İki İşletim Sistemi Yardım

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar benim pc de vista ve ubuntu kurulu fakat sonradan ben ubuntuyu sildim ama başlangıç ekranında hala ismi görünüyor bunu nasıl halledebilirim xp de disk yönetimi başlangıç ve kurtarmadan düzenlenebiliyordu fakat vistada düzenle butonu yok nasıl halledebilirm.

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o dediğiniz programı denedim fakat ubuntu görünmüyor o yüzden kaldıramıyorum.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
EasyBCD adlı yazılım ile boot.ini dosyasını detaylı olarak düzenleyebilirsin..

Bu program kurup Çalıştırıp Sağdaki menüden Add/Remove Entries i Tıklamalısın . Açılan pencerede ubuntu ile ilgili Boot Yazısını Tıklayıp DELETE yapmalasın . Sonra Save Butonunu Basıp Kaydetmelisin!

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
windows cd ni tak ve kurtarma işlemini gerçekleştir vistada klavye ve dil seçeneğinden sonra gelen menude mevcut kurtarma seçenekleri başlangıç onar gibi bişey olması lazım

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o sitelerde windows cd sini takıp kurtarma ekranına fixboot fixbmr gibi komutlar yazınız diyor ama o komutlar vista da bir işe yaramıyor. Hatalı komut girdiniz yazıyor.

K4D!R

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarım sagtuş özellikler solda gelişmis sistem ayarları acılan ekranda yukarda gelişmiş butonu tıkla ordan başlangıc ve kurtarma ayarlar de warsayılan wista sec işeretli kutucukları kaldır belkit olabılır ama tam emin deılim wındows vista wındows7 oluyo ubuntu olmıya bılır belkıt

koful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım ALLAH senden razı olsun bendede aynı sorun vardı aylarca uğraştım çok teşekkür ederim sağlıcakla kal