iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Avea yolu gozuktu o zaman ama operatorden almayi sevmiyom ya.bu kredi olayi falan ne cok giydiriyolar mi

mehmetk1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Avea 2. Grup tarifeye ayda 120 TL 24 ayda 2880 yapıyor banka kredisi de 24 ayda ona yakın bişey çıkar herhalde

daniels35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla ben de zorludan aldım istanbuldaydım iş icin beyazla gold bulamayınca space gray almak zorunda kaldım acele işim vardı cünkü iş bankası kredi kartım vardı tek cekim yaptım sonra bankadan mesaj geldi taksitlendirme istiyormusunuz diye öyle yaptım fakat istanbulda telefoncular ufak bi farkla 9 taksit yapabiliyor onuda deniye bilirsin yada media markt vatan teknosa gibi marketler de banka ile antlaşmaları var sana kredi kullandırıyolar sen kredi kartınla cekip bankaya götürüyorsun fişi kredi kartı cektiğin banka hangisi ise ona ödüyor sende aylık taksitlerle ödüüyosun zorluda iphone 6 plus 64 gb 3199 lira ama telefoncularda falan 3 binlira bulabilirsin.... bende indirim kuponu vardı apple 2900 aldım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

valla ben turkcell avea vodafone lardan tahütlü telefon almam yani git banka kredi si ile al yada başka bişeyle daha iyidir media markt deniz bank 3 binlira ya kadar 36 ay sıfır faizsiz veriyor kampanyası devam ediyor mu bilmiyorum hocam onuda bi inceleye bilirsin

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Ya arkadaşlar geçen pazartesi gittim dünyanın Parasını verip 6 plus 128 gb aldım. Fakat ikide bi safariden YouTube dan Facebook dan atıp duruyor. Hatta bi kere de telefon kendini resetledi soğudum telefondan yemin ederim. Sorun yazılımsal biliyorum ama deli ediyor beni. Bide ilk iki gün 8.3 güncellemesini yapmadım bi öncekini kullandım şarjı 24 saatin üstünde gidiyordu 8.3 ü yapınca 16 saate felan düştü. Benle aynı sorunları yaşıyan var mı? Bide bu 8.3 e jb çıkmadı mı :((((((

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Ya arkadaşlar geçen pazartesi gittim dünyanın Parasını verip 6 plus 128 gb aldım. Fakat ikide bi safariden YouTube dan Facebook dan atıp duruyor. Hatta bi kere de telefon kendini resetledi soğudum telefondan yemin ederim. Sorun yazılımsal biliyorum ama deli ediyor beni. Bide ilk iki gün 8.3 güncellemesini yapmadım bi öncekini kullandım şarjı 24 saatin üstünde gidiyordu 8.3 ü yapınca 16 saate felan düştü. Benle aynı sorunları yaşıyan var mı? Bide bu 8.3 e jb çıkmadı mı :((((((
İstanbul'da isen Zorlu Center Apple Store a götür baktır.

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
İstanbul'da isen Zorlu Center Apple Store a götür baktır.

Saolasın hocam bi gidiyim bakıyım yarın. Bide film felan izlerken denetim merkezini bazen hiç açamıyorum bazende aşşadakini yukarı çekmek için resmen telefonla savaşıyorum. Kapatıp açınca düzeliyor ama bi süre sonra yine aynısı oluyor

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Saolasın hocam bi gidiyim bakıyım yarın. Bide film felan izlerken denetim merkezini bazen hiç açamıyorum bazende aşşadakini yukarı çekmek için resmen telefonla savaşıyorum. Kapatıp açınca düzeliyor ama bi süre sonra yine aynısı oluyor
Korsan ios atmışlar senin telefona:dil: restore yapıp telefonunuzu 8.3 itunes üzerinden getiriniz.Sorunlarınız geçmezse restore yapmadan formatladıktan sonra yeni iphone olarak ayarlayınız.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Ben daha önce gittim bir kaç iphone işi için.Sistemini resetleme. Öyle kullanmaya devam et.Sistem günlüğünde görüntüleniyor bu tür sıkıntılar.Götüreceksin, servis elemanı sistem günlüğüne bakacak yazılım güncellemesi yapabilir ya da sorun farklı ise değişime gider telefon.

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Yarın bi gidiyim bakim zorlu centera ne dicekler

nhunter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler bazı sitelerde dizi veya film izleyemiyorum playback error hatası veriyor bunun bi çözümü var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:unsure::unsure::unsure:arkadaşlar apple kimliği kuruyorum ama doğrulama kodu gelmyor neden dir acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefona bakarken ekran bi anda mavileşti sonra beyaz oldu ekran garip garip çizgiler şimdi ekran karardı home power tuşlarına basıp duruyorum hiçbişey olmadı acil yardım:crying:

kaya3835

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elimde kutusu açilmamiş iphone 6 64gb var vodafonedan faturaaya ilave alindi ve satiyorum almak isteyen var mi

daniels35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hemen apple store götür değiştirirler yani senin hatan vs yoksa

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar Xperia Z3 kullanıcısıyım. iPhone 6+ kafamı kurcalıyor. Eski bir iOS'çu olarak dönmeyi düşünüyorum. Sizce dönmeli miyim? Yoksa 6S'i bekle falan mı dersiniz?

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Arkadaşlar Xperia Z3 kullanıcısıyım. iPhone 6+ kafamı kurcalıyor. Eski bir iOS'çu olarak dönmeyi düşünüyorum. Sizce dönmeli miyim? Yoksa 6S'i bekle falan mı dersiniz?

Ben kullanıyorum memnunum kardeşim. Şarj süresi falanda gayet iyi. 6s plusı bekle derim şüphesiz daha iyi olcak ama fiyatı da baya yüksek olcak gibi. Arada ki fark maddi Açıdan sorun değil dersen bekle sorun olabilir diyorsan bekleme 6 plus al ki donanımsal olarak pek bi fark olacağını düşünmüyorum. En fazla 2gb ram olur ki zaten 1gb ram bile çok çok yetiyor kasma hiç olmuyor. Bende senin gibi ikilemde kalmıştım ama dayanamadım gittim 15 gün önce 6 plus aldım :) kişisel görüşüm bu

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben kullanıyorum memnunum kardeşim. Şarj süresi falanda gayet iyi. 6s plusı bekle derim şüphesiz daha iyi olcak ama fiyatı da baya yüksek olcak gibi. Arada ki fark maddi Açıdan sorun değil dersen bekle sorun olabilir diyorsan bekleme 6 plus al ki donanımsal olarak pek bi fark olacağını düşünmüyorum. En fazla 2gb ram olur ki zaten 1gb ram bile çok çok yetiyor kasma hiç olmuyor. Bende senin gibi ikilemde kalmıştım ama dayanamadım gittim 15 gün önce 6 plus aldım :) kişisel görüşüm bu

Onu bekle bunu bekle nereye kadar. 5s ile 6 arasında dahi dağlar kadar farklar yokken neden 6 ay daha bekleyip daha fazla para bayıp yenisini alsın ki! 6s çıkınca da 7 beklesin o zaman. Teknolojiyle yarış olmaz alacan gidecek

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba samsung s6 kullanıyorum yaklaşık 1 aydır bunu ablama verip ben yeni bişey almayı düşünüyorum kafamda iphone 6 var ama bazı takıntılarım var onları söyliyim beni bi aydınlatın.Şarj konusunda s6da umduğumu bulamadım iphpne 6da bundan daha az olacaktır acaba çok mu az yoksa idare eder mi ? Bide arayüzde falan hiç takılmalar oluyor mu yani arkada çok uygulama bırakan birisiyim o yüzden sıkıntı olur mu ? Telefonda geri tuşu yok ve ben çok kullanırım buna alışabilir miyim ? Aydınlatırsanız sevinirim ..

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
iPhone 6 iOS 8.3'te telefon görüşmesi yaparken 'arama ekle' butonuna tıklayıp bir başka kişiyi görüşmeye dahil etmek istediğim zaman yukarıdaki arama boşluğuna isim yazmak istediğimde bazen klavye görünmüyor. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı?
7046a6397f1b604b833bbe7d082b4380.jpg

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Onu bekle bunu bekle nereye kadar. 5s ile 6 arasında dahi dağlar kadar farklar yokken neden 6 ay daha bekleyip daha fazla para bayıp yenisini alsın ki! 6s çıkınca da 7 beklesin o zaman. Teknolojiyle yarış olmaz alacan gidecek

Ben beklesin demedim arada ki farkı sorun olmazsa bekle dedim. Şahsen ben beklemedim gittim aldım

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yazdığım Yazıyı iyi oku

6s'i bekle derim çok daha iyi olacaktır diyorsun da olmayacak yani. Ne olabilir yemek mi yapabilir? Performans konusunda 5'in bile eksiği yokken 3 5 nanosaniye erken uygulama açsın diye onu bunu beklemek çok saçma. Ağustos ayında olsak anlarım da onun tanıtılması Tr'ye gelmesi satışa gelmesi stokta bulunması çok uzun iş. Alıp kullanmak en iyisi. 5s bile şu an çok ideal telefon

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Arkadaşlar merhaba samsung s6 kullanıyorum yaklaşık 1 aydır bunu ablama verip ben yeni bişey almayı düşünüyorum kafamda iphone 6 var ama bazı takıntılarım var onları söyliyim beni bi aydınlatın.Şarj konusunda s6da umduğumu bulamadım iphpne 6da bundan daha az olacaktır acaba çok mu az yoksa idare eder mi ? Bide arayüzde falan hiç takılmalar oluyor mu yani arkada çok uygulama bırakan birisiyim o yüzden sıkıntı olur mu ? Telefonda geri tuşu yok ve ben çok kullanırım buna alışabilir miyim ? Aydınlatırsanız sevinirim ..

Alışırsın kardeşim bi kaç hafta bi zorluk çekersin ben iOS la ilk 4s le tanışmıştım alıştım sonra Android tuhaf gelmeye başladı. Şarj sorun diosan bi 6 plus kullanıcısı olarak kesinlikle 6 plus al diyorum. Şarj sorununu cidden çözmüşler olmuş bu sefer. Ben 8-9 saat ekran süresi alıyorum 3G felan filan açık sadece konumu kapatıyorum telefon hiç düşmüyor elimden normal kullanımda 22-24 saat arası gidiyor bana ki yüne sürekli 3G açık ve devamlı whatsapp dan felan yazışıyorum. Yani 3G yi felan kapasan İnternet'e takılmasan rahat 2 günü geçer. Ekran sorun olmazsa bence 6 plus al

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Alışırsın kardeşim bi kaç hafta bi zorluk çekersin ben iOS la ilk 4s le tanışmıştım alıştım sonra Android tuhaf gelmeye başladı. Şarj sorun diosan bi 6 plus kullanıcısı olarak kesinlikle 6 plus al diyorum. Şarj sorununu cidden çözmüşler olmuş bu sefer. Ben 8-9 saat ekran süresi alıyorum 3G felan filan açık sadece konumu kapatıyorum telefon hiç düşmüyor elimden normal kullanımda 22-24 saat arası gidiyor bana ki yüne sürekli 3G açık ve devamlı whatsapp dan felan yazışıyorum. Yani 3G yi felan kapasan İnternet'e takılmasan rahat 2 günü geçer. Ekran sorun olmazsa bence 6 plus al

Katılıyorum. 6'da sıkıntı çekeceğin tek konu şarj. Ondan çtürü plus daha yararlı olacaktır. Ben de plus kullanıyorum. Her gün aşırı aktif kullanmama rağmen günü bitirmeden şarjı bitmiyor. Pasif kullanırsam 2. Günün akşamında pil ikonu kırmızı hale bürünmeye başlıyor :)

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
6s'i bekle derim çok daha iyi olacaktır diyorsun da olmayacak yani. Ne olabilir yemek mi yapabilir? Performans konusunda 5'in bile eksiği yokken 3 5 nanosaniye erken uygulama açsın diye onu bunu beklemek çok saçma. Ağustos ayında olsak anlarım da onun tanıtılması Tr'ye gelmesi satışa gelmesi stokta bulunması çok uzun iş. Alıp kullanmak en iyisi. 5s bile şu an çok ideal telefon

nie sadece Orayı alıosun ki bak 6 plus bile Fazlasıyla yetiyor demişim yetiyorda artıyor demeye getirmişim :) ne olabilire gelirsek 2gb ram olabilir bölünebilir ekran olabilir 500 küsür ppi ekran olabilir kamerası 12 mp veya daha yüksek bataryası daha güçlü olabilir olabilirde olabilir :) çıkmadan bişey diyemeyiz bi bakmışın yemek yapıyor Bulaşık yıkıyor cam siliyor ödevlerini yapıyor saçlarını tarıyor çıkınca göreceğiz :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Katılıyorum. 6'da sıkıntı çekeceğin tek konu şarj. Ondan çtürü plus daha yararlı olacaktır. Ben de plus kullanıyorum. Her gün aşırı aktif kullanmama rağmen günü bitirmeden şarjı bitmiyor. Pasif kullanırsam 2. Günün akşamında pil ikonu kırmızı hale bürünmeye başlıyor :)

keza Arkadaşımın babası da almış 6 plus devamlı görüştüğüm bi insan internetle oyunla felan alakası olmaz adamın (niye Aldı orasını bende anlamadım) 2,5 yada 3 gün gidiyor diyor :)

PReSCoLD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 6s ve 6s plus çıkması hakkında her hangi bir bilgi varmı ?

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Selam arkadaşlar. Uzun bir süre aradan sonra tekrar iOS'e döndüm. Dayanamadım :P Xperia Z3 satıp 6 Plus aldım 64GB'lık. Geçiş süreci biraz sancılı olacak tabii ki. Sormak istediğim şu: Arka planda uygulama yenilemeyi kapatırsam uygulamayı açmadığım sürece mesaj gelmez mi? (Örn: Whatsapp)

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Selam arkadaşlar. Uzun bir süre aradan sonra tekrar iOS'e döndüm. Dayanamadım :P Xperia Z3 satıp 6 Plus aldım 64GB'lık. Geçiş süreci biraz sancılı olacak tabii ki. Sormak istediğim şu: Arka planda uygulama yenilemeyi kapatırsam uygulamayı açmadığım sürece mesaj gelmez mi? (Örn: Whatsapp)

Gelir, yani ben denemiştim bir ara geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.