İngilizce eğitim üzerine mükemmel bir site (ve inanılmaz eğlenceli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

secondside

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Internette henuz aktif yepyeni bir site. Size kısa videolarla ingilizce öğretiyor. 8 dilde altyazı seçeneği mevcut (türkçe dahil). İnanılmaz eğlenceli ve faydalı. Ingilizcesini geliştirmek isteyen ya da öğrenmek isteyen ve kısa zamanda sonuç almak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim.....

www.voscreen.com

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Faydalı olabilir ama reklam içeriğinden dolayı konu kapatıladabilir :S @deatmania

Çünkü ilk mesajda reklam yapmışsın

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
burda reklam nerde ben göremedim. site kesinlikle eğlenceli boş zamanlarımda pratik yapabileceğim bir site.

minstally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Voscreen'den nekadar para alıyorsunuz bu reklamlar için ? heryerde voscreen paylaşımları buda afrika mango gibi oldu

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben hiç voscreen paylaşımı görmedim-spam yok yanı ve ayrıca süper site gercekten dogrudur,ben 10 bine yaklaşmıştım devamda edıyorum :D

secondside

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Video ile sorulan soru bazen hiç alakasız oluyor...

Sorulan soru orda dinlediğini anlayıp anlamadığın. Yani videoyu dinledikten sonra size altta iki seçenek çıkıyor. Birisi "Understand" (Yani anladım) diğeri "Show me Script" (Bana yazıyı göster). Eğer "Understand" butonuna basarsanız size birisi çeldirici olmak üzere iki seçenek sunuyor. Ve sizden doğru olan şıkkı cevaplamanız isteniyor. Eğer "Show me scprit" butonuna basarsanız o zaman da size video da ne söylendiği yazı olarak karşınıza çıkıyor ve yine cevap vermeniz bekleniyor... eğer aynı videoyu 5 defa doğru yanıtlarsanız o video bir daha karşınıza çıkmıyor. sitedeki algoritma da buna göre işliyor ve zamanla seviyenize göre videolarla karşılaşıyorsunuz.. Her seviyede ingilizce öğrenmek isteyenler için bire bir...

Reaksiyon puanı
189
Sorulan soru orda dinlediğini anlayıp anlamadığın. Yani videoyu dinledikten sonra size altta iki seçenek çıkıyor. Birisi "Understand" (Yani anladım) diğeri "Show me Script" (Bana yazıyı göster). Eğer "Understand" butonuna basarsanız size birisi çeldirici olmak üzere iki seçenek sunuyor. Ve sizden doğru olan şıkkı cevaplamanız isteniyor. Eğer "Show me scprit" butonuna basarsanız o zaman da size video da ne söylendiği yazı olarak karşınıza çıkıyor ve yine cevap vermeniz bekleniyor... eğer aynı videoyu 5 defa doğru yanıtlarsanız o video bir daha karşınıza çıkmıyor. sitedeki algoritma da buna göre işliyor ve zamanla seviyenize göre videolarla karşılaşıyorsunuz.. Her seviyede ingilizce öğrenmek isteyenler için bire bir...

İngilizce biliyorum ve duyduğumu anlayabiliyorum :) Kaldı ki yurt dışında ingilizce bir okulda okuyorum :) Sitenin nasıl işlediğini de açtıktan 1 dakika sonra çözdüm. Ama dediğim gibi bazen videoda bahsedilen şey ile çıkan script alakasız oluyor. Kayıtlarınızı kontrol edin...

secondside

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki o zaman sorun yok. Ben genel olarak sitenin işlenişiyle ilgili açıklama yapmak istedim. Kaldı ki algoritma 1 dakika içinde çözülebilecek birşey değil. Bi müddet oynamak gerekiyor mutlaka. Dediğiniz doğru olabilir bende bütün videoları izlemedim henüz. Bu arada kayıtları mı neye göre kontrol edicem anlayamadım. Site bana ait değil, keşke olsaydı ama :))

mzungu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
şansa bak ilk çıkan script Back to the future'dan geldi nerdeyse ezberden bütün scripti söyleyeceğim bir film :)

secondside

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana Godfather gelmişti. Kaçıncı kez izledim bilmiyorum ama Marlon Brando yu anlamak için bi kaç kez dinledim sitede videoyu :)))

Bu da güzel bir sahnedir. Şahsen böyle güzellikler olunca insan ingilizceyi daha bir istekli öğreniyor... :)

544434_302207543208780_1543161433_n.jpg

secondside

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar cümleleri mutlaka defter tutup not edin. Bu şekilde kalıcılığı daha etkili oluyor. En azından tekrar yapma şansınız doğar....

secondside

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada sadece filmler değil, belgesel, müzik videoları, konuşmalar vs. de var. En iyi tarafı da farklı şivelerle ingilizce öğretiyor olması. Müthiş yararlı bir site.. bayıldım.........:)

http://www.voscreen.com

secondside

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada herkes puanlarını paylaşsın burda.. Benim şu an için 3864...

saffetanilkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle teşekkürler secondside... İngilizce pratik yapmam gerekiyordu tam da onun için bir siteymiş bu. Bilmediğim bazı kelimeleride öğrenmeye başladım. Defter tutuyorum onlar için. Yapanların ellerine sağlık...

Benim puanımda 3211...

secondside

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle teşekkürler secondside... İngilizce pratik yapmam gerekiyordu tam da onun için bir siteymiş bu. Bilmediğim bazı kelimeleride öğrenmeye başladım. Defter tutuyorum onlar için. Yapanların ellerine sağlık...

Benim puanımda 3211...

güzel puan saffet. tebrik ederim.. bişey değil bu arada. böyle yararlı şeyleri paylaşmak insanlık görevi en başta :)) Umarım faydasını görürsün... başarılarının devamını diliyorum..

Bu arada başka oynayanlarda varsa paylaşsınlar puanlarını bizimle ??

saffetanilkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Faydasını göreceğim kesinlikle secondside. Böyle bir siteye herkesin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. umarım hızlı yayılır ve herkes faydalanabilir...

memocan89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reklam meklam anlamam ben site güzel ve kullanışlı çok hoşuma gitti =) paylaşana teşekkürler

secondside

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
parasız olması bence hızlı yayılması için en büyük etken olucak.. bu zamanda böyle bir hizmeti parasız vermeleri gerçekten inanılmaz. :))

puanım 5000 e yaklaştı.. hadi bakalım zorlaşmaya başladı ama iyice :))

saffetanilkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İngilizce eğitim ile ilgili 15 saniyeyi geçmeyen kısa film, klip, belgesel vb. sahnelerle size ingilizce öğretmeyi ve kısa zamanda geliştirmeyi hedefleyen 9 dil destekleyen(türkçe dahil) inanılmaz faydalı bir site. üstelik tamamen ücretsiz. bu kalitenin ücretsiz olması harika kullanıcılar için. ayrıca siteye facebook connect ile rahatlıkla bağlanabiliyorsunuz.Yada isterseniz hiç bir kayıt oluşturmadan misafir girişiyle siteyi deneyebiliyorsunuz.

Artık dil eğitimi için para harcamaya gerek kalmadığını düşünüyorum.

Hemen yararlanmaya başlayın

http://www.voscreen.com

552028_314258755336992_1251148589_n.jpg

secondside

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O kadar kursa gittim ama bu site kadar yararlı olamadı.. Özellikle konuşma dilini çok geliştirdiğini düşünüyorum. Farklı aksanlardan dinlemek daha da bir yararlı oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...