iPhone 5s Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmantugras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben iphone 5s i ios 8.1 e güncelledim hücresel veri ayarlarından 2g seçeneğine geçince bir süre sonra servis yok yazıyor telefon çekmiyor ama 3g ye geçince düzeliyor sizce ne yapmalıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar iphone 5s aldım ilk şarz a taktığımda %97 de çıkarmak zorunda kaldım birşey olurmu

osmantugras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar iphone 5s aldım ilk şarz a taktığımda %97 de çıkarmak zorunda kaldım birşey olurmu

Zannetmiyorum bir şey olacağını zaten artık yeni telefonlarda eskisi gibi öyle bilmem kaç saat sarjda kalacak falan o pek kalmadı bir de sana tavsiyem bataryanın ömrünün uzun olması için telefonun şarjı %1 yada bitince tak eğer sarjdayken çıkardıysan telefonu %1 olana kadar kullan yani tam bitmeden sarja takma

White1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ben bu yaz telefonumu değiştirip 5s almak istiyorum. Renk konusunda kararsız kaldım biliyom zevkler farklıdır ama sizinde fikrinizi almak istiyorum bide yaza kadar fiyati ne kadar olur?(tahminen) bide 5s in gündelik kullanımda ( intermet vs.) şarjı ne kadar gidiyo?

omar34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 5S Kullanıyorum İos 7deyim şuan ios 8 stabiilletişmi iyimi güncelleme yapmalımıyım sizce yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
İphone 5S Kullanıyorum İos 7deyim şuan ios 8 stabiilletişmi iyimi güncelleme yapmalımıyım sizce yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Ios 8 ufak tefek sorunlari var ama sıkıntı yok gönül rahatlığıyla yap güncelleme

cm0091

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5s 16 gb 7.1 cayir cayir calisiyordu simdi 6plus 64 gb kullaniyorum mecbur 8.1 tabi berbat tepkime suresi kotu takilmalar var

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Video çekip bilgisayar a attıktan sonra videolar ters çıkıyor sebebi nedir acaba bilen varmı.ters derken yani başaşağı olarak çıkıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar şuana kadar bir ton telefon kullandım blackberry curve( 8520 ve 9300) bold (9700 ve 9900) torch (9810) ve hiç pişman olmadım kasma donma yaşamadım kullanıcı asla pişman olmaz samsung (s2 s3 s4 s5 not 3 ) zamanla kasma donma yavaşlama oluyor kesinlikle pişmanlık. iphone (5 5s) stabil çalışıyor pişman etmez asla kullanıcıyı nokia lumia (1520) uygulama sıkıntısı var asla tavsiye etmem HTC (ONE) çok hantal bi arayüzü var ama kullanıla bilir. ve birçok telefon var çok sık telefon değiştiririm teknolojiye harcadığım paradan asla içi yanmaz şöyle bir başlangıç yapayım uzun yıllar blackberry kullandım ve memlun kaldım sonra samsung aldım arkadaşların tavsiyesi üzerine ve berbat bir telefon değil ben telefonun donanımsal özelliklerini hakkını gerçekten veriyordum alıp sadece oyun oynamak ve smsle konuşmakla bi telefon kötülenmez neyse samsung bir zaman sonra kasmalara başladı iphone 5s yeni çıkmıştı ben ilk 5 alayım dedim neyse aldım 1 hafta kullandım aşırı kısıtlaması vardı gittim samsung s4 e geri dönüş yaptım 1 ay geçti 5s aldım 1 ay kullandım alışamadım sonra note 3 aldım ve aşırı büyük geldi neyse tekrar 5s ime geri dönüş yaptım ve 4 ay kullandım sonra samsung s5 aldım iostan sonra baya itici geldi telefon neyse onu sattım lumia 1520 aldım muhteşem bir telefon diye bilirim 1 gram pişmanlık duymadım nokiadan ama tek sıkıntısı uygulama yoktu .. eğer aradığım uygulamaları bulabilseydim şuan hala onu kullanıyordum diye bilirim neyse 2 ay dayanabildim uygulamasızlığa şimdi kullandığım telefon 5s ve gayet memlunum uygulama sıkıntısı çekmiyorum ama telefon ios 8.1 bug dolu. Şimdi yine telefon değiştircem ama aklım blackberry passport da kaldı aklım uygulama sıkıntısı yaşar mıyım diye o yüzden araştırıyorum olmazsa iphone 6 alacağım. size tavsiyem şu samsung kullanışlıdır ama bi süre sonra yavaşlar s5 in ön kamerası rezalet kasma donma eksik olmuyor nokia mühteşem ama aşırı uygulama sıkıntısı var o yüzden tavsiye etmem asla . blackberry e gelince çok stabil çalışan bir telefon asla kasma ve donma yaşamadım apple da aynı şekil ama ufak tefek kasma oluyor ios 8.1 de bug dolu diyebilirim ama iki markanın telefonlarını öneririm size. BLACKBERRY VE APPLE'DAN ŞAŞMAYIN.. GERİSİ YALAN

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Video çekip bilgisayar a attıktan sonra videolar ters çıkıyor sebebi nedir acaba bilen varmı.ters derken yani başaşağı olarak çıkıyor.

İOS 8'den kaynaklanıyor olabilir benim arkadasımda video cekince normal gözüküyor ama izleyince basasagı duruyordu ios 8 kullanmadığım icin bilmiyorum

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
İOS 8'den kaynaklanıyor olabilir benim arkadasımda video cekince normal gözüküyor ama izleyince basasagı duruyordu ios 8 kullanmadığım icin bilmiyorum
Sorunu çözdüm video converter programlarıyla düzeltiyormuşuz.Video çekerken ses tuşu altta kalacak şekilde çekecekmişiz.Başaşağı olmuyormuş o zaman.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar ben bu yaz telefonumu değiştirip 5s almak istiyorum. Renk konusunda kararsız kaldım biliyom zevkler farklıdır ama sizinde fikrinizi almak istiyorum bide yaza kadar fiyati ne kadar olur?(tahminen) bide 5s in gündelik kullanımda ( intermet vs.) şarjı ne kadar gidiyo?

Beyler şu soruma bir yardımcı olsanız :)

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Bende de şöyle bi olay var. İlk çektiğim fotoğrafta deklanşör sesi gelmiyor. Daha sonraki çekimlerde geliyor. Aynı durumu yaşayan var mı? iPhone 5s iOS 8.1

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba arkadaşlar Sorunumn şu 5s kullanıyorum ios.7.1.2 jailberak vardı direk 8.1 e geçtim diğerlerinde olan sorun bende yok mesela wifi kopmaları ekranda takılmalar uygulamalardan atma gibi yanlız mesela batarya yüzdem %61 den direk %59 a düşüyo itunese bağladığımda bilgisayar ekranında %60 gösteriyo ama telefonda %61 gösteriyo 3 kere restore yaptım düzelmedi yeni iphone olarak başlattım düzelmedi ibackuobot dan bataryama baktım herşey yolunda apple müştreri hizmetlerini aradım iosdignostice yaptılar herşey düzgün çıktı bu nasıl bir sorundur anlamadım önerisi olan veya sorunun nedeni bilen varsa yardımcı olusa sevinirim teşekkürler

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bende de şöyle bi olay var. İlk çektiğim fotoğrafta deklanşör sesi gelmiyor. Daha sonraki çekimlerde geliyor. Aynı durumu yaşayan var mı? iPhone 5s iOS 8.1

Bendede oluyor ipad 3 8.1 büyük ihtimal ios 8 den kaynaklı sorun etme :)

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ios 7.1.2 gecme sansı olanlar gecsın arkadaslar... ios 8 en kotu yazılımdır !

osmantugras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İos 7.1.2 ye nasıl geçeceğimize dair bir kaynak falan gösterirseniz sevinirim bide ios 8.1 den sonra güncelleme ne zaman gelir bilginiz var mı arkadaşlar

TheKingEge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar iphone 5s imin kamerasında toz var ve birçok kez yere düştükten sonra ekran birazcık dışarıya çıktı akasyada ki apple store a gitsem randevusuz değişim imkanı var mıdır garantisi devam ediyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba arkadaşlar iphone 5s imin kamerasında toz var ve birçok kez yere düştükten sonra ekran birazcık dışarıya çıktı akasyada ki apple store a gitsem randevusuz değişim imkanı var mıdır garantisi devam ediyor.
Randevusuz gitme geri dönersin, randevu alman gerek.

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İos 8.1 de tlf geldiğinde sağa kaydırıyoruz cevap vermek için kaydırdığımızda tlf hala çalışıyor 2-3 saniye sonra cevaplanıyor. Böyle başına gelen bir olay varmı. İphone 5s telefon.

tekkebey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
var kardeşim var.aynı sıkıntı bende de var

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İos 8.1 de tlf geldiğinde sağa kaydırıyoruz cevap vermek için kaydırdığımızda tlf hala çalışıyor 2-3 saniye sonra cevaplanıyor. Böyle başına gelen bir olay varmı. İphone 5s telefon.
var kardeşim var aynı sıkıntı bende de var

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ios 8.1de wifi sorunu olan vamı? Bende 8.1 yüklediğimden beri var telefondan soğudum

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar belki çok basit bir durumdur ama hiç bilgim olmadığı için bana tuaf geliyor,durum şu,kardeşim 5s kullanıcısı evimizde ortak kullandığımız ipad mini 2 tablette var,kardeşime arama geldiği zaman çok ilginçtir ipad çalıyor,hatta cevapla deyip görüşme bile yapabiliyoruz,bu durumu açıklayabilir misin?..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar belki çok basit bir durumdur ama hiç bilgim olmadığı için bana tuaf geliyor,durum şu,kardeşim 5s kullanıcısı evimizde ortak kullandığımız ipad mini 2 tablette var,kardeşime arama geldiği zaman çok ilginçtir ipad çalıyor,hatta cevapla deyip görüşme bile yapabiliyoruz,bu durumu açıklayabilir misin?..
Yanılmıyorsam IOS 8 ile gelen yeniliklerden birisi. Kapatılabiliyor fakat nasıl bilmiyorum.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
İcloud / aile paylaşımı. Bunu kapatmalısın