iPhone 5s Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
note 4 mü iphone 5s mi önerirsiniz ?5s inizi ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? beni 3-4 yıl idare edebilirmi o zamana çok mu eskir
cumartesi alıcam lütfen cevaplayın,kararsızım

Hangisini aldın

basarividanjor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben de iPhone'da 5S kullanıcısıyım yalnız bir takım donmalar ile karşı karşıya kalıyorum ve yeni güncellemeler geldiği zaman yüklemem gerekiyor mu bu konuda da bir hayli kararsızım bana yardımcı olursanız çok sevinicem Şimdiden çok çok çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen moderatör:

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
5s'in 2 senelik güncelleme ömrü kaldı yani ios 11 de cihazı ya çoşturacaklar yada batıracaklar. Benim düşüncem çoşturacakları yönünde çünkü tüm ilkler 5s'de pil ömrü iyi olsaydı şuan androidçiler burada şekil şukul yapmazdı. Cihaz neredeyse 5 yıl update alıyor buda zaten rakipsiz olduğunu gösteriyor.

furkanyılmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ben beş s aldım sorun su mobil veride iken bütün uygulamaları sorunsuz olarak kullanabiliyorum ama Facebook'ta ve Twitter a erişmiyorum bilen varmıştır yoksa yasak geldiği içinmidir hattım Avea bide WiFi de iken sorunsuz bağlanıyor

zaferozkan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
İos 9.3 te mesaj bildirimlerinde üstten bildirim kalkmış sadece ekran açıkken üstten bildirim geliyor, ekran kilitli iken gelirse ekrana düşüyor, can sıktı

zaferozkan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Aslında wifi de sorunlu olması lazım engelleyen turkcell değil ttnet yani btk

bananaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi günler beyler bir sorum var 5s de en son çıkan güncellemeyi yaptıktan sonra hafıza 16 gb den kaçı kullanılabilir

Muhammedkasim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Modasından bahsetmiyorumki genel durumundan
5S almak yerine SE modelini alabilirsin. Şayet Samsung mu Apple mı diye soracak olursan kesinlikle Apple derim. Sebebine gelince; sonuçta cihazı uzun süre kullanmak için alıyorsun bunun için de satış sonrası destek çok önemli ve kesinlikle Apple kendi cihazının arkasında net bir şekilde duruyor. Samsung ise maalesef çoğu marka da olduğu gibi cihazdaki sorunlara kullanıcı hatası demekten öteye geçemiyor (istisnalar olabilir tabii ki), bu sadece benim tecrübelerimden doğan bir fikir, yine de karar senin ! :)

x350ax105rBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, ankarada öğrenciyim model yükseltmek istiyorum acaba ankara dolaylarında iphone 5 üzerine nakitle takas yapmak isteyen var mıdır ?

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Arkadaşlar ben iPhone 5S almak istiyorum fakat çoğu kişi eskidi artık diyor. Son gelen güncelleme ile herhangi bir yavaşlık sözkonusu mu ? Telefondan şu an itibariyle memnun musunuz ?

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
evet çok memnunum 9.3.2 yüklü şuan kasma donma hiçi bir problem yok eşime dostuma tavsiye ederim ;)
İOS 10 ne zaman gelicek ? Bende iPhone 5S almak istiyorum da İOS 10 geldikten sonra İOS 9.3 yükleyebilir miyim yoksa direkt İOS 10 mu yüklenir ?

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Selamunaleyküm herkese, 5S telefonum su gördü ve 500 lira karşılığında anakartı değiştirdim,1 hafta geçti arka kameram çalışmıyor ve yakınlık sensörü ahizenin yanlarına bastırınca çalışıyor,telefon ile konuşurken sürekli mikrofonu kapatıyorum ekran açık kalıyor,anakart garantisi dahilinde düzeltirlermi sizce?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Selamunaleyküm herkese, 5S telefonum su gördü ve 500 lira karşılığında anakartı değiştirdim,1 hafta geçti arka kameram çalışmıyor ve yakınlık sensörü ahizenin yanlarına bastırınca çalışıyor,telefon ile konuşurken sürekli mikrofonu kapatıyorum ekran açık kalıyor,anakart garantisi dahilinde düzeltirlermi sizce?
Daha önceki onarım işlemini servis dışında yaptırdıysanız garanti dahilinde değil para versen bile servis artık işleme almaz.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Daha önceki onarım işlemini servis dışında yaptırdıysanız garanti dahilinde değil para versen bile servis artık işleme almaz.
Aldığım yer yani istanbul bilişim'in servisinde yaptırdım,anakart garantisi verdiler bu sorunlar baş gösterdi,işleme alırlar mı birkere daha ücret vermek istemiyorum,telefon 1300liraya düştü 500 lira anakarta verdim.

Arda3559663

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 5s mi, vodafone smart style 7mi, samsung galay j7mi alıyım fikirlerinizi yazarmısınız :)

Ahmet Ülger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu saatten sonra iphone 5s alınır mı sizce ? (en az iki yıl kullanıcam)

mhmtgns

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Bu saatten sonra iphone 5s alınır mı sizce ? (en az iki yıl kullanıcam)
Bende düşünüyorum hala karar aşamasındayım fakat 5s gold alıcam kafayı bozdum artık. 2 bin 3 binler verceğime alırım 5s parmak izi3d touch ondada var hala bebek gibi telefon. Sıkılmadığın sürece 5 yıl bile kullanırsın iphoneyi. 5s gold düşünüyorum bende

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Bende düşünüyorum hala karar aşamasındayım fakat 5s gold alıcam kafayı bozdum artık. 2 bin 3 binler verceğime alırım 5s parmak izi3d touch ondada var hala bebek gibi telefon. Sıkılmadığın sürece 5 yıl bile kullanırsın iphoneyi. 5s gold düşünüyorum bende
3D touch yok ama parmak izi var evet gayet güzel telefon ama İOS 10 geldiği zaman o telefona şuan ki 4S gibi olacak performansı düşecek telefonun güncelleme desteği 1 sürüm alacak o kadar.

mhmtgns

Asistan
Reaksiyon puanı
16
3D touch yok ama parmak izi var evet gayet güzel telefon ama İOS 10 geldiği zaman o telefona şuan ki 4S gibi olacak performansı düşecek telefonun güncelleme desteği 1 sürüm alacak o kadar.
O bütçeye gayette on numara telefon. 2 5sten bi üste çıktınmı 2 binden fazla vermen gerekiyo arada yaklaşık 800 lira fark var. 5s iki üç güncelleme daha alır

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
O bütçeye gayette on numara telefon. 2 5sten bi üste çıktınmı 2 binden fazla vermen gerekiyo arada yaklaşık 800 lira fark var. 5s iki üç güncelleme daha alır
Almayacak İOS 10 son işletim sistemi 4s e mesela İOS 9 verildi o bitti şimdi 5S ios 10 6s ios 11 hepsinin güncellemesi böyle gidiyor güncellemeyi 2 yılda bir çıkardıklarından androidden daha uzun süre güncelleme alıyor olarak gözüküyor 4s e ios 9 gelince telefon yavaşladı çünkü donanımı yetersizdi aynısı Iphone 7 tanıtılıp ios 10 sunulmaya başlayınca 5S için olacak. eğer kamera önemli değil şekli var değip alabileceğiniz bir telefon ama bataryası kötü ama şuan 1300 tl civarına alınacak en sorunsuz telefon o g4 var tasarımını beğenmeyenler kronik sorunlu diye tercih etmeyebilir onun için iyi bir alternatif.