bilinmezin
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
S23 ve iphone 13 arasında kaldım. Uzun zamandır android kullanıyorum ve iphone deneyimlemek istiyorum. Her yerde s23 ün çok daha iyi olduğu belirtiliyor bundan dolayı iphone 13 aldıktan sonra pişman olur muyum diye çok düşündüm. Arada 10 bin tl fark var. Şuanki kullandığım telefon s10e. Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Değiştirme nedenim ses düğmesi koptu, ekran yanığı oluştu, arka kamerası oynamaya başladı. İşlemcisi ve kamerası hâlâ mükemmel pubg gibi oyunlarda hâlâ bir kere bile kasmadı. S23 alıp 3-4 yıl sonraya yine bu problemleri görebilirim diye de düşünüyorum. Iphone 13 e 40k verirsem değerini koruduğu için zarar etmem diye düşünüyorum. IOS'a alışabilir miyim sorusu da var aklımda. Tekrar s23 e baktığımda 120hz, zoom özelliği vs yine karar değiştiriyorum. Ayrıca bazı 13 kullanıcıları IOS 17 geldikten sonra şarjın çok hızlı gittiği, çok ısındığı vs. konularıyla ilgili yazılar paylaştığını gördüm. Gönül 13'ten yana ama mantıksız bir seçim mi olur? Böyle bir durumda ne yapılmalı, tavsiyeniz nedir?