İphone 7 mi S7 Edge mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YED
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İphone 7 & S7 EDGE ?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Android 2 sene gidermis yok efendim suymus iphone uzun kullanımmis :) yapmayin guldurmeyin:)
s7 edge den bahsediyoruz. seni iphone 7 ile ayni surede götürür.

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Android 2 sene gidermis yok efendim suymus iphone uzun kullanımmis :) yapmayin guldurmeyin:)
s7 edge den bahsediyoruz. seni iphone 7 ile ayni surede götürür.

Neyse hocam artık çok geç aldık 7'yi deneyip görücez ama bence bu uzun ömür işi kişinin kullanımına bağlı :)

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Neyse hocam artık çok geç aldık 7'yi deneyip görücez ama bence bu uzun ömür işi kişinin kullanımına bağlı :)
Dediğin gibi tamamiyle kişinin kullanımına bağlı bir durum

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar iphone 4 kullanıyorum şuan zar zor da olsa yeni cihaz almak istiyorum ama kararsız kaldım iphone 7 & s7 edge arasında bana pili ve kamerası iyi olması gerekiyor iphone 7'nin pili iyi dayanıyor mu acaba emin değilim samsung içinde android kullanmadım hiç 5 senedir ios kullanıyorum o konuda bir endişem var yardımcı olur musunuz ?
İkisi arasında dengeli s7 edge...

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
1 günde gelmeyecekmiydi yahu senin telefon :D

Geldi şuna elimde %50 şarjı var şarjı nasıl yapayım hocam bitikten sonra mı takayım
--- Gönderi Güncellendi ---
Yanlız harika bir telefon alacak olanlara tavsiye edilir kullanışı harika

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Geldi şuna elimde %50 şarjı var şarjı nasıl yapayım hocam bitikten sonra mı takayım
Yanlız harika bir telefon alacak olanlara tavsiye edilir kullanışı harika
Ben telefonu ilk aldığımda şarjı %5 e kadar indirdim sonrada uzunca bir süre şarj etmiştim. Sende istersen böyle yap dostum. Uzunca süreden kastımda aksam şarja bıraktım yatmadan sabahta şarjdan aldım. 6 7 saat kadar şarjdaydı yani.
Bu arada genelde ben %5 e şarja takarım %100 olduğunda fazla bekletmeden çekerim cihazı şarjdan. Şarj süresinde wp hariç hiç bir şekilde kullanmam. Şuanlık benım batarya performansım ilk günden farksız. Yani 5 aydır bataryada olumsuz bir şey yaşamadım. Hatta 2800 mah batarya ile 7.28 saat ekran süresi dahi aldığım oluyor.

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Ben telefonu ilk aldığımda şarjı %5 e kadar indirdim sonrada uzunca bir süre şarj etmiştim. Sende istersen böyle yap dostum. Uzunca süreden kastımda aksam şarja bıraktım yatmadan sabahta şarjdan aldım. 6 7 saat kadar şarjdaydı yani.
Bu arada genelde ben %5 e şarja takarım %100 olduğunda fazla bekletmeden çekerim cihazı şarjdan. Şarj süresinde wp hariç hiç bir şekilde kullanmam. Şuanlık benım batarya performansım ilk günden farksız. Yani 5 aydır bataryada olumsuz bir şey yaşamadım. Hatta 2800 mah batarya ile 7.28 saat ekran süresi dahi aldığım oluyor.

Şuan %40 şarjı var %5 olunca takayım 6-7 saat kalsın o zaman

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Aynen öyle yap kurcalarsın iyice telefonu. Uygulamlarını yüklersin. Bazı oyunlar yüklersin ve cihazın pil ve ısınma sonuçlarına bakarsın. Bu süre zarfında mutlaka Cpu-z yükle derim ben ordan daha iyi kontrol edersin. Kılıf ile ekran koruyucu daha gelmediyse çok fazla dikkat etmelisin birde :)
Şuan %40 şarjı var %5 olunca takayım 6-7 saat kalsın o zaman

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Aynen hocam dikkat ediyorum :D

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Mat siyah :D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Şimdi bir tabir var onu burda söylemem :D :D Kılıf gelinceye kadar bozuk paralarla aynı cebe koyma onun dışında kılıflı kullansan dahi deformasyon olabilir. Forumda bir arkadas paylaşmıştı hatta. Neyse umarım sende o renk atması falan olmaz :D

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Şimdi bir tabir var onu burda söylemem :D :D Kılıf gelinceye kadar bozuk paralarla aynı cebe koyma onun dışında kılıflı kullansan dahi deformasyon olabilir. Forumda bir arkadas paylaşmıştı hatta. Neyse umarım sende o renk atması falan olmaz :D

Umarım olmaz
Hocam birde az önce iPhone 7 ve 7 plus kullananlar kulübüne yazdım şarjı bitince tak şarja dolunca al diyorlar doğru mu bu ?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Umarım olmaz
Hocam birde az önce iPhone 7 ve 7 plus kullananlar kulübüne yazdım şarjı bitince tak şarja dolunca al diyorlar doğru mu bu ?
Herkesin bir fikri var bu konuda. Oda doğru olabilir. Bi kerelik bitir şarjını kapansın telefon sonra uzunca bir süre dolsun şarjda

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Herkesin bir fikri var bu konuda. Oda doğru olabilir. Bi kerelik bitir şarjını kapansın telefon sonra uzunca bir süre dolsun şarjda

Dolunca çıkarayım mı peki yoksa kalsın mı

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
hayırlı olsun hocam memnun musun :D

Gayet memnunum hocam gerçekten güzel telefon ama ilk şarjı nasıl yapsam karar veremedim bazı yerler 6-7 saat yazmış bazılarında tamamen bitince tak %100 olunca al diyor

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
ben s7 edge de %15 yapıp 7 saat beklettim şu an sıkıntı yok 3 gün götürüyor abartısız bu arada :D oyun felanda oynuyorum :D mkx asphalt 8 gibi

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31

Ben çılgınlık yapmadım %100 olunca çıkarttım 6-7 saat beklemeye gerek duymadım Akıllı telefonun akıllıda pili vardır yav eski çağdan kalma adet işlemez bence bunlara :D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Ben çılgınlık yapmadım %100 olunca çıkarttım 6-7 saat beklemeye gerek duymadım Akıllı telefonun akıllıda pili vardır yav eski çağdan kalma adet işlemez bence bunlara :D
Bazı yabancı ve Türk kanallarda da buna benzer bir bilgi var ama :D Tek seferlik yaptığın bir şey bu :D

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
hocam unutmadan ip7 şu an çıkardın ya kaç gün gidiyor diye söyler misin bana bitince :D

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Valla hocam ben dün akşam 8'de aldım şarjdan baya yüklendim oyun film video müzik bana mısın demedi şoktayım şuan halâ bitmedi akşam yatarkende %80'de bıraktım sabah 9'da aldım elime %80'den devam ediyorum yine oyun oynuyorum müzik dinliyorum telefon görüşmeleri yaptım görüntülü konuştum 1 saate yakın , YouTube giriyorum gerçi YouTube'da bir sorunum oldu onuda atıcam birazdan yardımcı olursanız sevinirim neyse saat 1'e geldi işte %50 şuan daha da gideceğini düşünüyorum pilden çok memnun kaldım sıkıntı yok yani :)
hocam unutmadan ip7 şu an çıkardın ya kaç gün gidiyor diye söyler misin bana bitince :D
IMG_0034.PNG
Arkadaşlar YouTube'dan böyle hata geliyor videolara dokunduğumda ne yapmalıyım ?

benonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
iPhone her zaman android den daha uzun süre daha hızlı yazılım desteği verir dünya ile aynı anda