Wi-fi hala sorunlumu yoksa benim telefonmu arızalı hala çözebilmiş değilim.
Safiri'de web sitelerini gezerken uygulamarda facebook,twitter vs kullanırken bir sorun olmuyor ama herhangi sitede bir video'yu açmaya çalıştığımda wi-fi bağlantısını kesiyor.
iTunes'ten yazılımı güncelledim ağ ayarlarını felan sıfırladım ama nafile çok canımı sıkıyor bu durum :bored:
Yorumlar için teşekkürler ama iphone 6 plus çok büyük geliyo bana 4.5-5 inç telefon tercihim .İphone 6 ile aralıksız sosyalde takılırken kaç saat gider şarjı wifi 3g açıkken
ben 6 plusda 7-8 saat ekran süresi alıyorum 6 da 4-5 saat olur maximum
Hocam ben s6da 4 saat alıyorum iphone da 1800 mah ile o kadar olcagini sanmıyorum zaten iphonenun bu pil ayarlarında ki ekran süresi göstergesi değişik .arkadaşımın ki ile uğraşırken fark ettim telefon %92 idi ama 1 saat yazıyodu arkadaşıma sordum doğrumu diye o kadar ugrasmadigini söyledi .Galiba arkada uygulama çalışırken o ekran süresine ekleniyor ekran kapalı olsada
L
evet hocam ekleniyor çünkü şarj harcıyor sonuçta mesela ben ekranı kapatıp müzik dinliyorum ama ekleniyor. iPhone 6 yı bilmem ama 6 plusda sadece ekran sürekli açık olarak 7-8 saat aldım keza müzik dinlememarka plandaki uygulamadıda hep kaptıorım. sürekli nette takıldım sabah kadar 3G felan açıktı hep
Ben note 4 ile 4 saati zor görüyorum[MENTION=412841]sahinsahiner[/MENTION] [MENTION=455772]miracserdar[/MENTION]
Sadece ekran açıklen işliyor o süre.
Öyle olmasa o süre rahat 10 saat olur. Mesela son zamanlarda açık uygulamaları kapatmıyorum.Ekran süresi en fazla 4 saat oluyor G3 ile.
Sizin dediğiniz batarya süresinde işliyor.Ekran süresi dediğim gibi.
Benim de durum farklı değil.Bazen 4saati geçiyor bazen 3 saati.Ben note 4 ile 4 saati zor görüyorum![]()
Ortalama 3 saat. Yeni iphoneleri bekliyorum bakalım radikal değişiklikler olursa değiştireceğim.Note 4de nasıl 3 saat yas6 da bile bazen 5e yaklaşıyor
![]()
Ortalama 3 saat. Yeni iphoneleri bekliyorum bakalım radikal değişiklikler olursa değiştireceğim.
Z3'ten 6 plus'a geçiş Yaptım arkadaşlar kesinlikle pişman olmazsınız. Z3 ne kadar iyi ise bu da o kadar iyi diyebilirim.
Ip6 alacak olsam bir kaç ay önce alırdım ancak büyük zarar ederdim. Yeni jenerasyonu bekliyorum . İstediğimi o da vermezse 7 yi beklerim; )Eylülü bekleyebilirsin ama eylülden sonra iki ay içinde Türkiyeye ulaşır. O kadar beklemem ve para bayılmam dersen i6 al
Ip6 alacak olsam bir kaç ay önce alırdım ancak büyük zarar ederdim. Yeni jenerasyonu bekliyorum . İstediğimi o da vermezse 7 yi beklerim; )
Ben 6 kullandım beni tatmin etmedi note 4 é tekrar döndüm. 5s benim isteklerimi karşılamıyor. 3 tane farklı 5s aldım 2 sinde Touch İd sorunluydu okumuyordu sürekli. 1 tanesi nadiren okumuyordu. Velhasıl bu saatten sonra sifir ve ikinci el iphone cihaz almak zarar getirir.Bekle bekle mezara kadar yol var.. Biz geçen yıl temmuzda anneme 5s aldık. 6 çıkınca pişman olduk mu? Tabi ki hayır.
İphone 6 plus var bende sıkıldım. Esimde note 4 var. Degiseyim mi ? Z3 mu alayim ne yapayim sizce
LG G4 al ben öyle yaptım harika bir telefonİphone 6 plus var bende sıkıldım. Esimde note 4 var. Degiseyim mi ? Z3 mu alayim ne yapayim sizce
İphone 6 plus var bende sıkıldım. Esimde note 4 var. Degiseyim mi ? Z3 mu alayim ne yapayim sizce
Bu kadar aşağılamaya gerek yokZ3 kim ya?Kamera nerde nereye el sallıyoruz?
Arkadaşlar cevaplarsaniz , sevinirim amerikadan iPhone 6 getirsek garanti kapsamına giriyormu ve ya bir sorun çıkarmı ... ( teşekkürler )