iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Peki getirsek burada çalışmamazlık edermi yada garanti önemlimi , son olarak hocam Samsung galaxy s6 getirmek bir sorun çıkarmı?? ( teşekkürler)...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yok bir akrabam getirecek ama iphoneler Amerika menşei olunca Türkiye de çalışmıyormuş başka bir sorunla falan karşılaşır mıyım ? Yada bu açılmaması sorunu gercekmi ?

buraxqr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhabalar iphone 6 64 gb sahibiyim. Telefondan memnunum ama kafama takılan bazı şeyler var problem sadece bana mı ait yoksa genel mi bilemiyorum. Öncelikle telefon aşırı ısınıyor. Modern Combat 5 oyununu sadece 15 dakika oynadım ve arkasındaki alüminyuma neredeyse dokunulamayacak kadar ısındı bu normal midir ? Tamam oyunun grafik kalitesi yüksek olup telefonu zorlayabilir ama sadece 15 dakikalık kullanımda neredeyse elde tutulamayacak kadar sıcak olması sizce de biraz garip bir durum değil mi? İkincisi ise ekranın üst tarafında beyaz ekranda hafif bir sarılık görüyorum genel olarak bir sarılık. Kullanımı aşırı derecede etkilemiyor fakat önceki telefonum 4s'ti onda da sol tarafta büyük nokta şeklinde bir sarılık oldu daha sonra ipad mini 2 aldım o ise komple sarı ekrandı çok fazla takmadım büyütmedim ama daha detaylı inceledikten sonra onunda ekranının üst tarafının belirgin şekilde aşağı tarafa göre daha sarı olduğunu farkettim. Ayrıca sağ alt tarafta ışık sızması var. Apple ürünlerini severek kullanıyorum fakat biraz özensiz yapılmış gibi geliyor bana kullandığım 3 üründe de böyl bişeyle karşılamam biraz saçma geldi. Tekrar ediyorum iphone 6 faki sarılık diğerlerine göre çok çok belirsiz ama bu problemin olduğu gerçeğini değiştirmiyor ve ısınınca artıp azalma gibi birşey yok sarılık sürekli kalıcı. Hadi bunlar neyse fakat iphone un en üst modelinin bu kadar ısınması beni biraz düşündürdü aynı sorunu yaşayan var mıdır yoksa bu telefonda bir problem mi var ? Saygılar sevgiler.

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Normalde bu kadar ısınmıyor arkadastada 64 gb vardı onda 40 dakka falan oynamıştım isinmisti ama el yakicak kadarda değildi yani

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhabalar iphone 6 64 gb sahibiyim. Telefondan memnunum ama kafama takılan bazı şeyler var problem sadece bana mı ait yoksa genel mi bilemiyorum. Öncelikle telefon aşırı ısınıyor. Modern Combat 5 oyununu sadece 15 dakika oynadım ve arkasındaki alüminyuma neredeyse dokunulamayacak kadar ısındı bu normal midir ? Tamam oyunun grafik kalitesi yüksek olup telefonu zorlayabilir ama sadece 15 dakikalık kullanımda neredeyse elde tutulamayacak kadar sıcak olması sizce de biraz garip bir durum değil mi? İkincisi ise ekranın üst tarafında beyaz ekranda hafif bir sarılık görüyorum genel olarak bir sarılık. Kullanımı aşırı derecede etkilemiyor fakat önceki telefonum 4s'ti onda da sol tarafta büyük nokta şeklinde bir sarılık oldu daha sonra ipad mini 2 aldım o ise komple sarı ekrandı çok fazla takmadım büyütmedim ama daha detaylı inceledikten sonra onunda ekranının üst tarafının belirgin şekilde aşağı tarafa göre daha sarı olduğunu farkettim. Ayrıca sağ alt tarafta ışık sızması var. Apple ürünlerini severek kullanıyorum fakat biraz özensiz yapılmış gibi geliyor bana kullandığım 3 üründe de böyl bişeyle karşılamam biraz saçma geldi. Tekrar ediyorum iphone 6 faki sarılık diğerlerine göre çok çok belirsiz ama bu problemin olduğu gerçeğini değiştirmiyor ve ısınınca artıp azalma gibi birşey yok sarılık sürekli kalıcı. Hadi bunlar neyse fakat iphone un en üst modelinin bu kadar ısınması beni biraz düşündürdü aynı sorunu yaşayan var mıdır yoksa bu telefonda bir problem mi var ? Saygılar sevgiler.

Ekranda sarılık ekranla iskelet aradında boşluk olunca oluyor diye biliyorum ve fark ettiyseniz G2, Z2 vs ısınma problemleri görülen telefonlarda rastlanıyor. Benim telefonda ısınma falan yok hatta annemin 5s'ini ara sıra kullandıktan sonra Plus'ta dikkatimi çeken ilk şey ısınmamasıydı. Sizin telefonunuzda bir sorun var gibi cihaz tr alımı ise Garantiden rahatlıkla değişim isteyebilirsiniz.

buraxqr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlıyorum sanırım sorun benim telefonuma has bir sorun teşekkür ederim

I

iris

SDN Okuru
Merhaba ben iPhone 4 kullanıcısının.MediaMarkt magazasi ndan 6plus 64 GB sipariş ettim pazar günü çarşamba gelir dediler gelmedi... Çok sınır bozucu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar ; arkadaşımda görüp beğendiğim için ıphone6 almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir sorun var dm , ok, vk videolarını açıyormu birde şuan bende 4s var onda ekranı yan çevirdiğimde tam ekran olmuyor bu videolar acaba ıphonde6 da aynı sorun varmıdır.

mafsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 3 aylık ip 6 16gb kullanmaktayım.normal uygulama kullanırlen fazla ısınmaya ve şarjı çabuk bitmeye başladı.daha önce böyle bir sorun yoktu neden olmuş olabilir

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar itunnes ile senkronize ederken dosyaları aktarıyor bir süre sonra bağlantı anlık kesiliyor senkronize iptal oluyor çok gıcık oldum sizde de böyle bir sorun varmı ? Böyle bir sorun yaşayan var mı?

işletim sistemi win 8.1. 64 bit.
iphone6.

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar itunnes ile senkronize ederken dosyaları aktarıyor bir süre sonra bağlantı anlık kesiliyor senkronize iptal oluyor çok gıcık oldum sizde de böyle bir sorun varmı ? Böyle bir sorun yaşayan var mı?

iphone6.

Hocam size attığım özel mesaja bir cevap verirsebiz sevinirim

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1

iphone6.

Bende aktarım falan olurken aniden takılıyor hiçbir ilerleme olmuyor. Telefonu yedekleyemiyorum :D

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Herhangi bir uygulamadan çıkıp ana ekrana döndüğümüz zaman ekran animasyonlu dönüyorya o bazen oluyor bazen olmuyor bu yazılımsal bir sorun mu ?

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,
İphone 6 almayı düşünüyorum.
- Normal standart internette gezinme WhatsApp ve konuşma gübü çıkarıyor mu ?
- Ne kadar sürede şarj oluyor ?
- Dayanıksız diyorlar sizce ?
- Aksesuar bulabiliyor musunuz uygun fiyata ?

Edit: İphone 6s'i beklemeli miyim?

CanErdal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,
İphone 6 almayı düşünüyorum.
- Normal standart internette gezinme WhatsApp ve konuşma gübü çıkarıyor mu ?
- Ne kadar sürede şarj oluyor ?
- Dayanıksız diyorlar sizce ?
- Aksesuar bulabiliyor musunuz uygun fiyata ?

Edit: İphone 6s'i beklemeli miyim?

Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Evet ekranı biraz dayanıksız ama onuda ekran koruyucusuyla halledersin. 2. Gayet hızlı şarj oluyor ama nerede şarj ettiğinde önemli.

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Evet ekranı biraz dayanıksız ama onuda ekran koruyucusuyla halledersin. 2. Gayet hızlı şarj oluyor ama nerede şarj ettiğinde önemli.

Peki günü çıkarıyor mu?
Nerede derken?
Orjinal sarj aleti ile kaç saat mesela?

CanErdal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Orjinal ile Bana göre 2-3 saate %70 falan ediyor. Günü gayet iyi çıkarıyor. Nerede derken iPhone 6'nın çıkısı ezberimde değil ama mesela diğelim ki iPhone 6 nın çıkışı 2.1. Eğer 1.0 lık yere takarsan yavaş şarj olur. [emoji6]

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orjinal ile Bana göre 2-3 saate %70 falan ediyor. Günü gayet iyi çıkarıyor. Nerede derken iPhone 6'nın çıkısı ezberimde değil ama mesela diğelim ki iPhone 6 nın çıkışı 2.1. Eğer 1.0 lık yere takarsan yavaş şarj olur. [emoji6]

2-3 saate anca 70 yapıyor :D

CanErdal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fazla demiş olabilirim doğru yani en azından ediyor. [emoji6]

CanErdal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu arada benim hiç şarjım %0 olmadı. Ondan öyle dedim genelde hep %20-%30 da (gün sonunda) şarja takarım.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Özel mesaj gelmemiş suan kontrol ettim.
seni buralarda görmemin sebebi ne ? :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yok bir akrabam getirecek ama iphoneler Amerika menşei olunca Türkiye de çalışmıyormuş başka bir sorunla falan karşılaşır mıyım ? Yada bu açılmaması sorunu gercekmi ?
Türkiyede kayıt ettirmen lazım

telefona jail yapcam internet cafe bilgisayarı görmüyor iyi mi

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
seni buralarda görmemin sebebi ne ? :)

Türkiyede kayıt ettirmen lazım

telefona jail yapcam internet cafe bilgisayarı görmüyor iyi mi

1.iPhone 6 kullanıcisiyim.
2.Burada olamazsın surada olamazsın diye bir kısıtlama yok. Forum kısıtlama yapmadıkça her yere girme fikir paylaşma hakkimda var.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
1.iPhone 6 kullanıcisiyim.
2.Burada olamazsın surada olamazsın diye bir kısıtlama yok. Forum kısıtlama yapmadıkça her yere girme fikir paylaşma hakkimda var.
yok yanlış anlama :) telefonun hayırlı olsun