Sizinkisi 6s 64 gb dı galiba? Benimkisi 16 gb olduğu icin yetmiyor ya 1600 fotoğraf varSaklama alanıyla şuanlık sorun yaşamıyorum aslında birde hunharca kullanırım öyle her gördüğümü indiririm silmem felan şimdilik sıkıntı yok.

Sizinkisi 6s 64 gb dı galiba? Benimkisi 16 gb olduğu icin yetmiyor ya 1600 fotoğraf varSaklama alanıyla şuanlık sorun yaşamıyorum aslında birde hunharca kullanırım öyle her gördüğümü indiririm silmem felan şimdilik sıkıntı yok.
Sizinkisi 6s 64 gb dı galiba? Benimkisi 16 gb olduğu icin yetmiyor ya 1600 fotoğraf var![]()
Merhaba. sizce iphone-nu itunesle guncellemek daha iyi yoksa cihazdan guncellemek? yani hangisi daha uygun
Buraya yazdıktan hemen sonra hallettim YouTube den video izleyerek yaptımItunes güncel mi ? Kablonun kesin olacak çalıştığından emin misin ?
Dostlar sizlere sorum olacak babam 5S kullanıcısı şuan IOS 10 yüklü tahminen IOS 11 de son bulacak güncelleme desteği sizce IOS 11 çıktığında yükseltme yapsak telefonda kasma vs oluşur mu 4S teki IOS 9.3.5 kasması gibi yoksa Son güncellemeden sonra bir daha güncellemeyelim mi ?
@FOM
Şuan ki performansı nasıldır pek bilgim yok babam kullandığı için ama telefonun kasmadığını söylüyor. Hata ettim 9.3.5 ten 10 a geçirdim şimdi ise imzalar kapalı aslında 9 da bırakacaktım onu da bir anlık heves ile neyse babama söyleyim de IOS 10 da kalsın 11 gelene kadar güncellesinde 11 gelince güncellemesinŞimdi şöyle bir durum var 5 de 32bit 5s de 64bit yani normal şartlar da 5s ios11 kasmamalı ama mesela ipad mini 2'yi ios10'a yükseltmedim gerek yok şuanlık 5s'i de uygulamalar ios11 isteyene kadar yükseltmeyin bence
Şuan ki performansı nasıldır pek bilgim yok babam kullandığı için ama telefonun kasmadığını söylüyor. Hata ettim 9.3.5 ten 10 a geçirdim şimdi ise imzalar kapalı aslında 9 da bırakacaktım onu da bir anlık heves ile neyse babama söyleyim de IOS 10 da kalsın 11 gelene kadar güncellesinde 11 gelince güncellemesin
Tekrardan oluşturmanız gerekiyorArkadaşlar anımsatıcıda 3 kart vardı yanlışlıkla birini sildim o sildiğim anımsatıcı kartını nasıl geri getirebilirim acaba?
Facebook ah Facebook5s kullanan olarak ben de memnunum hatta facebook silsem telefon acayip rahatlar.
Bütün kaynakları sömürüyor facebook
Güncelleyin sıkıntı yokİos 10.2 güncellenmeye deger mi 5s kullaniyorum kullananlar izlenimlerini aktarabilirler mi
IOS 11'e daha çok var. daha 10 oturmadı yerineiPhone 5S kullanan arkadaşlar telefondan memnun musunuz ? Performansda ciddi düşüklükler var mı ? Abim 2. el almak istiyor, 700-800 lira civarına bulunuyor 5S'in 2. elleri, bu fiyata başka bir telefon bulamadık doğru düzgün son karar olarak 5S istiyor. Bu saatten sonra 5S almak mantıklı mıdır ? Birde İOS 11 tahminen ne zaman çıkar ?
Servise gönderinBenim 5s in orta tuşu bozuk ve bu yüzden yeni yazılım atamıyorum itunes ile. Telefon deli gibi kasıyor. Ne yapabilirim?
Garanti bittiServise gönderin