iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende arka planda uygulama yenile direkt kapalı aldığımdan beri bir eksikliğini yaşamadım

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Whatsapp Web olmaması çok üzdü yalnız :(

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Wi-fi hala sorunlumu yoksa benim telefonmu arızalı hala çözebilmiş değilim.
Safiri'de web sitelerini gezerken uygulamarda facebook,twitter vs kullanırken bir sorun olmuyor ama herhangi sitede bir video'yu açmaya çalıştığımda wi-fi bağlantısını kesiyor.
iTunes'ten yazılımı güncelledim ağ ayarlarını felan sıfırladım ama nafile çok canımı sıkıyor bu durum :bored:

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Wi-fi hala sorunlumu yoksa benim telefonmu arızalı hala çözebilmiş değilim.
Safiri'de web sitelerini gezerken uygulamarda facebook,twitter vs kullanırken bir sorun olmuyor ama herhangi sitede bir video'yu açmaya çalıştığımda wi-fi bağlantısını kesiyor.
iTunes'ten yazılımı güncelledim ağ ayarlarını felan sıfırladım ama nafile çok canımı sıkıyor bu durum :bored:

Telefonu ilk aldığım zamanlarda bende yasıyordum bu durumu sürekli kesiliyordu Wi-Fi ama suanda Facebookda safari de yada video izlerken bi kesilme yaşamıyorum

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlar için teşekkürler ama iphone 6 plus çok büyük geliyo bana 4.5-5 inç telefon tercihim .İphone 6 ile aralıksız sosyalde takılırken kaç saat gider şarjı wifi 3g açıkken

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Beyler kusura bakmayın. Tüm sayfalara bakamadım. iphone 6 kullanıyorum. Ara sıra home tuşunda gıcırdama tarzında sesler geliyor. Silince veya kuvvetli üfleyince eski sert haline geri geliyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 6 plusda 7-8 saat ekran süresi alıyorum 6 da 4-5 saat olur maximum

Hocam ben s6da 4 saat alıyorum iphone da 1800 mah ile o kadar olcagini sanmıyorum zaten iphonenun bu pil ayarlarında ki ekran süresi göstergesi değişik .arkadaşımın ki ile uğraşırken fark ettim telefon %92 idi ama 1 saat yazıyodu arkadaşıma sordum doğrumu diye o kadar ugrasmadigini söyledi .Galiba arkada uygulama çalışırken o ekran süresine ekleniyor ekran kapalı olsada
L

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Hocam ben s6da 4 saat alıyorum iphone da 1800 mah ile o kadar olcagini sanmıyorum zaten iphonenun bu pil ayarlarında ki ekran süresi göstergesi değişik .arkadaşımın ki ile uğraşırken fark ettim telefon %92 idi ama 1 saat yazıyodu arkadaşıma sordum doğrumu diye o kadar ugrasmadigini söyledi .Galiba arkada uygulama çalışırken o ekran süresine ekleniyor ekran kapalı olsada
L

evet hocam ekleniyor çünkü şarj harcıyor sonuçta mesela ben ekranı kapatıp müzik dinliyorum ama ekleniyor. iPhone 6 yı bilmem ama 6 plusda sadece ekran sürekli açık olarak 7-8 saat aldım keza müzik dinlemem :) arka plandaki uygulamadıda hep kaptıorım. sürekli nette takıldım sabah kadar 3G felan açıktı hep

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet hocam ekleniyor çünkü şarj harcıyor sonuçta mesela ben ekranı kapatıp müzik dinliyorum ama ekleniyor. iPhone 6 yı bilmem ama 6 plusda sadece ekran sürekli açık olarak 7-8 saat aldım keza müzik dinlemem :) arka plandaki uygulamadıda hep kaptıorım. sürekli nette takıldım sabah kadar 3G felan açıktı hep

Hocam androidde öyle değil galiba ya ekran açık olunca işliyor o sure.4 saat çok az geliyo bana s6da bide 3e falan inerse kırarım telefonu.6sde düzelir mi acaba ?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=412841]sahinsahiner[/MENTION] [MENTION=455772]miracserdar[/MENTION]
Sadece ekran açıklen işliyor o süre.
Öyle olmasa o süre rahat 10 saat olur. Mesela son zamanlarda açık uygulamaları kapatmıyorum.Ekran süresi en fazla 4 saat oluyor G3 ile.
Sizin dediğiniz batarya süresinde işliyor.Ekran süresi dediğim gibi.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
[MENTION=412841]sahinsahiner[/MENTION] [MENTION=455772]miracserdar[/MENTION]
Sadece ekran açıklen işliyor o süre.
Öyle olmasa o süre rahat 10 saat olur. Mesela son zamanlarda açık uygulamaları kapatmıyorum.Ekran süresi en fazla 4 saat oluyor G3 ile.
Sizin dediğiniz batarya süresinde işliyor.Ekran süresi dediğim gibi.
Ben note 4 ile 4 saati zor görüyorum :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ortalama 3 saat. Yeni iphoneleri bekliyorum bakalım radikal değişiklikler olursa değiştireceğim.

Eylülü bekleyebilirsin ama eylülden sonra iki ay içinde Türkiyeye ulaşır. O kadar beklemem ve para bayılmam dersen i6 al

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Valla 6 plusda şarj işimi çözmüşler sürekli safaride takılırsam dediğim Gibi 7 saat alıyorum whatsapp da felan daha uzun alıyorum yani şarj olarak 6 plusı Gönül rahatlığıyla öneririm arkadaşlar pişman olmazsınız

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Z3'ten 6 plus'a geçiş Yaptım arkadaşlar kesinlikle pişman olmazsınız. Z3 ne kadar iyi ise bu da o kadar iyi diyebilirim.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Eylülü bekleyebilirsin ama eylülden sonra iki ay içinde Türkiyeye ulaşır. O kadar beklemem ve para bayılmam dersen i6 al
Ip6 alacak olsam bir kaç ay önce alırdım ancak büyük zarar ederdim. Yeni jenerasyonu bekliyorum . İstediğimi o da vermezse 7 yi beklerim; )

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ip6 alacak olsam bir kaç ay önce alırdım ancak büyük zarar ederdim. Yeni jenerasyonu bekliyorum . İstediğimi o da vermezse 7 yi beklerim; )

Bekle bekle mezara kadar yol var.. Biz geçen yıl temmuzda anneme 5s aldık. 6 çıkınca pişman olduk mu? Tabi ki hayır.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bekle bekle mezara kadar yol var.. Biz geçen yıl temmuzda anneme 5s aldık. 6 çıkınca pişman olduk mu? Tabi ki hayır.
Ben 6 kullandım beni tatmin etmedi note 4 é tekrar döndüm. 5s benim isteklerimi karşılamıyor. 3 tane farklı 5s aldım 2 sinde Touch İd sorunluydu okumuyordu sürekli. 1 tanesi nadiren okumuyordu. Velhasıl bu saatten sonra sifir ve ikinci el iphone cihaz almak zarar getirir.

dogussonmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 6 plus var bende sıkıldım. Esimde note 4 var. Degiseyim mi ? Z3 mu alayim ne yapayim sizce

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar cevaplarsaniz , sevinirim amerikadan iPhone 6 getirsek garanti kapsamına giriyormu ve ya bir sorun çıkarmı ... ( teşekkürler )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar. Cevaplarsaniz. Sevinirim. Amerikadan iPhone 6 getirilince herhangi bir problem çıkarmı?