HTC bu gün bir güvenlik güncellemesi gönderdi ve bir yaşam belirtisi gösterdi. uzun süredir güncelleme alamıyorduk.
Sadece güvenlik [emoji1]Evet yaşam belirtisi gösterdibu güncellemenin içeriği nedir ?
Sadece güvenlik [emoji1]
Sense şimdiye gelmesi lazımdı yani ilk açıklama o yöndeydi. Sense 7 + 5.0.2 ( tam hatırlamıyorum 5.1 de olabilir) Ağustos başında çıkmış olcaktı sanırım m9 ile işlerin kötü gitmesi sonucunda böyle oldu. Şimdiki beklenti Android m + sense 7 bu da m8 in alacağı son güncellemeler oluyor.Ne güvenliği olabilir ki siber güvenlik miAyrıca artık şu sense ve android yeni sürümü gelsin yeter
Sense şimdiye gelmesi lazımdı yani ilk açıklama o yöndeydi. Sense 7 + 5.0.2 ( tam hatırlamıyorum 5.1 de olabilir) Ağustos başında çıkmış olcaktı sanırım m9 ile işlerin kötü gitmesi sonucunda böyle oldu. Şimdiki beklenti Android m + sense 7 bu da m8 in alacağı son güncellemeler oluyor.
Aynen üstü 6.0 diye bekleniyor. M7 de olduğu gibi yapıcaklar büyük ihtimal yeni Android sürümü verip bidaha güncelleme vermicekler.Hocam o ağustos güncellemesini eylüle atmışlardı en son ben öyle biliyorum ayrıca android m lolipopun üstümü o nasıl
Htc bu durumdayken güncelleme vermesini beklemiyorum zaten.Yeni yıldan önce güncelleme beklemeyin beyler..
Tavsiyem taktırma yine kapanmıyor açık kalıyor hafiften zaten dot view koruyor boş ver paran cebinde kalsın.Güvenlik güncellemesiymiş. Sense 7' yi merakla bekliyoruz.
Bu arada Dot View kılıfım bugün geldi. Telefon zaten şık, birde bu kılıfı takınca iyice yakışıklı oldu. Tekrar iyi ki bu telefonu almışım diyorum. Yalnız ekran için kalın can taktırmıştım onu çıkarmak durumunda kaldım. Yarın ilk işim ince film koruyuculardan taktırmak olacak![]()
Ayarlar/ses ve bildirim / uygulama bildirimleri kısmından istediğin uygulamanın bildirimini, kilit ekranında gizliye bilirsin yada engelleye bilirsinmeraba bu telfnun ekrndaki mesaj önizlemesni kapatamyomuyz kişi ismi ve mesaj oldgu gbi ortda bi çok şeyde acık ve cok sinir bozcu .
HTC One M8 kullanıcıları, bu başlık altında deneyimlerini paylaşırsa harika olur arkadaşlar.
Bende de bir tane var. Merak ettikleriniz olursa sorun lütfen![]()
M8 daha iyi.Arkadaşlar m8 mi daha iyi m8s mi ?
M8S, hTC'nin Samsung'un da uyguladığı şekilde (ama onunki keyfi yapmasa daha iyi olacak ama neyse) kötü gidişatı durdurabilmek için kötü donanıma M8 kasasını yerleştirip satışa sunduğu bir cihaz.Arkadaşlar m8 mi daha iyi m8s mi ?
Htc Aero nun yeni nesil snapdragon orta düzey işlemci ile geleceği söyleniyor. S620 gibiM8S, hTC'nin Samsung'un da uyguladığı şekilde (ama onunki keyfi yapmasa daha iyi olacak ama neyse) kötü gidişatı durdurabilmek için kötü donanıma M8 kasasını yerleştirip satışa sunduğu bir cihaz.
M8S'de S615 var. Belki de S810'dan sonraki ikinci rezalet S615'dir Qualcomm tarafında. Çok uyumsuz, FHD ekranla performansta ciddi düşüşlere sebebiyet veren bir islemci. Galiba M8'den tek iyi yanı kamerası. Sirf kamera için telefon aliyorsaniz m8'i bırakın m8s'i dahi almayın. hTC cihazlar kamera odaklı değildir. Bu arada hTC bu aralar orta seviyeyle ilgilenmiyor. Derdi başından aşkın. Donanım olarak ikizi olan D820 hala lollipop alamadı. Sebebi hTC'nin şu an tek düşündüğü şeyin satış rakamlarını düzeltme isteği olması.
Evet 2 hafta önce geldi bana. Stagefright denen güvenlik açığı fix güncellemesim8 cihazıma bügün 57 mb güncelleme geldi. sizede geldi mi ?
Güvenlik > Kimlik bilgilerini temizleArkadaşlar Htc m8 de ekran kilidi olan desen kilidini kaldiramiyorum bilgisi olan var mi
Demek hepsi reklamdan ibaretmiş lanet olsun [emoji1]Arkadaşlar One M8 de Qualcomm Snapdragon 801'in desteklediği Quick Charger 2.0 olayıyla ilgili bir sorum olacaktı. Htc Rapid Charger şarj aleti çıkardı ama ülkemizde satılmıyor. Z3'ün de işlemcisi Qualcomm Snapdragon 801 ve o da hızlı şarjı destekliyor. Bende internetten sony'in hızlı şarj cihazını aldım. One M8 ile şarj ettiğimde %0-%60 a 30 dk da çıkma gibi birşey olmadı. Yine her zamanki gibi 3 saatte şarj etti. Aldığım şarj aleti de şu, üzerindeki yıldırım işareti htc nin rapid chargerinde de var. Ama dediğim gibi 3 saatte şarj etti. Farklı bir ayarı falan mı var acaba ? Birde sizin telefonlarınız kaç saatte şarj oluyor arkadaşlar ?
![]()