- Reaksiyon puanı
- 9,770
Arkadaşlar güncel güvenlik yama sürümünüz nedir? Benim hala Ocak.
Şuan s10 plus' a 1 şubat güvenlik yaması geldi.Arkadaşlar güncel güvenlik yama sürümünüz nedir? Benim hala Ocak.
Allah allah bende hala Ocak.Şuan s10 plus' a 1 şubat güvenlik yaması geldi.
Şubat bendekiArkadaşlar güncel güvenlik yama sürümünüz nedir? Benim hala Ocak.
Hocam S10+,Gear S3 Frontier,Galaxy Buds+ Olarak Bir Ekosistem Kurdum Ve Parçaların Bir Kısmı Biraz Daha Eski Olmasına Rağmen Mükemmel Bir Uyum İçerisinde Çalışıyor Mutlaka Buds+,Live Ve Pro Modellerini Öneririm İyi Forumlar.Galaxy buds pro almayi düşünüyorum şimdi s10 plus galaxy watch cihazlarim var yanina bifr buds pro düşünüyorum ekosistem olsun istedim sizce iyi yaparmiyim buds pro almakla
S10 plus galayx watch galaxy buds pro ekoksistemim var benimdeHocam S10+,Gear S3 Frontier,Galaxy Buds+ Olarak Bir Ekosistem Kurdum Ve Parçaların Bir Kısmı Biraz Daha Eski Olmasına Rağmen Mükemmel Bir Uyum İçerisinde Çalışıyor Mutlaka Buds+,Live Ve Pro Modellerini Öneririm İyi Forumlar.
Şubat bana bugün geldi daha. Mart daha meydanda yok.Verdiler güvenlik güncellemesini
Mart gelmedi bana dahaVerdiler güvenlik güncellemesini
Mart, 3.1 ile gelecek deniliyor.Mart gelmedi bana daha
Muhteşem Ötesi Hocam Ben Şahsen Çok Memnunum Kullandigim Araclarin 1-2 Nesil Eski Olmasına Rağmen Muhteşem Verim Alıyorum Muhtemelen Sizin Veriminiz Daha Mükemmeldir [emoji817]S10 plus galayx watch galaxy buds pro ekoksistemim var benimde
Android 11 ilk geldiğinde baya iyiydi. Ama şu sıralar yine biraz düştü performansı.Düz s10 da 4 saatten fazla ekran süresi gören var mı normal ayarlarda
Çözünürlüğü HD ye çekince bende görüyorum 5'i ama QHD de 4 saat anca. 5.30 iyimiş ? wild rift ile pili eskittim biraz galiba ?Android 11 ilk geldiğinde baya iyiydi. Ama şu sıralar yine biraz düştü performansı.
Ekli dosyayı görüntüle 143970
Benim sürekli FHD+ modunda ama bu sıralar pek bu süreleri göremiyorum. Bir pil değişimi gerekli artıkÇözünürlüğü HD ye çekince bende görüyorum 5'i ama QHD de 4 saat anca. 5.30 iyimiş ? wild rift ile pili eskittim biraz galiba ?
Hocam Ben Birşey Sorucağım S10+ Wifi 6 Destekliyor Diye Biliyorum Ev İçinde S10+ İle Nasıl Wifi 6 Baglanti Kurucam Modem Falan Satin Almalisiniz Diyorlar Bilginiz VarmıBenim sürekli FHD+ modunda ama bu sıralar pek bu süreleri göremiyorum. Bir pil değişimi gerekli artık
Wi-Fi işlerinden hiç anlamam ama 6 destekli bir modem alman lazımdır mutlaka.Hocam Ben Birşey Sorucağım S10+ Wifi 6 Destekliyor Diye Biliyorum Ev İçinde S10+ İle Nasıl Wifi 6 Baglanti Kurucam Modem Falan Satin Almalisiniz Diyorlar Bilginiz Varmı
S10+ olamaz değil mi bu? ?Çok iyi demi 3 saat jsjsjsjsjsjs
Bu arada fullhd düşürünce fark ediyormu pile
s10 plus pilini 3 ay önce degiştirdim samsung teknik servisindenS10+ olamaz değil mi bu? ?
wifi bluetooth konum eşitleme always on display açık qhd ekran gelişmiş işleme kapalı ama güç tasarruf modu 20 şarjın altında açılıyor öyle ayarladım karanlık mod açık genelde 3 saat ekran süüresi alıyorum bir çok uygulama uyku modunda 34 uygulamayıda derin uykuya aldıms10 plus pilini 3 ay önce degiştirdim samsung teknik servisinden
Bluetooth ile Always on display batarya düşmanı.Onları kapatmanı tavsiye ederim.Konumuda uygulamayı kullanırken olarak ayarla derim.Dark mode bataryaya etkisi var ama asıl önemli olan arayüzde siyah tema yada siyah duvar kağıdı kullanmak.Arayüzde bunlar yoksa temalardan siyah tema yada duvar kağıdı yüklemeni tavsiye ederim.s10 plus pilini 3 ay önce degiştirdim samsung teknik servisinden
Mesaj otomatik birleştirildi:
wifi bluetooth konum eşitleme always on display açık qhd ekran gelişmiş işleme kapalı ama güç tasarruf modu 20 şarjın altında açılıyor öyle ayarladım karanlık mod açık genelde 3 saat ekran süüresi alıyorum bir çok uygulama uyku modunda 34 uygulamayıda derin uykuya aldım
Çok az bende de wifi konum always on display açık çözünürlük qhd' de arada birde bluetooth açık ortalama 5.30 saat ekran süresi alıyorum. Karanlık modu sadece gece kullanıyorum.s10 plus pilini 3 ay önce degiştirdim samsung teknik servisinden
Mesaj otomatik birleştirildi:
wifi bluetooth konum eşitleme always on display açık qhd ekran gelişmiş işleme kapalı ama güç tasarruf modu 20 şarjın altında açılıyor öyle ayarladım karanlık mod açık genelde 3 saat ekran süüresi alıyorum bir çok uygulama uyku modunda 34 uygulamayıda derin uykuya aldım
Belki toz birikmiştir bir temizleyin.S10 plus' ın alt hoparlöründen sabah ses gelmiyordu şimdi de üste göre ses bir tık az geliyor ve çok tiz çıkıyor. Ses alt üst olarak eşit. Dün bir şey yoktu suya falanda temas etmedi yere de düşürmedim. Nasıl düzeltebilirim?
Fabrika ayarlarına döndüm düzeldi.Belki toz birikmiştir bir temizleyin.
bende en fazla 3 saat neden böyle acaba pil bitmiş desem 3 ay oldu degişeliÇok az bende de wifi konum always on display açık çözünürlük qhd' de arada birde bluetooth açık ortalama 5.30 saat ekran süresi alıyorum. Karanlık modu sadece gece kullanıyorum.
Yeterli batarya performansı istiyorsan 1-Uygulamaların arka planını kısıtla.2-Kullanmadığın uygulamaların bildirimlerini kapat.3-Siyah tema yada duvar kağıdı kullan 4-Dark mode u aktif et 5-Ekran ışığı 30 saniye olsun.6-Bluetooth ve Always on display i kapat 7-Konumu ya tamamen kapat yada uygulamayı kullanırken olarak ayarla 8-Parlaklığı manuel yüzde 40 yada 50 yap.Otomatik parlaklık sensörden dolayı fazla pil tüketimi yapar.bende en fazla 3 saat neden böyle acaba pil bitmiş desem 3 ay oldu degişeli
hard reset attım bakalım pil kullanımım düzelecekmihayırlı olsun 3.1 bügün geldi bana
ben buff marka kullanmıştım çıkma baloncuk olmamıştı cizik falanda 1 sene kullandım sonra kılıfsızken düşürdüm kırdım garantide degiştirdiler. daha da ekran koruyucu almadımEkran koruyucu kullanan var mı? En son çinden bir tane almıştım ekrana dokununca tırnak izleri çıkıyordu ve köşelerden çıktı bende söktüm attım şuanda hiç bir koruma yok.