Mehmet Söylemez
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Piyasası düşük iphone 8 ile iyice düşer 

Yazılım beta veya public beta mı?İphone 5s kullanıyorum telefon kendi kendine kapanıp açılıyor hiç birşey yapamıyorum telefonla.Bu sorunu daha önce yaşayan var mı?
Bir sıfırlama lazım o zamanIOS un en son sürümüydü
S7 çok iyi bir telefon. Alabiliyorsanız 5s'i unutun bileIsınmadanda kapanıyor en fazla 2 dakika bakabiliyorum telefona.S7 almayı düşünüyorum bu telefonu ne yapacağım bilmiyorum yaptırsam mı?
Arkadaşım 5S kullanıyor youtube izlerken bile ısınma sıkıntısı yaşıyor cihazda sizce neden olabilir bu ?
Bende düşünüyorum 5s yada SE e geçmeyi ama kararsızım çok sıkıntı yaşatırmı yaşatmazmı. Hep büyük ekranlı android kullandım senelerdir. Sıkıldım büyük ekrandan, 5s sıfır bulunabiliyor hala fiyatı makul ne dersiniz arkadaşlar.
Isınması normal ama aşırı ısınması anormal olur.
5S yerine SE almanızı tavsiye ederim.
Yeni nesil iphone lar çıkana kadarda süreci uzatın bence.
Satılmaya devam eder. Sıkıntı olmaz. O zaman ucuzlasa bile 100 lira bişey ucuzluyacağı için beklemenize gerek yok benceİphone 8 den sonramı almalıyım sizce, 8 geldiğinde SE yi çekerlermi piyasadan acaba ? gerçe hepsiburada com'da falan uzunca bir süre daha satılmaya devam eder SE illaki
Satılmaya devam eder. Sıkıntı olmaz. O zaman ucuzlasa bile 100 lira bişey ucuzluyacağı için beklemenize gerek yok bence
Grup olarak burada herkes sorunlarını ve düşüncelerini paylaşıyor. Buraya girip mesaj yazmanız yeterBen yeni SDN kayıt oldum. Gruplara Nasıl Giriliyo Bilmiyorum bende gruba girmek istiyorumEkli dosyayı görüntüle 25786
10.3.1 için çıkacak diyorlar ama daha 10.3.2 için jb söz konusu değiliphone 5s jailbreak nasıl yapabilirm ios 10.3.2
Arkadaşım 5S kullanıyor youtube izlerken bile ısınma sıkıntısı yaşıyor cihazda sizce neden olabilir bu ?
Bende düşünüyorum 5s yada SE e geçmeyi ama kararsızım çok sıkıntı yaşatırmı yaşatmazmı. Hep büyük ekranlı android kullandım senelerdir. Sıkıldım büyük ekrandan, 5s sıfır bulunabiliyor hala fiyatı makul ne dersiniz arkadaşlar.
iphonelarda aynı sorun var hepsinden cabuk ısınma sorunuArkadaşım 5S kullanıyor youtube izlerken bile ısınma sıkıntısı yaşıyor cihazda sizce neden olabilir bu ?