aynı anda