iPhone 5s Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erenekiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iphone 5s şarjınız ne kadar gidiyor

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar iphone 5s şarjınız ne kadar gidiyor

Normal kullanımda 1 günü çıkartıyor bende şuan durum bu
b062ee1ab4518f5dac6e6832dce15a51.jpg

Riboo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba ios 8 güncelledikten bi kaç gün sonra telefonun hoparlöründeki ses cızırtılı ve bozuk gelmeye başladı bazende tam gidiyor. Son iki gündürde çok kısık geliyo sanki kulaklık takılıymışta kulaklığı kulağınıza takmamışınız gibi. Diş fırçasıyla falan kulaklık girişini ve hoparlör yerini dikkatlice temizledim ama hala aynı az ses geliyor arada telefonu salladıkça falan ses eskisi gibi olup gidiyor. Telefon daha önce hiç düşmedi. Sizce bu neden oluyodur nasıl düzelir ya da aranızda bunu yaşayan varmı. Simdiden saolun [emoji5]️

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Gençler iPhone kilit kodumu unuttum da bunu fabrika ayarlarına sıfırlamadan halledecek bir yol var mı? Ben tek yol geri yükleme yada fabrika ayarları diye biliyorum internettede öyle yazıyor ama şansımı denemek istiyorum bilen söyleyebilirse çok dua ederim ona :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar merhaba ios 8 güncelledikten bi kaç gün sonra telefonun hoparlöründeki ses cızırtılı ve bozuk gelmeye başladı bazende tam gidiyor. Son iki gündürde çok kısık geliyo sanki kulaklık takılıymışta kulaklığı kulağınıza takmamışınız gibi. Diş fırçasıyla falan kulaklık girişini ve hoparlör yerini dikkatlice temizledim ama hala aynı az ses geliyor arada telefonu salladıkça falan ses eskisi gibi olup gidiyor. Telefon daha önce hiç düşmedi. Sizce bu neden oluyodur nasıl düzelir ya da aranızda bunu yaşayan varmı. Simdiden saolun [emoji5]️
İOS 8'i yüklemeden önce normalse ve yükledikten sonra sorun çıktıysa yazılımdadır, güncellemeyle düzeltilir.
Gençler iPhone kilit kodumu unuttum da bunu fabrika ayarlarına sıfırlamadan halledecek bir yol var mı? Ben tek yol geri yükleme yada fabrika ayarları diye biliyorum internettede öyle yazıyor ama şansımı denemek istiyorum bilen söyleyebilirse çok dua ederim ona :D
Android'deki gibi "Şifreni unuttun mu
?" yok mu ya? :) Apple bunu düşünememiş galiba.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
İOS 8'i yüklemeden önce normalse ve yükledikten sonra sorun çıktıysa yazılımdadır, güncellemeyle düzeltilir.

Android'deki gibi "Şifreni unuttun mu
?" yok mu ya? :) Apple bunu düşünememiş galiba.

Hahahah aynen dostum kaldım böyle ama yine şöyle bir sorunla karşılaştım
Y5NPyl.png

Sürekli bu ekran kalıyor bir türlü erişemedi :D iPhone kapanmadan önce iOS 8 için yeterli boş alan yoktu ondan oluyor sanırım :D

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Hahahah aynen dostum kaldım böyle ama yine şöyle bir sorunla karşılaştım
Y5NPyl.png

Sürekli bu ekran kalıyor bir türlü erişemedi :D iPhone kapanmadan önce iOS 8 için yeterli boş alan yoktu ondan oluyor sanırım :D

İnternetten cihazına uygun ipsw dosyasını indir daha sonra cihazını dfu moda al ve itunesten shift+güncelle ile indirdiğin ipsw dosyasını seç

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar ben telefonum kapalı şifresini unuttum ama daha önce bilgisayara ve iCloud hesabıma yedeklemiştim onu bulup iTunes den kurtarma moduna getirip tekrar yükleyemezmiyim? Bilgisayarda iTunes yedeklemeleri klasörünü buldum ama seçecek birşey yok bir ton dosya var ipsw uzantılı birşey yok ne yapabilirim önceki yedeklemelerimi nasıl yükleyebilirim normal modda takıyorum geri yükle derken iPhone Bul' u kapatmamı istiyor ama telefon kapalı olduğu için yapamıyorum ne diyosunuz?

Riboo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşlar yeni birşey farkettim telefonu elde normal tutarken ufaktan sıkınca ses geliyor eskisi gibi çekince yine gidiyo acaba bi temassızlık mı var lütfen yardım edin

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar ekranın sol alt kısmına bastırdığınızda bir ses geliyormu

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaslar bn g2 den iphone gecmeyi dusunuyorum da deger mi sizce?? Telefondan beklentilerinizi aliyor musunuz?? :-D

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar bende paraya kıyıp:D 5s aldım:)

Fuky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon şarzı su gibi gidior şarz tam doluyken elime alıorum wifi açık oyun oyun oynuorum max. 1.30-2 saat gidir sizce bunu satıp lg g2 32 gb almalımıyım?

mondal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şarj problemi akıllı telefonların tümünde var yatağımı prize göre dekore etmiş durumdayım resmen :mad:

HedonisT80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ios 8 i yuklemiyor indiriliyor diyor ama öyle kalıyor neden acaba ? yüklemeyecektim ama en son yükleyim dedim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefon şarzı su gibi gidior şarz tam doluyken elime alıorum wifi açık oyun oyun oynuorum max. 1.30-2 saat gidir sizce bunu satıp lg g2 32 gb almalımıyım?

şarz sorunu hangi akıllı telefonda yok ki. iphone ver lg almak bence saçmalık tamamen.boşver şarz az gitsede iphone nun yanına hiç biri yaklaşamaz ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba arkadaşlar ben iphone 5s 2 hafta önce aldım aldığım gün ios 8.0.2 ye güncelledim sonra telefon da bazı sorunlar yaşadım mesela mobil veri ağı açıkken hatta bazen mobil veri kapalıykende 3g nin az çektiği yerlerde telefon 2g ye geçmiyor ve sinyal yok yazıyor sonra uçak modu açık kapatıyorum bi süre geliyor ve geri gidiyor. Sizce bu sorunun nedeni ios 8.0.2 den mi (ben öyle tahmin ediyorum) yoksa başka bi nedeni olabilir mi bi çözüm öneriniz var mı?

osmantugras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meraba arkadaşlar ben iphone 5s 2 hafta önce aldım, aldığım gün ios 8.0.2 ye güncelledim sonra telefon da bazı sorunlar yaşadım mesela mobil veri ağı açıkken hatta bazen mobil veri kapalıykende 3g nin az çektiği yerlerde telefon 2g ye geçmiyor ve sinyal yok yazıyor sonra uçak modu açıp kapatıyorum bi süre geliyor ve geri gidiyor sonra apple aradım daha doğrusu mail attım falan onlar aradı fabrika ayarlarına döndürün dediler döndürdüm biraz azaldı gibi oldu ama yine aynı sorunu yaşıyorum hala. Sizce bu sorunun nedeni ios 8.0.2 den mi (ben öyle tahmin ediyorum) yoksa başka bi nedeni olabilir mi bi çözüm öneriniz var mı?

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
meraba arkadaşlar ben iphone 5s 2 hafta önce aldım aldığım gün ios 8.0.2 ye güncelledim sonra telefon da bazı sorunlar yaşadım mesela mobil veri ağı açıkken hatta bazen mobil veri kapalıykende 3g nin az çektiği yerlerde telefon 2g ye geçmiyor ve sinyal yok yazıyor sonra uçak modu açık kapatıyorum bi süre geliyor ve geri gidiyor. Sizce bu sorunun nedeni ios 8.0.2 den mi (ben öyle tahmin ediyorum) yoksa başka bi nedeni olabilir mi bi çözüm öneriniz var mı?

ne yazıkkı cok sorun var ios 8.0.2 de 8.1.0 'ı beklemekten baska carenız yok... (ve butun sorunlarda 8.1 ilede duzelmeyebılır)
donebılırsenız 7.1.2 ye donun.

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
rahatca yukle ios 8.1 baya duzelmıs sorunlar cok ufak hatalar kalmıs.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar iphone5s de pilin yüzde biçiminden gösterimini nasıl yapıyoruz lütfen yardımcı olurmusunuz