F1kan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,882
Hava mı atıyorsuniphone 4 var elimde 5 sene sonra 7 aldım kullanışına bakar![]()

Hava mı atıyorsuniphone 4 var elimde 5 sene sonra 7 aldım kullanışına bakar![]()
Android 2 sene gidermis yok efendim suymus iphone uzun kullanımmisyapmayin guldurmeyin
s7 edge den bahsediyoruz. seni iphone 7 ile ayni surede götürür.
Dediğin gibi tamamiyle kişinin kullanımına bağlı bir durumNeyse hocam artık çok geç aldık 7'yi deneyip görücez ama bence bu uzun ömür işi kişinin kullanımına bağlı![]()
Dediğin gibi tamamiyle kişinin kullanımına bağlı bir durum
İkisi arasında dengeli s7 edge...Arkadaşlar iphone 4 kullanıyorum şuan zar zor da olsa yeni cihaz almak istiyorum ama kararsız kaldım iphone 7 & s7 edge arasında bana pili ve kamerası iyi olması gerekiyor iphone 7'nin pili iyi dayanıyor mu acaba emin değilim samsung içinde android kullanmadım hiç 5 senedir ios kullanıyorum o konuda bir endişem var yardımcı olur musunuz ?
1 günde gelmeyecekmiydi yahu senin telefonBu arada hocam telefon daha elime ulaşmadı
--- Gönderi Güncellendi ---
Yolunu gözlüyorum![]()
1 günde gelmeyecekmiydi yahu senin telefon![]()
Ben telefonu ilk aldığımda şarjı %5 e kadar indirdim sonrada uzunca bir süre şarj etmiştim. Sende istersen böyle yap dostum. Uzunca süreden kastımda aksam şarja bıraktım yatmadan sabahta şarjdan aldım. 6 7 saat kadar şarjdaydı yani.Geldi şuna elimde %50 şarjı var şarjı nasıl yapayım hocam bitikten sonra mı takayım
Yanlız harika bir telefon alacak olanlara tavsiye edilir kullanışı harika
Ben telefonu ilk aldığımda şarjı %5 e kadar indirdim sonrada uzunca bir süre şarj etmiştim. Sende istersen böyle yap dostum. Uzunca süreden kastımda aksam şarja bıraktım yatmadan sabahta şarjdan aldım. 6 7 saat kadar şarjdaydı yani.
Bu arada genelde ben %5 e şarja takarım %100 olduğunda fazla bekletmeden çekerim cihazı şarjdan. Şarj süresinde wp hariç hiç bir şekilde kullanmam. Şuanlık benım batarya performansım ilk günden farksız. Yani 5 aydır bataryada olumsuz bir şey yaşamadım. Hatta 2800 mah batarya ile 7.28 saat ekran süresi dahi aldığım oluyor.
Şuan %40 şarjı var %5 olunca takayım 6-7 saat kalsın o zaman
Bu arada hangi rengini almıştın ?Aynen hocam dikkat ediyorum![]()
Şimdi bir tabir var onu burda söylememMat siyah![]()
Şimdi bir tabir var onu burda söylemem![]()
Kılıf gelinceye kadar bozuk paralarla aynı cebe koyma onun dışında kılıflı kullansan dahi deformasyon olabilir. Forumda bir arkadas paylaşmıştı hatta. Neyse umarım sende o renk atması falan olmaz
![]()
Herkesin bir fikri var bu konuda. Oda doğru olabilir. Bi kerelik bitir şarjını kapansın telefon sonra uzunca bir süre dolsun şarjdaUmarım olmaz
Hocam birde az önce iPhone 7 ve 7 plus kullananlar kulübüne yazdım şarjı bitince tak şarja dolunca al diyorlar doğru mu bu ?
Herkesin bir fikri var bu konuda. Oda doğru olabilir. Bi kerelik bitir şarjını kapansın telefon sonra uzunca bir süre dolsun şarjda
hayırlı olsun hocam memnun musun![]()
Bir defa için geçerli 6 7 saat şarjda kalsın sonra ki seferlerde dolunca çıkartırsınDolunca çıkarayım mı peki yoksa kalsın mı
Çılgın seniben s7 edge de %15 yapıp 7 saat beklettim şu an sıkıntı yok 3 gün götürüyor abartısız bu aradaoyun felanda oynuyorum
mkx asphalt 8 gibi
Çılgın seni![]()
Bazı yabancı ve Türk kanallarda da buna benzer bir bilgi var amaBen çılgınlık yapmadım %100 olunca çıkarttım 6-7 saat beklemeye gerek duymadım Akıllı telefonun akıllıda pili vardır yav eski çağdan kalma adet işlemez bence bunlara![]()
hocam unutmadan ip7 şu an çıkardın ya kaç gün gidiyor diye söyler misin bana bitinceBen çılgınlık yapmadım %100 olunca çıkarttım 6-7 saat beklemeye gerek duymadım Akıllı telefonun akıllıda pili vardır yav eski çağdan kalma adet işlemez bence bunlara![]()
--- Gönderi Güncellendi ---hocam unutmadan ip7 şu an çıkardın ya kaç gün gidiyor diye söyler misin bana bitince![]()