Batubenn
Asistan
iPhone 7 için Diamond Protect ya da Spigen Nano Liquid almalı mıyım? Sizce gerçekten işe yarıyor mu? Derdim kırılması değil çizilmesi. Yani çizilmeye karşı etkili olur mu? Ve sizce hangisi daha başarılı?
Diamand benim arkadaşım aldı geçenlerde baktık güzel di yani şimdilik doğal olarak çizik Yok ama ileri de nasıl olur bilememiPhone 7 için Diamond Protect ya da Spigen Nano Liquid almalı mıyım? Sizce gerçekten işe yarıyor mu? Derdim kırılması değil çizilmesi. Yani çizilmeye karşı etkili olur mu? Ve sizce hangisi daha başarılı?
Diamond Protect İncelemesiiPhone 7 için Diamond Protect ya da Spigen Nano Liquid almalı mıyım? Sizce gerçekten işe yarıyor mu? Derdim kırılması değil çizilmesi. Yani çizilmeye karşı etkili olur mu? Ve sizce hangisi daha başarılı?
Daha önce kullanmadım ama YouTube da incelemesine denk gelmiştim bu sıvı ekran koruyucusunun çiziklere karşı çok iyi sonuç verdiğini gösteriyorlardı webtekno YouTube kanalıydı sanırım 6 ayda bir yenilemek gerekiyor diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam
Webteknoda 17 ay diyor. Yıllık uygulanır ama şimdi riske atmak istemiyorum ekran hep korumalıydı 3D. Yani çizik yok şuan ama onu alır da çizilirse çok canım sıkılır.
--- Gönderi Güncellendi ---
Videoyu izledim zaten fikir ondan sonra doğdu ama detaylı öizik olup olmadığını göstermiyor. Sadece kırılmadığını gösteriyor.
Webteknoda 17 ay diyor. Yıllık uygulanır ama şimdi riske atmak istemiyorum ekran hep korumalıydı 3D. Yani çizik yok şuan ama onu alır da çizilirse çok canım sıkılır.
Videoyu izledim zaten fikir ondan sonra doğdu ama detaylı öizik olup olmadığını göstermiyor. Sadece kırılmadığını gösteriyor.
Ölmez sağ olursak önümüzde ki sene alacağım iphone modelinde deneyeceğim bu daimondu6 ay etkisi bile olsa 100 tl çokta fazla değil sonuçta cihazın estetiği bozulmayacak cam koruyucularda olduğu gibi
:O bu neden böyle simsiyah oldu?Spigen Nano Liquid ne
yanlışlıkla yazı düzeltme tablosundaki B butonuna basmış olabilirsinizSpigen Nano Liquid ne
A
:O bu neden böyle simsiyah oldu?
Peki 7 plus ın arkasına da uygulanır mı? sonıçta arkası cam değil alüminyum. arkasını da korur mu?