iphone 6 garanti

Beyazıt07

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
beyler 3-4 gün öncesine kadar telefonda bir sıkıntı oldu. ios 10 yükledim. şarj olmamaya başladı. evde ipad adaptörlü şarj aletim zor ediyor oda zorla. ios 9'a döndürdüm düzelir mi diye ama olmadı. sonra tekrar temizinden 10 yükledim banamaısın demedi. bende geekbanch yaptim ve batarya %50'den yukarı cıkmadı. neyse götürdüm servise. verdim olayı anlattım. 2 gün sonra biraz önce kvk takipten baktım ki. garanti harici hasarlı ürün. tamam düşürdüm telefonu ama 7-8 ay önce düşürdüm ben onu. ne yapmam gerek ?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
beyler 3-4 gün öncesine kadar telefonda bir sıkıntı oldu. ios 10 yükledim. şarj olmamaya başladı. evde ipad adaptörlü şarj aletim zor ediyor oda zorla. ios 9'a döndürdüm düzelir mi diye ama olmadı. sonra tekrar temizinden 10 yükledim banamaısın demedi. bende geekbanch yaptim ve batarya %50'den yukarı cıkmadı. neyse götürdüm servise. verdim olayı anlattım. 2 gün sonra biraz önce kvk takipten baktım ki. garanti harici hasarlı ürün. tamam düşürdüm telefonu ama 7-8 ay önce düşürdüm ben onu. ne yapmam gerek ?
Apple ile görüş derim. Çünkü kvk ilgilenmez fakat apple cihaz değişimi bile yapabilir

Beyazıt07

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
buda cihaz değişimi ama bu kvk'dan değiştirdim. Randevu aldım arıyacaklar sorunu söyleyeceğim tek sıkıntı. antalyada olmam :(

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Ve balyan diye bir yer varmış. Onlar direkt apple a bağlı. Bir onlarla konuş bence

Beyazıt07

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Hmm :/ biliyorum onları. Olmadi öyle yapayım sağol dost :)

hi-guys

Asistan
Reaksiyon puanı
74
Arkadaşlar Apple Premium Reseller a randevusuz gidiliyor mu ? Cihaz değişimi olacaksa ordan verirler mi ?

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
keşke applein servisine veya bağlantılı olduğu biryere götürseydin ben kvk gibi servisleri pek iyi bulmuyorum ilgilenmiyorlar sanki suç kullanıcıdan kaynaklanıyormuş gibi davranıyorlar 2 kere cihazımın anakartını değiştirdiler yinede cihaz bozuldu ya bana denk geldi yada öyleler ama bu düşmeyle felan alakası olmaz gibime geliyor olsa bile garantili bir cihazı onarmak zorundalar ve ücret alınmaz eğer isterlerse onaylama ücreti doğrudan apple a göndermeye çalış

Beyazıt07

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Beyler gittim bugün telefonu aldım para vermedim. değişim yapmadiıar. Apple'da prosedür varmış. dış görünüme bakıyorlar. Çizik ve ya darbe varsa soruna hiç bakmadan direk 1375 tl Kitliyorlar. Tamir yokmuş apple'da direk değişim varmış. bakalım bugün troy'a verdik ne olacak.

Cabarello

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Apple ın bu olayı çok kötü benimde başıma gelmişti aynı şey. İphone 5s imin pili bozulmuştu telefon kendi kapanıyordu. Sonrasın da genpa ya götürdüm bizim orda apple garantisine genpa bakıyor. Cihazda darbe var deyip 1100 tl istediler. Telefonda çizik bile olmaması gerekiyor neredeyse.

Beyazıt07

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Beyler Kvk'da Garanti dışı olan cihaz. Troy'da garanti kapsamında değişiyor. Bugün yada yarın alırım.

Müşteri Şikayeti: şarj olmuyor e çabuk bityor
Servis Raporu: İNCELENDİ TEST EDİLDİ İPHONE BATARYADA ŞİŞME SORUNLU KABALARMALAR MEVCUT CİHAZ ŞARJ ALMIYOR GARANTİ İÇERİSİNDE YENİ CİHAZ İLE DEĞİŞİMİ YAPILACAK

Servis Durumu: YENİ CİHAZ ŞİPARİŞ EDİLDİ BEKLENİYOR (Apple 'dan)

Beyazıt07

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
yenisini aldım beyler. Bundan sonra kvk benim için bitmiştir.:D cihazı bana geri veren cocuk bağcılar anadolu meslek 1. sınıf gibiydi ya :D Troy'dan şaşmam artık

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
yenisini aldım beyler. Bundan sonra kvk benim için bitmiştir.:D cihazı bana geri veren cocuk bağcılar anadolu meslek 1. sınıf gibiydi ya :D Troy'dan şaşmam artık
MarkAntalya karşısındaki bankaların arka sokağında TVT var. Orası da Apple yetkili servisidir. Aklında bulunsun.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
antalyada apple yok reis
Screenshot_2016-10-06-01-09-12.png