iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

fatihd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Cepte bükülmez. Büyüklüğüne alışıyorsun ve uzun bir süre ufak telefon kullanmak istemeyebilirsiniz.
Beyaz renk daha hoş görünüyor. Gold olabilir ama zaten kapak alacağını varsayar isen arka Tarafın rengi çok önemli değil.

furkan32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 6 64 gb var. aa oynarken saçma bir reklam çıktı ve istemsizce dokundum. şu an o +18 reklamlar daha da fazla çıkmaya başladı. acaba virüs girmiş olabilir mi veya bu cihazlara virüs giriyor mu? yardımcı olursanız sevinirim

karabatak34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gene zam gelmiş iphoneye. teknoloji geliştikce ucuzlar iphone gelişmedikçe zamlanır:D

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
iPhone 6 Plus'ta Siri'yi etkinleştirmek için ana ekran tuşuna bastığım zaman Siri konuşmuyor hiç ses çıkmıyor. Ayarlardan Siri'yi kapatıp açıyorum yine aynı. Ancak telefonu tamamen kapatıp açtığım zaman düzeliyor. Bu sorunu yaşayan var mı ?

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben 6 kullanıyorum bende de öyle açıyorsun konuşmuyor senin konuşmanı bekliyor sonra sana cevap veriyor tahminimce bir sorun değil eğer sorun ise Güncelleme ile halledilebilir muhtemelen

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 6 plus almayı düşünüyorumda, birkaç soru aklımda var. 1. si bükülme sorunu, telefonu cebimizde taşırken bükülme her kasada oluyormu, yoksa bazı üretim hatası olan kasalarda oluyor ? 2. si ise büyüklüğü çok problemmi kullandıkça alışıyormuyuz (4 inç telefondan geçecem) ? 3. sü ise en çok hangi renk yakışıyor ? benim aklımda gold var ama siz ne öneririsiniz ?

Hocam bende iPhone 6 plus var. Dedikleri gibi bükülme diye bir sey yok. Ancak telefonu gerçekten bükmek isterseniz işkence yaparsanız bükülür. Cepte falan hiç bir sey olmuyor. Büyüklüğüne hemen alışılıyor zaten tek elle kullanımda çok kolay zorluk cekmezsiniz. iPhone 6'lara en çok uzay grisi rengini yakıştırdığım icin bu rengi tercih ettim.

fatihd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Sirinin konuşmuyor demesinin sebebi "sus" demiş olabilir misiniz ? Sus derseniz susuyor. Konuş diye seslenip denemenizde fayda var.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
iphone 6 64 gb var. aa oynarken saçma bir reklam çıktı ve istemsizce dokundum. şu an o +18 reklamlar daha da fazla çıkmaya başladı. acaba virüs girmiş olabilir mi veya bu cihazlara virüs giriyor mu? yardımcı olursanız sevinirim

Iphone'a virüs girmiyor ;)

korkmazcakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kutusunun jelatini dahi üzerinde sim kart değmemiş Iphone 6 plus 64 gb space gray renkli cihaz satılıktır. Fiyat 2900 tl dir. İlgilenenler mesaj yada tel ile bana ulaşabilir. 05322184723 Apple Türkiye garantili dir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler dün iphone 6 space gray modelinden aldım fakat ağır çekim gibi modlarda kamerada dalgalanma oluyor neden sizdede varmı? eğer anormal bir durumsa servise götüreyimmi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dün akşam saatlerinde telefonumu aldım iphone6 space gray 16gb modeli çok memnunum s4den geçiş yaptım gerçekten çok seri alacaklara tavsiye ederim cam jelatin takıcam bu pazar şuanda normal jelatin takılı yalnız şu modern combat başlangıçta bir iki kere lag girdi sizdede oldumu?

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Dikte ile ilgili de sıkıntı var bende. Güncellemeyi telefon üzerinden yapmanın bir sakıncası olur mu ki? Dikte söylediğim sözcükler bitmeden kesiliyor. Söylediğim bütün kelimeleri yazdırmıyor. :sneaky2:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar selamlar ben ios da yeniyim ilk defa kullanıyorum. şu an iphone 6 sahibiyim. arkadaşlar safari de yukarıda arama yerinde google tahmin yapmıyor. ayarlar da arama motoru google ve tahminde açık olmasına rağmen safari arama yapmıyor ve ayrıca sitelere girerken şifremi otomatik çıkartmıyor ve beni tanımıyor. kullanıcı adı yada şifre yerine tıkladığım zaman klavye üstünde otomatik doldur seçeneği çıkıyor sadece sebebi nedir bunun?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
dün akşam saatlerinde telefonumu aldım iphone6 space gray 16gb modeli çok memnunum s4den geçiş yaptım gerçekten çok seri alacaklara tavsiye ederim cam jelatin takıcam bu pazar şuanda normal jelatin takılı yalnız şu modern combat başlangıçta bir iki kere lag girdi sizdede oldumu?

Ben de S4'ten geçtim çok memnunum. Oyunun başlangıcında ve reklamlar çıktığında takılmalar normal. GameCenter'a bağlanmaya çalışıyor açılışta

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 10018cok yoğun kullanımda plus şarj durumu. Cok memnunum. Fakat alacak arkadaşlar kesinlikle 64 gb alsınlar. iPhone 6 16gb vardı sattım plus aldım. Ekran boyutuna da takılmayın. Suanda bana 5s gibi geliyor.

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
TawWiYC.jpg

cok yoğun kullanımda plus şarj durumu. Cok memnunum. Fakat alacak arkadaşlar kesinlikle 64 gb alsınlar. iPhone 6 16gb vardı sattım plus aldım. Ekran boyutuna da takılmayın. Suanda bana 5s gibi geliyor.

emre1074

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 6 plus ekranı kırıldı ekran fiyatı ne kadar acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba arkadaşlar iphone 6 kulanıcısıyı kulaklık girmiyor ne yapmam gerekli yardımcı olurmusunuz

selimeserrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merabalar 6 plus kullanıcısıyım benim sım kartım kesilmiş sım kart ve nano sım kartla arasındaki farklarını ve telefona bi etkisi olur mu

xx_bey_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. 6 plus kullanıyorum ilk aldıgım zamanlardaki şarj böyleydi 2 gün 2 saat telefonu alalı 3 ay filan oldu herhangi bir program yüklemedim yani cok kasıcak bi program yüklemedim 4 5 oyun var pek oynamam 7 8 uygulama var kullanırım. son yapılan güncellemeden (8.2 geldi telefonu öldürdü, 8.3de düzelir dedim ama yine düzelmedi..bundan) dolayımı sarj gitmemeye basladı acaba yoksa telefonu iyi sarjmı edemedim aldıgım zaman yada telefonda bi sıkıntımı var ... en son dün cektiğim pil yüzdelerini atıyorum şimdi 16 saat ve 1 gün olan 2 resim...
ve birde hareket halindeki resmi çekerken bulanık gösteriyor halbuki bu telefonun özelliği olan bu uygulamayı kullanamıyorum adım atarken birisinin resmini çekiyorum mesala bulanık cıkıyor seri çekimde cekiyorum her anını cekeyim diye ama yinede bulanık gösteriyor neden acaba?
sizcede 6 Plus için bi anormallik yokmu şarjda? birde bi etkisi olurmu bilmiyorum ama telefonum üstüne su dökülmüştü kurudu ve calısmaya devam etti bi problem yok sarja etkisi olurmu

https://imageshack.us/i/exMsmwjkj
https://imageshack.us/i/hl9ldO9Kj
https://imageshack.us/i/ey7220jHj
https://imageshack.us/i/paZ0y6zCj"

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. 6 plus kullanıyorum ilk aldıgım zamanlardaki şarj böyleydi 2 gün 2 saat telefonu alalı 3 ay filan oldu herhangi bir program yüklemedim yani cok kasıcak bi program yüklemedim 4 5 oyun var pek oynamam 7 8 uygulama var kullanırım. son yapılan güncellemeden (8.2 geldi telefonu öldürdü, 8.3de düzelir dedim ama yine düzelmedi..bundan) dolayımı sarj gitmemeye basladı acaba yoksa telefonu iyi sarjmı edemedim aldıgım zaman yada telefonda bi sıkıntımı var ... en son dün cektiğim pil yüzdelerini atıyorum şimdi 16 saat ve 1 gün olan 2 resim...
ve birde hareket halindeki resmi çekerken bulanık gösteriyor halbuki bu telefonun özelliği olan bu uygulamayı kullanamıyorum adım atarken birisinin resmini çekiyorum mesala bulanık cıkıyor seri çekimde cekiyorum her anını cekeyim diye ama yinede bulanık gösteriyor neden acaba?
sizcede 6 Plus için bi anormallik yokmu şarjda? birde bi etkisi olurmu bilmiyorum ama telefonum üstüne su dökülmüştü kurudu ve calısmaya devam etti bi problem yok sarja etkisi olurmu

https://imageshack.us/i/exMsmwjkj
https://imageshack.us/i/hl9ldO9Kj
https://imageshack.us/i/ey7220jHj
https://imageshack.us/i/paZ0y6zCj"
Şarj süren gayet iyi. Anormal bir durum yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sa herkese hayırlı cumalar apple almayi düşünüyorum iphone 5s le iphone 6 arasinda önerisi olan yardim edebilir mi teşekkür.