Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Herkesin mutlaka vardır bir çocuklu aşkı olan ünlü isim. Benimki Murat Boz ve Volkan Demirel'di??
Adi üstünde çocukluk ya söyle?Of söyleyemem rezillik??
Yaptıklarımı hatırladıkça utanıyorum ? Söylüyorum o zaman...Kutsi??Adi üstünde çocukluk ya söyle?
Çoğu kişi aşık galiba o kıza ?GTA Vice City'de motorla gezerken arkama binen kız. Ne kadar bir yerlere çarpıp düşsem de o her zaman gelip yine arkama biniyordu
Aha buldumÜnlü değil. Arka bahçede bilimdeki sarışın kız.
Çok minnoşÇocukluk değilde şu MasterChef’deki “Ayyüce” beni baya etkiledi
Sanırsam ilk aşkım bu
Aynı Bella poarch gibiÇok minnoş
Çok minnoş
torettonun ki daha iyi gibiHızlı ve Öfkeli serisindeki Mia Toretto
Sayende Renkli yüreklerin de olduğunu gördüm burda. Baya şekil duruyor.Ruhsar (Hande Ataizi) ?❤??????
3 5li yaşlarda rüyamda Ruhsarı, Mazharın evindeki 2 li koltukta yanaklarından öperken görürdüm ??
Ozamanlar harbi fena ya ? Hele ergensi kiskancligi ?Sayende Renkli yüreklerin de olduğunu gördüm burda. Baya şekil duruyor.
Ruhsar`da şekil duruyor bu arada. ?
Bts grubu yazdım çekik gözlüler çıktı aramada doğru mu?Bts grubunda biri vardı ya adını hatırlamıyorum ama en fazla 1 ay sürmüştür ? 2-3 yıl öncesine kadar rezil biriydim ya ağzkwğdlsğkdikdş ?
Sansürlenirsin dikkat et ??Bts grubu yazdım çekik gözlüler çıktı aramada doğru mu?
Bir garip garip tipleri var ya ?
Ooooo fena işık gördüm senin zihninde adamım. Cilalarsan birazda parlar.Ozamanlar harbi fena ya ?
Her renge açığız ? Sarışın esmer farketmez justwatch affetmez ??
??????Ünlü değil. Arka bahçede bilimdeki sarışın kız.
??????
Mesaj otomatik birleştirildi:
VAllah unuttum ben öyle işlerle uğraşmam