İnternet hız problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 10uRock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

10uRock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet 8 mbit sınırsız abonesiyim, 3 aydır ankarada değildim gitmeden önce herşey normale yakındı 5 mbit hızım vardı ve ara sıra sorunlar çıkarsada işimi görüyordu ancak 2 gün önce tekrar ankaraya geldim evime ve bilgisayarımı açtım o da ne !!! google a bile girerken zorlanıyorum ne olduğunu anlamadım hız testi yaptım ve en fazla 0.50 mbit değer aldım ne olduğunu anlamadım arkadaşlar modemim tp-link w8101g. lütfen bana yardım edin neden olabilir 2 gündür kafayı yiyorum 10 yıl önce telefon hattını direk bağladığımdaki hız bile şimdikinden hızlıydı. bikaç resim koymak istiyorum belki bana yardım etmenizi kolaylaştırır. yardımlarınızı bekliyorum.

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
2 gündür benimde netimde sorun var. Daha az önce siteye girerken 2 saat bekledim. Modemin arkasındaki ufak reset düğmesine iğneyle dokundumda kendine geldi şuan. Dün TTNET'i aradım 1 saat sonra düzeldi, ama bu sabah yine aynısı olmuştu. Sorun ya TP-Link modemden, çünkü bendede aynı model var, yada internette genel bi sorun var. Ancak dün genel bi sorun olmadığını ve sorunun bireysel olduğunu söyledi müşteri hizmetlerindeki bayan.

Modeme reset atmayı, güç düğmesine basıp tekrar aç kapa, bilgisayarıda aç kapa, ethernet kartının da son sürücüsünü tekrar yükle. Bide böyle dene.

10uRock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gündür benimde netimde sorun var. Daha az önce siteye girerken 2 saat bekledim. Modemin arkasındaki ufak reset düğmesine iğneyle dokundumda kendine geldi şuan. Dün TTNET'i aradım 1 saat sonra düzeldi, ama bu sabah yine aynısı olmuştu. Sorun ya TP-Link modemden, çünkü bendede aynı model var, yada internette genel bi sorun var. Ancak dün genel bi sorun olmadığını ve sorunun bireysel olduğunu söyledi müşteri hizmetlerindeki bayan.

Modeme reset atmayı, güç düğmesine basıp tekrar aç kapa, bilgisayarıda aç kapa, ethernet kartının da son sürücüsünü tekrar yükle. Bide böyle dene.
dediklerinin hepsini yaptım modeme belkide 10 kere reset 5 kere yumruk attım olmadı dün gece biraz düzelir gibi oldu ama şimdi yine aynı büyük ihtimal tp-link ten kaynaklanıyor bu sorun aynı hat üzerinde benim arkadaşım airties kullanıyor 6 mbit hız alıyor ben 0.1 le 0.5 arasında gidip geliyorum bu modem öldürecek beni

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
İlk resimden anladığım kadarıyla sana 12 küsür mb hız geliyor modemine fakat çok düşük değerler çıkıyor antivirüs programını

kapatıp öyle denedinmi hiç hız testini ??

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
sevgili ttnetdestek bi açıklama yapsa iyi olacak gibi bu kaçıncı msj kaçıncı konu son günlerde bu hız düşürmeleri neden kaynaklanıyor acaba?
bu hıza alış türkiye diyorlar ya alışamadığımızdanmı düşürüyorlar acaba?

10uRock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk resimden anladığım kadarıyla sana 12 küsür mb hız geliyor modemine fakat çok düşük değerler çıkıyor antivirüs programını

kapatıp öyle denedinmi hiç hız testini ??

denedim hacım ya ne yaptıysam olmadı son çare modemi değiştireceğim artık modemden olduğunu bilsem hemen değiştiririm ama emin olamıyorum bitürlü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşın yolladığı fotoğrafda bakım sekmesinin altında yeniden başlat var. Onu kullandım 2 dakika reset attı eski haline döndü şuan.