Iphone 5S vs One(m8)

IPHONE VS ONE(M8)

• Kullanılan toplam oy
    35

Q=MCΔT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim teknolojiden az çok anlıyorum . Daha önce Symbian ve Windowsphone platformundaydım , anlıycağınız nokia fanıydım diyebilirim . Şu anda Nokia N9 kullanıyorum , windowsphone u deneme amaçlı almıştım(Lumia 720) beğenmedim ve şu anda annem kullanıyor. Neden bilmiyorum Symbian ve Megoo yu seviyorum gerçi Megoo ölü doğmuş bir yazılım. İlk kez Android veya IOS platformuna geçicem ve sizden ricam başta telefon önermemeniz çünkü alüminyum kasa istiyorum. Ekran boyutu benim için gereksiz . Önem verdiğim özellikler ilk başta Dayanıklılık ve ele oturan premium bir tasarım (ki sony tercih etmememin sebeplerinden biride bu telefon premium yanları alüminyum ama arkası cam görünümlü plastikimsi bir madde ) Kamera ve Sosyal Medyada ikinci sırada tercih ettiğim özelliklerden biri ve STABİLİTE evet .. benim için stabilite çok önemli .. Oyunlar konusunada gelince çok oyun oynayan biri değilim zaten Android ve IOS ta yeterince uygulama var Şimdiden teşekkürler :)

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
IOS isletim sistemini tavsiye ederim ozellikle stabilite konusunda :) butce sıkıntın yoksa 5s al yada 6 yı bekle.

Q=MCΔT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
IOS isletim sistemini tavsiye ederim ozellikle stabilite konusunda :) butce sıkıntın yoksa 5s al yada 6 yı bekle.
ya şöyle bir durum iphonun tasarımını seviyorum ne biliyim çerceve boşluklarını seviyorum yani :D iphone 6 çerçevesiz çıkacak diyorlar ama bi one m8 le git gel başlamıştı aramda bi kesin anket sonucu gelsin ona göre değerlendiricem sağol bilgilendirdiğin için

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc ONE m8 harman kordon bizim ülkeye de gelirse ondan al derim gerçi beni baz alman doğru değil dünya tersine dönse iphone almam heleki 5si.Tasarımından nefret ediyorum iphoneların o boşluklar Çin malı çakma telefon hissi veriyor heleki 5ste ön kameranın yeri tam fiyasko.Ben olsam z2 beklerdim illa kasa tam Premium olacaksa htc ONE m8 harman kordon beklerdim.

Q=MCΔT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
harmon kardon sanırım türkiyeye gelmiycek sprint operatörü üzerinden sınırlı sayıda üretilecek diye biliyorum . Z2 yide az düşünmedim değil 1. neden kasası 2. nedeni yazmayı unutmuşum fiyatlarının çok çabuk düşmesi . (Örnek xperia z daha 1 yıllık telefon ama 1800 lerden 1200 lere geldi ?!?!?!? z2 ne zaman gelir peki türkiyeye

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Q=MCΔT;3323026 dedi ki:
harmon kardon sanırım türkiyeye gelmiycek sprint operatörü üzerinden sınırlı sayıda üretilecek diye biliyorum . Z2 yide az düşünmedim değil 1. neden kasası 2. nedeni yazmayı unutmuşum fiyatlarının çok çabuk düşmesi . (Örnek xperia z daha 1 yıllık telefon ama 1800 lerden 1200 lere geldi ?!?!?!? z2 ne zaman gelir peki türkiyeye

Xperia Z 1850 TL den girdi ve şu anda 1600 TL. Sizin bahsettiğiniz ithalat garantili.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
M8 in Harman Kardon Edition modelinin Türkiyeye gelme ihtimali yok hatta başka pazarlarada. Bunun nedeni sadece Amerikada satış yapan ''Sprint'' isimli operatör imzasıyla satışa sunulması

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Androide stabil değil diye çamur atanlar beş dakka kitkat kullandınız mı? Gelmiş bol keseden sallıyorsunuz

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
ios fanları anlamıyor sebebide android kullanıcısın stabil kelimesi ios için çamurda ondan ne kadar stabil olursa olsun android bir ios etmiyor

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
iPhone' dan başka tel tanımam, stabilliği, güncellemesi vs.. vs.. Android'in de kendine göre artıları var. Eğer Android alacaksam tercihim kesinlikle yeni htc one olurdu.

krsmustafa37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphoneların şarzı az gidiyormuş çok kullanmam dersen iphone aralarında en iyisi

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Androide stabil değil diye çamur atanlar beş dakka kitkat kullandınız mı? Gelmiş bol keseden sallıyorsunuz

Android'in herkes tarafından bilinen "stabil olmaması, kasması, şişmesi vb." nedenleri SAMSUNG tur.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
HTC One M8'de İphone 5C'de yeterince stabil.
Yani ikiside istediklerini yapıyor ama M8 ele daha iyi oturuyor.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3

Bir telefona 1.500-2.000 TL verince stabil olmaması kadar komik bir şey olamaz. Ben bir telefona 1.500 TL verdim mi her yönüyle kral gibi olmasını isterim tek bir hata çıksın istemem. Yani işin özü, o para bi zahmet cihazlar stabil olsun. Ben o parayı verir miyim? 1.000 TL üstünü israf sayarken o parayı vermem imkansız. Stabilite bu kadar pahalı mı yahu? O zaman üstü kalsın.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bir telefona 1.500-2.000 TL verince stabil olmaması kadar komik bir şey olamaz. Ben bir telefona 1.500 TL verdim mi her yönüyle kral gibi olmasını isterim tek bir hata çıksın istemem. Yani işin özü, o para bi zahmet cihazlar stabil olsun. Ben o parayı verir miyim? 1.000 TL üstünü israf sayarken o parayı vermem imkansız. Stabilite bu kadar pahalı mı yahu? O zaman üstü kalsın.

Ben 1000 kagıt verdim bi eksiği yok maşallah bi de rom kurdum her türlü oyunu kasmadan oynatıyor hiç bi eksiği yok? Demek ki sorun Andoridde değilmiş

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Senin 2000 lira verdiğin iphone stabilde ne oluyor eksiksiz mi yani yıl olmuş 2014 daha telefonda bildirim ışığı bile yok.Yıl olmuş 2014 çerçeveler ve kalınlığa bak tasarım anlayışı hala aynı.2 parmak kadar ekranı olan telefon ve birçok eksiğiyle 2000 lira üstü ediyorsa kusura bakma ama z2 2500 üstü bile eder.En azından ses konusunda iyi kamerası iyi tasarım 10 numara pili daha iyi ve su geçirmez tasarım ki artık yeni telefonlarda stabilite sorunu olmaz asıl senin aldığın cihaz 900den fazla etmiyor.İphone önce su geçirmez daha ince pili daha çok dayanan full hd ekranlı telefon çıkarsın kendi 2000 lirayı hak etsinde sonra laf atın bi zahmet.

OzanBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone stabil stabil yeter artık diyen insanlar şu anda android cihazlarda kasma sorunu olmayan Galaxy s5 LG g2 Sony z2 gibi cihazlar var. iPhone 5s ile kıyaslayın kim daha erken kasma sorunu yaşicak. Bu cihazlar iphone 5s ten sonra çıktılar. Hadi bunları da geçin babaları gelsin galaxy s6 lg g3 z3 cart curt bunlar kasmaya başlicak iphone 5s hala canavar olucak ki madem uzun süreli cihaz yapmıyosunuz hangisi ele iPhone daki premium sağlamlık albeni hissini veriyor. Kağıt üzerinde 3gb ram 2.5ghz hız bunları sen 2 katına çıkart istersen işlemci doymuş şişiyo. Android kullanan telefon markaları belli bilmediğimiz cihazlar bile kullanıyo. Adamlar(Apple) senede bi tane telefon çıkartıyo. Android her markadan 3er tane note ultra max active zoom cart curt. Hangisi cihazına daha çok odaklanıp güncelleme yapıp ilgilenme zamanı olur siz düşünün artık. Apple ın verdiği destek ve güveni geçenlerde çıkan power tuşu ücretsiz destek haberi ile anlayabilirsiniz.

Selçuk Uçar

Asistan
Reaksiyon puanı
21
merhaba,
görme engelliyim.
erişilebilirliği üst düzeyde olduğu için iPhone kullanıyorum.
telefon o kadar rahat ki, cihazla gelen Voice Over özelliği ile çok rahat bir şekilde kullanmak mümkün.
peki, nedir bu Voice Over?
biz görme engellilerin iPhone'u kullanmasını sağlayan bir ekran okuyucu.
bu ekran okuyucu sayesinde, bir görme engelli, cihazı gören bir kullanıcı gibi oldukça rahat kullanabiliyor.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ikiside mutlu edecektir fakat arada ciddi fiyat farkı var

iphone daha ucuz (2000tl !!!)
m8 2500 sanırım

bu durumda 5s derim

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
At la Deve yi kıyaslıyorsun

At Çölde Gidemez Deve Normal durumda atı geçemez vs vs...

İstedigin ne telefondan ilk önce ona karar ver stabilite mi yoksa kısıtlamasız herseyi yapmak mı ?

bariscaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gb ramlere kadar stabilite konusunda evet İphone her zaman üstteydi.Lakin 2 gb ramlerle birlikte ve android 4.1 den sonra stabilite konusunda android de İphone kadar başarılı. Fanboyluk yapmaya gerek yok gidin bakın ihtiyaçlarınızı hangisi karşılıyosa bence onu almanız.Android yada İos kavgası PS -Xbox gibidir bitmez.
Şahsi tercihim androiddir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaş açtığın konunun kısaca özeti: "hadi bana htc m8 önerin" olmuş. Şimdiden hayırlı olsun.
iPhone fanlarına da "he he" diyin yeter. Ne uğraşıyorsunuz ki.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
"Dayanıklılık ve ele oturan premium bir tasarım" demişsin şu an piyasada bu anlamda bulabileceğin en iyi m8'dir

"STABİLİTE evet .. benim için stabilite çok önemli" android 4.4.2 ile zaten stabil ve sense arayüzü android için en stabil ve beğenilen arayüzlerden olduğuda bir kesin.,

Gerçekten kalite ve öznenin olduğu bu iki telefondan seçecek olursam m8 i seçerdim bunun en büyük nedeni ise ekranın küçük oluşu zamanında 3.7 inç ekran kullanmış biri olarak söylüyorum kullandıkça ekran küçük gelicek daha büyüğünü istersin bu böyle bence bu yüzden M8 sana daha göre zaten eğer eline alma şansın oluşsa bu kaliteyi hissedersin zaten.
:thumbup1:

bandem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne kadar abartıyorsunuz altı ustu telefon hem de amiral gemileri hepsi alan kişiyi memnun eder

Burada ihtiyaçlar devrede büyük ekran istediğim için ben 1520 aldım küçük isteseydim iphone 5s alırdım ya da özgürlüğün tadını çıkarayım deseydim one m8 alırdım bu kadar basit