iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kılıfvekapak adlı siteden alışveriş yapan yada bu site hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Ama asla virus girmiyor diye birsey yok kapali kutu olabilir ama ios programlama denen birsey var ki acik olmasa icloud kate upton olaylari vs olmazdi yanlis anlamayin kotulemiyorum ama her sistem hacklenebilir bence yoksa iphone idol bir telefondur

Orda iCloud ile alakalı bir durum oldu ben sadece bazı unlulerin şifrelerinin hacklendigini düşünüyorum, eğer sistemi hackleselerdi (ki yapılamaz diye bir sey yok) diğer unlu ünsüz tüm Kullanıcıların resimlerini hatta telefon rehberlerini paylaşırlardi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm. en geç iki ay içinde (olmaz ya) yeni telefon almayı düşünüyorum. bütçe kısıtlamam yok, uzun süre HTC Desire HD kullandıktan sonra da hiçte parama acıma gibi bir düşüncem de yok. :D alacağım telefonu yalaşık 4 sene kullanmayı düşünüyorum. oyun delisi biri olmasam da gta gibi bir oyunu rahatça oynamak isterim. fakat en çok kullandıklarım müzik sosyal medya ve kamera. şimdi kafamda iphone 6 plus var fakat uzun süre HTC kullanınca insan ister istemez alışıyor ve aklım HTC one m9 a kayıyor. ama bir yandan da acaba iphone 7 yi mi beklesem şimdi alırsam pişman olur muyum diye düşünmüyor değilim. ama iphone 7 eğer 3500+ fiyatlarla çıkarsa hayatta alamam ve telefon almadığım bikaç ay için üzülürüm. diğer telefon önerileriniz varsa ve paylaşırsanız sevnirim. samsung önermeyin ( benim kalitesiz mala vericek param yok) :D bu arada yukarda kamera derken selfie kamerasnıdan bahsediyorum. yardımcı olursanız sevinirim

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Iphone 7 3500 lira ve üzeri çıkar şuan çünkü 5s üretimine devam ediliyor.
Iphone 6 şuan 2850 lira 64 gb olani ve apoke politika gereği fiyat düşürmüyor.
Ayrıca iphone 7 çıkarsa da yine stok sorunu olacak ve ilk parti mallar sıkıntılı olabilir bunun düzelmesi için de 2 3 ay beklense 2016 gibi alırsın o zaman da çok zaman geçer sende benim gibi iphone 6 al direk hiç düşünme bende samsung kullanıyorum değiştiricem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende tam böyle düşünüyordum ama kafamda soru işaretleri vardı. şimdi geriye HTC One M9 la İphone 6 Plus arasında seçim yapmak kaldı :)

karabatak34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
unutma z3 not 4 g3 vs... hangisine zam geldi bi git bakalım. bu yawşak appleenin kanı bozukk

- - - Mesaj Güncellendi - - -

haticeyi al süper selfi kamerası var iponeyi ipe dizer. ama arka kamera ip 6 nın daha güzel htc m9dan. senin yerinde olsam ya iphonenin yeni modelini beklerim 2gb ramlısını yada htc m9 alırım. ama unutma iphoneye kasımda anca kavuşursun. ip 6 asla 4sene kullanamazsın. 4 buçuk sene önce çıkan ip 4 e bi bak bakalım :D

Oğuzhan K

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş deliğini içine bi ışıkla bak bişey girmiş olabilir benimde daha önce başıma aynı olay gelmişti

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar bende İphone 6+ kullanıcılarının arasında katılmış bulunmaktayım. Bugün anneme 6+ aldık ablamla, aslında daha önceden planlıyorduk ve HTC Desire 820 alıcaktık fakat annem son zamanlarda iphonelara sarınca ve büyük ekran takıntısı olduğu için ablamla anlaşıp 6+ aldık 16GB Gold.

Sorularınız vs olursa her türlü yardımcı olmaya çalışırım.

Kendi 5s'i mi satıp 6+ alıcaktım fakat satış fiyatı olarak bir sorun yaşadım sonra vazgeçtim, kısmet annemeymiş hem kendimizi düşünecek değiliz ya.

Şarj olarak beğendim, 5s'den daha iyi ömrü var. Fotoğraf çekiminide çok beğendim kaliteli hoş premium havası olan bir telefon.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Arkadaşlar bende İphone 6+ kullanıcılarının arasında katılmış bulunmaktayım. Bugün anneme 6+ aldık ablamla, aslında daha önceden planlıyorduk ve HTC Desire 820 alıcaktık fakat annem son zamanlarda iphonelara sarınca ve büyük ekran takıntısı olduğu için ablamla anlaşıp 6+ aldık 16GB Gold.

Sorularınız vs olursa her türlü yardımcı olmaya çalışırım.

Kendi 5s'i mi satıp 6+ alıcaktım fakat satış fiyatı olarak bir sorun yaşadım sonra vazgeçtim, kısmet annemeymiş hem kendimizi düşünecek değiliz ya.

Şarj olarak beğendim, 5s'den daha iyi ömrü var. Fotoğraf çekiminide çok beğendim kaliteli hoş premium havası olan bir telefon.

Şarjına hayran kalmamak elde değil 6+nın şarja takmak için gece 1 saat oyun oynuyorum çoğu zaman bitmiyor daha önce g3'üm vardı günde iki kez şarj ediyordum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Şarjına hayran kalmamak elde değil 6+nın şarja takmak için gece 1 saat oyun oynuyorum çoğu zaman bitmiyor daha önce g3'üm vardı günde iki kez şarj ediyordum.

G3 zaten sıkıntılı bir telefon. Ekranı, işlemcisi vs Çok şarj tüketiyor normaldir. Fakat 5s ile 6+'yı kıyasladığımda cidden 6+'nın şarjı çok daha iyi.

Uygulama açılışlarında sanırım 6+ daha hızlı gibi geldi bana tam emin değilim. Genelde iphoneların uygulama açılış animasyon hızları aynı olur diye biliyorum fakat 6+ daha hızlı açılıyor gibi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
6+ kullanıyorum oyun vs pek oynamıyorum ama epey video vs seyrediyorum ve aldığımdan beri tam şarjdan bitirmeyi başaramadım. Kullanım süresi 8-10 saat arası gösteriyor genelde. Düşünenlerin alıp denemelerini şiddetle tavsiye ederim :)

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
G3 zaten sıkıntılı bir telefon. Ekranı, işlemcisi vs Çok şarj tüketiyor normaldir. Fakat 5s ile 6+'yı kıyasladığımda cidden 6+'nın şarjı çok daha iyi.

Uygulama açılışlarında sanırım 6+ daha hızlı gibi geldi bana tam emin değilim. Genelde iphoneların uygulama açılış animasyon hızları aynı olur diye biliyorum fakat 6+ daha hızlı açılıyor gibi.
Hızlı açılıyor evet bir de 5.5 ekranın avantajı ekranda daha fazla içerik görebiliyor olman.Ele g3 gibi oturmuyor kenarlar g3'e göre kalın ama çok sıkıntısı yok.Çoğu uygulama daha ip6+ için güncellenmemiş.Örn maçkolik ntvspor sinemalar vb.. ama upscale yöntemiyle çok belli olmuyor o kadar.
Ekran maksimum parlaklığı 574 nits g3'ün 455 nits idi yani İphone 6 z3'ten sonra gelen(z3 606 nits) en parlak ekrana sahip.
1080x1920 401 ppi çözünürlük ve rgb diğer telefonlara göre düşük ama bataryadan tasarruf sağlıyor ve zaten insan gözü 300ppi'dan fazlasını göremiyormuş mercekle bakınca anlaşılırmış.
Kulaklık çıkışı 1.017 htc one serisinden sonra en iyi kulaklık çıkışına sahip hoparlörde 71db(desibel)

Açıkçası G3'ten sonra ilaç gibi geldi ip6+ android düzgün bi tane amiral çıkarana kadar ip6+'a devam.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hızlı açılıyor evet bir de 5.5 ekranın avantajı ekranda daha fazla içerik görebiliyor olman.Ele g3 gibi oturmuyor kenarlar g3'e göre kalın ama çok sıkıntısı yok.Çoğu uygulama daha ip6+ için güncellenmemiş.Örn maçkolik ntvspor sinemalar vb.. ama upscale yöntemiyle çok belli olmuyor o kadar.
Ekran maksimum parlaklığı 574 nits g3'ün 455 nits idi yani İphone 6 z3'ten sonra gelen(z3 606 nits) en parlak ekrana sahip.
1080x1920 401 ppi çözünürlük ve rgb diğer telefonlara göre düşük ama bataryadan tasarruf sağlıyor ve zaten insan gözü 300ppi'dan fazlasını göremiyormuş mercekle bakınca anlaşılırmış.
Kulaklık çıkışı 1.017 htc one serisinden sonra en iyi kulaklık çıkışına sahip hoparlörde 71db(desibel)

Açıkçası G3'ten sonra ilaç gibi geldi ip6+ android düzgün bi tane amiral çıkarana kadar ip6+'a devam.

300 ppi'dan sonrasını insan gözü göremiyormuş olayı yanlış diye biliyorum. 300 ile 400-500ppi arasında ki görüntü farkını test ederek anlayabiliriz diye düşünüyorum.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Bükülme olayı var diyorlardı?
Ses tuşunun altından kuvvetli basınç uygulanırsa bükülme ihtimali var o da her telefonda oluyor.Popo cebine koyarsanız orda da bükülebiliyor şu ana kadar kasa olarak bir sorunla karşılaşmadım.

300 ppi'dan sonrasını insan gözü göremiyormuş olayı yanlış diye biliyorum. 300 ile 400-500ppi arasında ki görüntü farkını test ederek anlayabiliriz diye düşünüyorum.

ppi alt pixel per inç yani piksel sayısı çok olursa o kadar keskin net oluyor 1080 ekrana 401ppi yeterli fazla ppi bataryayı sömürüyor acayip

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Beyler memnunmusunuz cihazdan ? Bende 5s veya 6 almayi dusunuyom

PReSCoLD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bi telefoncu arakdaşım dediki eğer iphone alır ve telefona alışırsan 16 gb yetmez alacaksan 64 gb al sizce böyle bişey söz konusumu ? alsam 6 plus alacam ve bi sorun olmazsa en az 2 yıl kullanacam, sık telefon değiştiren biri değilim. Ekstrada 300 lira verip 64 gb almaya gerek var mı ?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar bi telefoncu arakdaşım dediki eğer iphone alır ve telefona alışırsan 16 gb yetmez alacaksan 64 gb al sizce böyle bişey söz konusumu ? alsam 6 plus alacam ve bi sorun olmazsa en az 2 yıl kullanacam, sık telefon değiştiren biri değilim. Ekstrada 300 lira verip 64 gb almaya gerek var mı ?

Uzun süre kullanmak istiyorsan kesinlikle 64 gb almalısın çünkü resimdi müzikti oyundu derken ilerde yer sıkıntısı çekebilirisin uygulamaların önbellekleride uzun süre sonra artabiliyor buda sana sorun çıkartabilir yani almışken 64 gb alman senin için daha iyi olur.

fatihd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

Kesinlikle değer. 64 gb almanızı Şiddetle tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 6 silver telefonum var ve shiftdeletede olduğu gibi ekranım kırıldı bayiye giitim 1160 lira istediler siz 300 lira demiştiniz niye böyle oldu

daniels35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefon alacağım note 3 ekranı kırıldı :d note 4 alcaktım fakat sorunları beni korkttu 5 kadar tüm iphone modelleri kullanmıştım sonra note 3 geçtim iphone 6 + alsam memnun eder mi ios da değişmeler vs var mı bilgi verirmisinz bana ön arka kamera sarj vs bilgi verirmisiniz

daniels35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 6 plus 64 gb almış bulunuyorum bende hayırlı olsun inş note 4 ili arasında çok gittim geldim de1,5 sene aradan sonra tekrardan iphone 6 + dönüş yaptım 5 mi satip note 3 almış büyük ekran icin artık nasip oldu

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hayirli olsun bide bisey sorcam apple dan alcam bende taksit yapiyolar mi zorlu centerdaki appledan baska apple var mi istanbulda bide

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kart internete kapali zorludaki apple da mudur annemin cok yakin arkadasiymis ama uzak kaliyo orasi neyse gidicez mecbur.taksit yapmazlarsa yalan olur telefon.aveadan alsam taksit yaparlar dime

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Note 4 kullanıcısı olarak 5.0.1 güncellemesinden sonra telefon bir iphone oldu şarj konusunda.Alacaklar varsa buradan uyarayım.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sadece zorlu da yok apple Anadolu yakasındaysan Akasya AVM'de de apple var. Evet taksit olayı maalesef yok Avea'dan alırsan taahhüt ile taksitli alabilirsin