Iphone 5 alacağım yardım lütfen !

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar vatan computer'den almayı düşünüyordum ki bugün Samsun'dan gelen dayım aklımı çeldi.Ben her ay Gürcistan Batum'dayım orada iphone 5 1200TL dedi.Hemde AppStore'dan alacağım cihazı dedi.Türkiye'ye döndükten sonrada kendi pasaportuma işletirim sakın buradan alma falan dedi.Vatan'da 1999 TL.800TL fark var arkadaşlar az para değil.Sizce ne yapmalıyım???

aman ha sakın öyle bir şey yapma arkadaşım kendi pasaportuna kayıt yaptırdığı halde kapandı alet :D 2 hafta olacak neredeyse :) bu arada almadıysan 2.el ilanlar bölümüne bak bende 32 gb sıfır ayarında ip5 var aksesuarlı hemde :D hatta dur link vereyim :D

http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonu-ve-aksesuarlari/317783-iphone-5-32gb-beyaz-tr-garanti.html

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
aman ha sakın öyle bir şey yapma arkadaşım kendi pasaportuna kayıt yaptırdığı halde kapandı alet :D 2 hafta olacak neredeyse :) bu arada almadıysan 2.el ilanlar bölümüne bak bende 32 gb sıfır ayarında ip5 var aksesuarlı hemde :D hatta dur link vereyim :D

http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonu-ve-aksesuarlari/317783-iphone-5-32gb-beyaz-tr-garanti.html

Vergi dairesine 100 TL harcını yatırıp,kayıt işlemini yapan herhangi bir abone merkezinde kaydını yaptırdıktan sonra bir problem çıkacağını zannetmiyorum.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Beyaz al vallahi çok manyak çiziliyo siyah ben kullandım biliyorum

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
@emrhyldrm bence amcana güvenebilirsin. Herkes yurtdışından getirip başkasının pasaportuna yazdırıyor. Hem paran da artar :)

Bu arada İphone alacaklara kesinlikle beyaz modeli öneriyorum. İstediğiniz bir renk kap alıp süsleyebilirsiniz :D
Neden kesinlikle beyazı öneriyorsunuz?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyaz al vallahi çok manyak çiziliyo siyah ben kullandım biliyorum
Dikkatli kullandıktan sonra neden çizilsin ki?

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Acayip bi önerim var .Çok hoşuna gidicek.
Alma .

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
tartışma yaratmak amacında değilim ama bu olay samsungta olsa aaauuvv :D

Msfk

Asistan
Reaksiyon puanı
5
fNhuCfy.jpg

hpTbnvA.jpg
pcRrspR.jpg

vj1eklS.jpg

Siyah olanda özellikle kenar kısımlarda boya dökülmesi var.Altındaki metalik gri belli oluyor.

Birde iPhone 5'in esneme olayı var ki akıllara zarar ;
YFMtOrS.jpg

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Neden kesinlikle beyazı öneriyorsunuz?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dikkatli kullandıktan sonra neden çizilsin ki?

Sana nasıl anlatayım bak telefonu cebinden çıkartırken cep uçlarına değiyor ya telefon hızlı çıkartırsan telefon çiziliyor

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fNhuCfy.jpg

hpTbnvA.jpg
pcRrspR.jpg

vj1eklS.jpg

Siyah olanda özellikle kenar kısımlarda boya dökülmesi var.Altındaki metalik gri belli oluyor.

Birde iPhone 5'in esneme olayı var ki akıllara zarar ;
YFMtOrS.jpg

bunlara inanmayın. sadece ilk seride bu soyulmalar vs olabilir. Bende hala taş gibi.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
iPhone 5 alan ufak da bir silikon kılıf almalı, almak zorunda..

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
trabzondan gürcistana günübirlik gidip alma şansım var ama pasaport sorun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tam Gövde KarbonFiber Koruma +BodyGuardz,IPG,Wrapsol gibi bir ekran koruyucuyla telefonu korumaya alabılırsın hem inceliginden hem korumadan ödün vermezsin yazdıklarımın hepsını gittigidiyor dan bulabilirsin.

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Bugün marmara forumdaki saturn mağazasındaydım.Oradaki elemana Iphone'ların garantisinin hangi firma tarafından sağlandığını sordum. ''Brithstar'' diye bir firmaymış.Varmı bu firma hakkında bilgisi olan.Yada saturn den alınır mı? Bir terslik olmazsa önümüzdeki çarşamba alacağım cihazı.

10can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende siyahı var, üç buçuk aydır kullanıyorum. İki defa 1 metreye yakın mesafeden sert zemine düştü ve yan kısımlarında yukarıda da görebileceğin gibi çizilmeler ve soyulmalar oluyor. Dikkatli kullanmak şart!

Apple'ın fiyatı artırmadan aynı kar marjını elde etmek istediğini fakat bu sefer de kaliteden ödün verdiğini düşünüyorum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Apple İphone 5s'i beklesen mi acaba. Ben de İphone 5 almayı düşünüyordum yaza. Ne yapacağımı bilemedim.

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Arkadaşlar bugün İstiklal caddesi Demirören'deki Saturn'den aldım cihazı.Kurcalıyorum şuan.Yanlız bir sorum olacak Gmail kişilerimi nasıl senkronize edebilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Siyah mı beyaz mı aldınız? Memnun musunuz? 16 gb mı 32 mi 64 mü? Fiyatı ne kadara geldi?

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Siyah iPhone 5 kullanıyorum, kılıf kullanmama rağmen soyulmalar oldu... Malzemesi gerçekten çok kalitesiz.
Benim gibi umursamıyorsanız siyah alın iyidir, sizi rahat edecekse ve uzun süreli kullanım düşünüyorsanız kesinlikle beyaz alın.

TsamV

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tavsiye bir telefon alacak olursan o telefonu kaybettiğinde üzülmeyeceğin fiyat seviyesindeki telefonlardan al birde şöyle bir durum var ne yazık ki ki ülkemiz lüks tüketim bağımlısı bu hem kendi cebimizin ekonomisini olumsuz etkiliyor hemde ülke ekonomisini olumsuz etkiliyor.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
iPhone 5S'in çıkmasına az kaldı bekle bence,S'ler genellikle daha iyi oluyor :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ıphone 6 yı bekle bence o kadar para verıyorsun 5-6 hafta daha bekle

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
tamamen saçmalık çin malı telefonlar hariç zorlamadan boyası çıkan telefon görmedim ki iphone da asla yanlız yakında 5s çıkacak istersen bekle

DeJong

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugüne kadar hep siyah kullandım ama 5 çıkınca beyaz aldım. Beyaz tercihimdir.

radost1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 5 alanlar siyah tercihinde kenarlarında soyulma oluyor.Beyazda olmuyor.iphone 5 kasası aliminyum olduğundan beyaz renginde aliminyum kendi rengi ve parlaklığında kullanılırken siyah renkte aliminyumun siyaha boyanması olmuş. Her ne denirse sonuçta aliminyum kolay boya tutan bir metal olduğundan soyulma çabuk oluyor. Adam akıllı bir kılıf alarak bu sorunların önüne geçilmesi artık mümkün.Kılıf tercihlerinde bunu mu alayım bunu mu derken standart kılıfları farklı fiyatlara veriyorlar. http://www.trendbi.com/asp/group/30/Telefon benim kılıfcım diyorum. Çünkü apple ve samsung ürünlerinin orjinal aksesuarlarını bulabileceğiniz nadir adreslerden bir bu.