IP Bulma konusunda ufak bir sorun.İçeri arkadaşlar

CemBayramoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar facebook'ta bir sayfanın ip si nasıl bulunabilir yani nasıl anlatayım örnek olarak arkadaşımın bir sayfası var ve sayfada kötü şeyler yayınlıyor yani sayfa'nın yöneticisinin IP Adresini nasıl bulabilirim ? :blink:

Arkadaşlar biliyorsanız yazmayın. Başka forumlardan çalarak yok cmd miş yok netstatmış yok msn imiş falan filan gibi şeyler yazmayın bunun bir çözümü varmı ? :cursing:

Bunun dışında facebookta arkadaşımın IP Adresini öğrenmek istiyorum sadece facebook yoluyla msn yoluyla değil. :sneaky2:
---> Yardımlarınızı esirgemeyin. Bana net çözüm lazım :confused1:​

CemBayramoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır o sayfanın adresi , ben facebook'un ip sini aramıyorum facebook'ta bir sayfa var ve admini kötü şeyler paylaşıyor o kişinin PC ipsini bulmak istiyorum Örnek:78.126.16.526 Yer tespiti yapıcam

CemBayramoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ortalıkta Hackerim diye dolaşan çok kişi var bunlar beni ilgilendirmez , size sesleniyorum sorumun cevabını söyleyin bana bunun çözümü var onu biliyorum ama 10.000 kişi arasından bunu bilen belki 3 bilemedin 4 kişi anca çıkar ;)

Reaksiyon puanı
189
Sonuçta internette anonim bir yeren yapılan bir yayını yetkisiz bir kullanıcı olarak görmeniz imkansız. Ben kendi sayfamda paylaştığım şeyleri hangi ip üzerinden paylaştığım ancak ve ancak facebook'un log sunucuları üzerinden bulunabilir. Facebook'dan bir bilgi almak isterseniz de savcılık kararı ile alabilirsiniz ancak :) Kısacası sorduğunuz soru kendi kendini cevaplıyor zaten. Ya sistemde yetkili biri olursunuz ya da hukuki yoldan alırsınız. Şu durumda ikisini de yapmanız imkansız...

CemBayramoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilmiyorsanız yazmayın dedim. Neyse genede teşekkür ederim. Ben bir İTÜ'de Profesörlük yapan bir bilişimci ile görüştüm. Nam-ı değer Ali Özgür abim sayesinde dilediğim sayfanın Yöneticisi'nin IP Adresini kısaca bulabiliyorum. Ama IP bulmakla iş bitmiyor. Ip bulduğun zaman onu iyi değerlendireceksin. Burdan çat diye MS-DOS tan connect ten bağlanamıyosun. Sonuçta; herşey karşı tarafı kandırmaktır bunu anladım bu zaten böylede.
Ben hacker diye Kevin MİTNİCK ve ÖZELLİKLEDE Max CORNELLİSEYE Derim. Eğer aranızda gerçekten bunu idda eden varsa youtubeden klipleri izlesinler. Site hack , msn hack , facebook hesap hack bunlar artık bebek işleri. Sağolun varolun arkadaşlarım. KONU KİLİT Çözüm BULUNDU.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ee bizede söyle ozaman bizde yapalım benimde bir facebookta gizli bir arkadaşım var beni eklemiş facede ama facei sahte onu nasıl bulabilirim