Arkadaşlar iphone 5s şarjınız ne kadar gidiyor
İOS 8'i yüklemeden önce normalse ve yükledikten sonra sorun çıktıysa yazılımdadır, güncellemeyle düzeltilir.Arkadaşlar merhaba ios 8 güncelledikten bi kaç gün sonra telefonun hoparlöründeki ses cızırtılı ve bozuk gelmeye başladı bazende tam gidiyor. Son iki gündürde çok kısık geliyo sanki kulaklık takılıymışta kulaklığı kulağınıza takmamışınız gibi. Diş fırçasıyla falan kulaklık girişini ve hoparlör yerini dikkatlice temizledim ama hala aynı az ses geliyor arada telefonu salladıkça falan ses eskisi gibi olup gidiyor. Telefon daha önce hiç düşmedi. Sizce bu neden oluyodur nasıl düzelir ya da aranızda bunu yaşayan varmı. Simdiden saolun [emoji5]️
Android'deki gibi "Şifreni unuttun muGençler iPhone kilit kodumu unuttum da bunu fabrika ayarlarına sıfırlamadan halledecek bir yol var mı? Ben tek yol geri yükleme yada fabrika ayarları diye biliyorum internettede öyle yazıyor ama şansımı denemek istiyorum bilen söyleyebilirse çok dua ederim ona![]()
İOS 8'i yüklemeden önce normalse ve yükledikten sonra sorun çıktıysa yazılımdadır, güncellemeyle düzeltilir.
Android'deki gibi "Şifreni unuttun mu
?" yok mu ya?Apple bunu düşünememiş galiba.
Hahahah aynen dostum kaldım böyle ama yine şöyle bir sorunla karşılaştım
![]()
Sürekli bu ekran kalıyor bir türlü erişemediiPhone kapanmadan önce iOS 8 için yeterli boş alan yoktu ondan oluyor sanırım
![]()
Arkadaşlar merhaba ios 8 güncelledikten bi kaç gün sonra telefonun hoparlöründeki ses cızırtılı ve bozuk gelmeye başladı bazende tam gidiyor. Son iki gündürde çok kısık geliyo sanki kulaklık takılıymışta kulaklığı kulağınıza takmamışınız gibi. Diş fırçasıyla falan kulaklık girişini ve hoparlör yerini dikkatlice temizledim ama hala aynı az ses geliyor arada telefonu salladıkça falan ses eskisi gibi olup gidiyor. Telefon daha önce hiç düşmedi. Sizce bu neden oluyodur nasıl düzelir ya da aranızda bunu yaşayan varmı. Simdiden saolun [emoji5]️
evet ben götürcem bu hafta
Apple stora götür kardeş ne bekliyeceksin
Bu arada gececigm telefon 5s 16 gb hafiza sikinti olmaz :-D :-DArkadaslar bn g2 den iphone gecmeyi dusunuyorum da deger mi sizce?? Telefondan beklentilerinizi aliyor musunuz?? :-D
Şarj problemi akıllı telefonların tümünde var yatağımı prize göre dekore etmiş durumdayım resmen![]()
Telefon şarzı su gibi gidior şarz tam doluyken elime alıorum wifi açık oyun oyun oynuorum max. 1.30-2 saat gidir sizce bunu satıp lg g2 32 gb almalımıyım?
meraba arkadaşlar ben iphone 5s 2 hafta önce aldım aldığım gün ios 8.0.2 ye güncelledim sonra telefon da bazı sorunlar yaşadım mesela mobil veri ağı açıkken hatta bazen mobil veri kapalıykende 3g nin az çektiği yerlerde telefon 2g ye geçmiyor ve sinyal yok yazıyor sonra uçak modu açık kapatıyorum bi süre geliyor ve geri gidiyor. Sizce bu sorunun nedeni ios 8.0.2 den mi (ben öyle tahmin ediyorum) yoksa başka bi nedeni olabilir mi bi çözüm öneriniz var mı?
ne yazıkkı cok sorun var ios 8.0.2 de 8.1.0 'ı beklemekten baska carenız yok... (ve butun sorunlarda 8.1 ilede duzelmeyebılır)
donebılırsenız 7.1.2 ye donun.
Ios 8.1 çıktı onu yükle istersenTeşekkürler
Arkadaslar iphone5s de pilin yüzde biçiminden gösterimini nasıl yapıyoruz lütfen yardımcı olurmusunuz