• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Yardım 50-60 k bütçem var oyun için laptop tavsiyesi

seyidbaba01

Öğrenci
Herkese hayırlı akşamlar öncelikle ben laptop almayı düşünüyorum ve ek olarak oyunla için bir de monitör alıcam ama laptoplarda çok arada kaldım valorant vb. Oyunlarda 240 fps üstü almak istiyorum aynı zamanda uzun süre gitmeli excalbur asus tuf falan baktım da bi türlü seçim yapamadım yardımcı olur musunuz ?

Sürekli seyahat halinde değilsen öğrenci gibi kasa topla hacı o fiyatlara güzel sistem toplarsın. Laptop alıp monitör alıp masaya çakılacaksan kasa toplamak daha mantıklı itopya gibi sitelerde hazır sistemler var bi bak beceririm diyorsan kendin topla. Laptop dersen de ayrı bir monitör almana gerek yok bence

Sürekli seyahat halinde değilsen öğrenci gibi kasa topla hacı o fiyatlara güzel sistem toplarsın. Laptop alıp monitör alıp masaya çakılacaksan kasa toplamak daha mantıklı itopya gibi sitelerde hazır sistemler var bi bak beceririm diyorsan kendin topla. Laptop dersen de ayrı bir monitör almana gerek yok bence
reisim yurtta kalsam ne yazık ki o yüzden kasa ihtimalim 0 laptop önerin var mı

Geri