Jomolocco
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5
Hemen yardım edeyim, iphone 5 alma, HTC One al, Xperia Z al, Galaxy S4 al...
Yolunumu kaybettin dandoitci
Hemen yardım edeyim, iphone 5 alma, HTC One al, Xperia Z al, Galaxy S4 al...
Arkadaşlar vatan computer'den almayı düşünüyordum ki bugün Samsun'dan gelen dayım aklımı çeldi.Ben her ay Gürcistan Batum'dayım orada iphone 5 1200TL dedi.Hemde AppStore'dan alacağım cihazı dedi.Türkiye'ye döndükten sonrada kendi pasaportuma işletirim sakın buradan alma falan dedi.Vatan'da 1999 TL.800TL fark var arkadaşlar az para değil.Sizce ne yapmalıyım???
aman ha sakın öyle bir şey yapma arkadaşım kendi pasaportuna kayıt yaptırdığı halde kapandı alet2 hafta olacak neredeyse
bu arada almadıysan 2.el ilanlar bölümüne bak bende 32 gb sıfır ayarında ip5 var aksesuarlı hemde
hatta dur link vereyim
http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonu-ve-aksesuarlari/317783-iphone-5-32gb-beyaz-tr-garanti.html
Neden kesinlikle beyazı öneriyorsunuz?@emrhyldrm bence amcana güvenebilirsin. Herkes yurtdışından getirip başkasının pasaportuna yazdırıyor. Hem paran da artar
Bu arada İphone alacaklara kesinlikle beyaz modeli öneriyorum. İstediğiniz bir renk kap alıp süsleyebilirsiniz![]()
Dikkatli kullandıktan sonra neden çizilsin ki?Beyaz al vallahi çok manyak çiziliyo siyah ben kullandım biliyorum
Neden kesinlikle beyazı öneriyorsunuz?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Dikkatli kullandıktan sonra neden çizilsin ki?
![]()
![]()
![]()
![]()
Siyah olanda özellikle kenar kısımlarda boya dökülmesi var.Altındaki metalik gri belli oluyor.
Birde iPhone 5'in esneme olayı var ki akıllara zarar ;
![]()
iPhone 5 alan ufak da bir silikon kılıf almalı, almak zorunda..
ama almalı, sonra bu tarz çiziklerle baş etmek çok zorlaşır..zorunda degil
Siyah mı beyaz mı aldınız? Memnun musunuz? 16 gb mı 32 mi 64 mü? Fiyatı ne kadara geldi?
ıphone 6 yı bekle bence o kadar para verıyorsun 5-6 hafta daha bekle