Soru Iphone 12 Mini Alternatifleri

Nxoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
69
Merhabalar,

Günlük normal bir telefon kullanıcısı olarak buyuk telefonlardan hoşlanmıyorum. Kompakt ve güncel telefon ararken 12 mininin çıktığı aklıma geldi. Bu hafta raftan kalktığını gördüm. Ortalama 1-2 hatta 3-4 ay içerisinde yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum.

Sorum şu :
bütçe fark etmeksizin, küçük ve guncel, 12 mininin alternatifi olan modeller bulunmakta midir ?
Belirli bir ekran boyutu söyleyemeyeceğim, ekran kasa oranı yüzünden değişkenlik gösteren bir değer.
Tek elle kullanılabilir olsun, su an XS kullanıyorum, bu boyutu geçmesem iyi olur.

Cevaplarınız icin şimdiden teşekkür ederim

ReznooW

Asistan
Reaksiyon puanı
366
orta tuş ne ya gibi bir kafan yoksa se 2020 alabilirsin 12 mini raftan kalksa bile satılmaya devam edicek imkanın varsa 12 mini al geç

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Şu anda 12 Mini'nin raflardan kaldırılma gibi bir durumu söz konusu değil. Sadece üretimin durdurulduğu iddia edildi.

Zenfone 8'e bakabilirsiniz ancak Türkiye'de satışı bulunmuyor. XS ile neredeyse aynı boyda.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Daha raflarda vardır. Satın al çok gecikmeden.
Alcaksan 12 Mini al. Apple düşmanı olan ben, miniK'i sevdim.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
S21'e bakmanızı öneririm. 6.2" 12 Mini kadar küçük değil ama piyasanın geneline göre daha küçük boyutlu bir telefon.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve 12 Mini'nin alternatifi bence Zenfone 8'dir ama ülkemizde satışı yok.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Merhabalar,

Günlük normal bir telefon kullanıcısı olarak buyuk telefonlardan hoşlanmıyorum. Kompakt ve güncel telefon ararken 12 mininin çıktığı aklıma geldi. Bu hafta raftan kalktığını gördüm. Ortalama 1-2 hatta 3-4 ay içerisinde yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum.

Sorum şu :
bütçe fark etmeksizin, küçük ve guncel, 12 mininin alternatifi olan modeller bulunmakta midir ?
Belirli bir ekran boyutu söyleyemeyeceğim, ekran kasa oranı yüzünden değişkenlik gösteren bir değer.
Tek elle kullanılabilir olsun, su an XS kullanıyorum, bu boyutu geçmesem iyi olur.

Cevaplarınız icin şimdiden teşekkür ederim
Galaxy S21 öneririm.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Yanlış Bilgilendirme İçeriyor Olabilir
1624758226798.png

SONY Compact tasarımlarda en iyi firma bence, XZ PREM kullanıyorum ve çok memnunum, daha mini olsun diyorsan diğer iki modele bir göz atarsın ama bu modellerin sıfırları gelir gelmez bitiyor...

Nxoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
69
Raf konusundan bahsederken bu haberi baz aldım, evet eski ama muhtemel bir şey olduğu icin söyledim, belki bu süreç içerisinde satışı durdurulur diye.

orta tuş ne ya gibi bir kafan yoksa se 2020 alabilirsin 12 mini raftan kalksa bile satılmaya devam edicek imkanın varsa 12 mini al geç
8in kasası hoşuma gidiyor, mantıklı bir seçim olabilirdi ancak batarya konusunda beklentilerimi karşılamaz.

S21 karşılaştırmalara baktığımda iPhone XS MAX ile yanyana alınınca s21 daha büyük kakıyor. Boyutu gerçekten benim için önemli

Ekli dosyayı görüntüle 157274
SONY Compact tasarımlarda en iyi firma bence, XZ PREM kullanıyorum ve çok memnunum, daha mini olsun diyorsan diğer iki modele bir göz atarsın ama bu modellerin sıfırları gelir gelmez bitiyor...
dostum çerçevesiz olsun ya :)