Merhaba arkadaslar iphoneue virus girmiyor dusuncenizden kurtulursaniz sevinirim kolay gelsin
linuxe virüs girmemesi gibi bir şey onu hedef alan virüs yazmıyor kimse ve jailbreak yapmadığı sürece kapalı bir ekosistem ios.
Merhaba arkadaslar iphoneue virus girmiyor dusuncenizden kurtulursaniz sevinirim kolay gelsin
Ama asla virus girmiyor diye birsey yok kapali kutu olabilir ama ios programlama denen birsey var ki acik olmasa icloud kate upton olaylari vs olmazdi yanlis anlamayin kotulemiyorum ama her sistem hacklenebilir bence yoksa iphone idol bir telefondur
Arkadaşlar bende İphone 6+ kullanıcılarının arasında katılmış bulunmaktayım. Bugün anneme 6+ aldık ablamla, aslında daha önceden planlıyorduk ve HTC Desire 820 alıcaktık fakat annem son zamanlarda iphonelara sarınca ve büyük ekran takıntısı olduğu için ablamla anlaşıp 6+ aldık 16GB Gold.
Sorularınız vs olursa her türlü yardımcı olmaya çalışırım.
Kendi 5s'i mi satıp 6+ alıcaktım fakat satış fiyatı olarak bir sorun yaşadım sonra vazgeçtim, kısmet annemeymiş hem kendimizi düşünecek değiliz ya.
Şarj olarak beğendim, 5s'den daha iyi ömrü var. Fotoğraf çekiminide çok beğendim kaliteli hoş premium havası olan bir telefon.
Şarjına hayran kalmamak elde değil 6+nın şarja takmak için gece 1 saat oyun oynuyorum çoğu zaman bitmiyor daha önce g3'üm vardı günde iki kez şarj ediyordum.
Hızlı açılıyor evet bir de 5.5 ekranın avantajı ekranda daha fazla içerik görebiliyor olman.Ele g3 gibi oturmuyor kenarlar g3'e göre kalın ama çok sıkıntısı yok.Çoğu uygulama daha ip6+ için güncellenmemiş.Örn maçkolik ntvspor sinemalar vb.. ama upscale yöntemiyle çok belli olmuyor o kadar.G3 zaten sıkıntılı bir telefon. Ekranı, işlemcisi vs Çok şarj tüketiyor normaldir. Fakat 5s ile 6+'yı kıyasladığımda cidden 6+'nın şarjı çok daha iyi.
Uygulama açılışlarında sanırım 6+ daha hızlı gibi geldi bana tam emin değilim. Genelde iphoneların uygulama açılış animasyon hızları aynı olur diye biliyorum fakat 6+ daha hızlı açılıyor gibi.
Hızlı açılıyor evet bir de 5.5 ekranın avantajı ekranda daha fazla içerik görebiliyor olman.Ele g3 gibi oturmuyor kenarlar g3'e göre kalın ama çok sıkıntısı yok.Çoğu uygulama daha ip6+ için güncellenmemiş.Örn maçkolik ntvspor sinemalar vb.. ama upscale yöntemiyle çok belli olmuyor o kadar.
Ekran maksimum parlaklığı 574 nits g3'ün 455 nits idi yani İphone 6 z3'ten sonra gelen(z3 606 nits) en parlak ekrana sahip.
1080x1920 401 ppi çözünürlük ve rgb diğer telefonlara göre düşük ama bataryadan tasarruf sağlıyor ve zaten insan gözü 300ppi'dan fazlasını göremiyormuş mercekle bakınca anlaşılırmış.
Kulaklık çıkışı 1.017 htc one serisinden sonra en iyi kulaklık çıkışına sahip hoparlörde 71db(desibel)
Açıkçası G3'ten sonra ilaç gibi geldi ip6+ android düzgün bi tane amiral çıkarana kadar ip6+'a devam.
Ses tuşunun altından kuvvetli basınç uygulanırsa bükülme ihtimali var o da her telefonda oluyor.Popo cebine koyarsanız orda da bükülebiliyor şu ana kadar kasa olarak bir sorunla karşılaşmadım.Bükülme olayı var diyorlardı?
300 ppi'dan sonrasını insan gözü göremiyormuş olayı yanlış diye biliyorum. 300 ile 400-500ppi arasında ki görüntü farkını test ederek anlayabiliriz diye düşünüyorum.
Arkadaşlar bi telefoncu arakdaşım dediki eğer iphone alır ve telefona alışırsan 16 gb yetmez alacaksan 64 gb al sizce böyle bişey söz konusumu ? alsam 6 plus alacam ve bi sorun olmazsa en az 2 yıl kullanacam, sık telefon değiştiren biri değilim. Ekstrada 300 lira verip 64 gb almaya gerek var mı ?
Arkadaşlar bi telefoncu arakdaşım dediki eğer iphone alır ve telefona alışırsan 16 gb yetmez alacaksan 64 gb al sizce böyle bişey söz konusumu ? alsam 6 plus alacam ve bi sorun olmazsa en az 2 yıl kullanacam, sık telefon değiştiren biri değilim. Ekstrada 300 lira verip 64 gb almaya gerek var mı ?