Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Herkesin mutlaka vardır bir çocuklu aşkı olan ünlü isim. Benimki Murat Boz ve Volkan Demirel'di??
Adi üstünde çocukluk ya söyle?Of söyleyemem rezillik??
Yaptıklarımı hatırladıkça utanıyorum ? Söylüyorum o zaman...Kutsi??Adi üstünde çocukluk ya söyle?
Çoğu kişi aşık galiba o kıza ?GTA Vice City'de motorla gezerken arkama binen kız. Ne kadar bir yerlere çarpıp düşsem de o her zaman gelip yine arkama biniyordu![]()
Aha buldumÜnlü değil. Arka bahçede bilimdeki sarışın kız.![]()
Çok minnoşÇocukluk değilde şu MasterChef’deki “Ayyüce” beni baya etkiledi
Sanırsam ilk aşkım bu![]()
Aynı Bella poarch gibiÇok minnoş
Çok minnoş
torettonun ki daha iyi gibiHızlı ve Öfkeli serisindeki Mia Toretto![]()
Sayende Renkli yüreklerin de olduğunu gördüm burda. Baya şekil duruyor.Ruhsar (Hande Ataizi) ?❤??????
3 5li yaşlarda rüyamda Ruhsarı, Mazharın evindeki 2 li koltukta yanaklarından öperken görürdüm ??
Ozamanlar harbi fena ya ? Hele ergensi kiskancligi ?Sayende Renkli yüreklerin de olduğunu gördüm burda. Baya şekil duruyor.
Ruhsar`da şekil duruyor bu arada. ?
Bts grubu yazdım çekik gözlüler çıktı aramada doğru mu?Bts grubunda biri vardı ya adını hatırlamıyorum ama en fazla 1 ay sürmüştür ? 2-3 yıl öncesine kadar rezil biriydim ya ağzkwğdlsğkdikdş ?
Sansürlenirsin dikkat et ??Bts grubu yazdım çekik gözlüler çıktı aramada doğru mu?
Bir garip garip tipleri var ya ?
Ooooo fena işık gördüm senin zihninde adamım. Cilalarsan birazda parlar.Ozamanlar harbi fena ya ?
Her renge açığız ? Sarışın esmer farketmez justwatch affetmez ??
??????Ünlü değil. Arka bahçede bilimdeki sarışın kız.![]()
??????
Mesaj otomatik birleştirildi:
VAllah unuttum ben öyle işlerle uğraşmam