İphone 4 8Gb'mı Yoksa LG Optimus G'mi?

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlıkta Yazılmış Gibi.Biliyorum Aslında Optimus G Özellik Olarak Daha Üstün Fakat Isınma Sorunu Var Diyorlar.Ve Android Bildiğiniz Gibi Ram'a İhtiyaç Duyan Bir Sistem.Fakat iOS İse Çok Az Ram Olup Yinede Hiç Kasmıyor.G'de 2 Gb Ram Yinede Takılmalar Kilitlenmeler Olur Mu?İphone'Da İse Anten Problemi Varmış.Abime Telefon Alıyoruz'da Babam iPhone Alsın Diyor Çünkü Kendisinde Xperia Sola Var.Takılmalar Falan Oluyor.Ben LG Almasını İstiyorum.Sizce Hangisi?

Kemsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum Lg Optimus G müthiş bi telefon bana sorucak olursan ıphone 4 ü ezer geçer :D ayrıca 8gb bence dişinin kovuğuna yetmez

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
dostum doğruda bildiğin gibi android.hani 1 sene sonra yavaşlamalar olurmu falan.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kardeş artık iphone 4 geride kaldı,alınıcak bir telefon değil artık bana kalırsa ( gücü,performans vb. özellikleri pekde iyi değil,yeni nesilede pek ayak uyduramayan bir telefon) vede küçük bir telefon (3,5 inç)
lg optimus g daha iyi yalnız bence lg optimus g'de alma,en iyisi lg optimus g pro al,çünkü normal g'nin biraz daha gelişmiş hali ve sadece arada 100 tl bir fark var,oyunları falan kasmadan,donmadan oynarsın,müzik sistemide iyi,kamerasıda süper,kasma,donma vb. olaylar olsa bile nadiren ve az olur,pekde sıkıntı yaratmaz,bence lg optimus g pro al,iphone 4'den hele kat kat daha iyi bence
yalnız lg optimus g pro 5,5 inç,telefon büyüklüğü bir problem yaratıyor mu ? eğer yaratıyorsa o zaman lg optimus g al. (bu telefonda 4,7 inç)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
g daha iyi dostum 4s desen yine anlicamda 4 olmaz yada bekle bi yeni iphone çıksın fiyatlar nasıl olur görmüş olursun

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Lg'yi alırdım yerinde olsam. Iphone 4 ile değil 4s veya 5 ile kıyaslama yapsan daha iyi olurdu.

orkySystems

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cihaza (LG) yorum yapamayacağım ancak işletim sistemi açısından iOS'dan uzak durulmasını öneririm. Apple orijinal bir marka ve çıkardığı her ürün de orijinalliği seven kullanıcılara hitap ediyor, buraya kadar her şey güzel ama sistemin kullanımı insanı bıktırıyor. Kapalı bir sistem. Bu sebepten güvenli zaten ama geliştirmeye açık değil Android gibi. Olduğu haliyle kullanımını talep ediyor cihaz. Bunu reddeden kullanıcılar da -ki bu da sanırım en az %80'i- sistemi kırmayı tercih ediyor. Böylelikle sistemin bütün orijinalliği zaten yitmiş oluyor. Cihaz amacına ulaşamıyor yani.

Bununla beraber Apple'ın bir 'oyun'u diyebilirim herhalde: Çıkan her yeni ürün, bir sonraki ürüne hazırlık gibi, bir ara eleman gibi çıkıyor. Atıyorum 3g'de video çekemiyorken, 4'de video çekebiliyorsun, geri kalan tüm özellikleri aynı (örnek veriyorum, özellikten emin değilim). Bu da hayal kırıklığı yaratıyor çünkü çok kısa bir sürede, hemen diğer ürün piyasaya sunuluyor. Bu sadece telefonları için de geçerli değil. Aynı zamanda MacOS kullanıcısıyım. Elimde MacBook 1.0 var. Ben bunu aldığımda en iyiydi, kullanmaya başladığımda, yeni çıkanlarla beraber, benim sistemim geride kalmıştı ve işin kötüsü, donanımsal açıdan da geliştirmeye çok elverişli değil. Çok masraflı ve çok uzun zaman alıyor. Elindeki altın değeri taşıyor ama elinde de kalıyor. Bu açıdan iPhone da aynı.

Bir de LG'nin ısınma sorunu olduğundan bahsedilmiş ama iPhone da deli gibi ısınıyor. Çünkü veri alışverişi diğer telefonlara nazaran çok daha yüksek. Çok uzun süre kullandım ve bu uzun sürenin sonlarına doğru artık değil her gece, yarım günde bir şarj etmeye başlamıştım. Cihazdaki her uygulama şarj canavarı oluyor. Bu sefer hadi güç moduyla oyna, onu düşür, bunu azalt, oluyor elindeki sana zaten bir 3310. :)

Son olarak LG hakkında da çok fazla şarj yediğini duymuştum. Kullanmadım ama kullanan birkaç arkadaşımdan bildiğim kadarıyla, hep pişman oldular. Sony, Samsung ve HTC önerebilirim. Hatta şahsen artık HTC kullanıyorum ve fevkaladenin fevkinde memnunum. Üstelik, Android biraz daha ilerleyen zamanlarda bence alanında tek dev bir lidere dönüşecek diye düşünüyorum.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar maksimum 1199 TL Bütçe.hTC Çok İyi ama hTC O Fiyata One SV Var.Ben 1200 TL Verip 480x800 Ekran Telefon Alamam.1280x768 Tam İstediğim Gibi.Kararımı Verdim.LG Optimus G Alıcam.Bilgileriniz İçin Hepinize Çok Teşekkür Ederim...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
arkadaşlar maksimum 1199 TL Bütçe.hTC Çok İyi ama hTC O Fiyata One SV Var.Ben 1200 TL Verip 480x800 Ekran Telefon Alamam.1280x768 Tam İstediğim Gibi.Kararımı Verdim.LG Optimus G Alıcam.Bilgileriniz İçin Hepinize Çok Teşekkür Ederim...
hadi hayırlı olsun en iyi cihazı alıyorsun(bütçene göre)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sorumu bu bir kere iphone çok iyi bir telefon ancak iphone alacaksan en az 16 gb olmalı 8 gb ın 6 gb si sana kalıyor 6 gb a ne yükleyeceksin kesinlikle lg optimus g ama aynı fiyata xperia sp de var onada bir bak derim

Cxoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Optimus G :thumbup: LG artık yazılıma önem veriyor. Güncellemeler olsun stabilite olsun. Optimus G çok stabil bir telefon. Hatta SGS4'den daha stabil.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Optimus G :thumbup: LG artık yazılıma önem veriyor. Güncellemeler olsun stabilite olsun. Optimus G çok stabil bir telefon. Hatta SGS4'den daha stabil.
sgs4 stabil bir telefon değilki ana menüde donmalar takılmalar yaşayan telefonun neresi stabildir lg optimus g ise fiyat/performans canavarı müthiş bir telefon