ArslanBey.
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Düz s10'a henüz gelmedi en fazla 1 haftası daha varbana güncelleme halen gelmedi ne yapmam gerek
Düz s10'a henüz gelmedi en fazla 1 haftası daha varbana güncelleme halen gelmedi ne yapmam gerek
Elden gelen bir şey yok bekleyeceğiz.bana güncelleme halen gelmedi ne yapmam gerek
İlk tecrübelerini paylaş bizimle ?
Nasıl 2 gün ya kaç saat ekran süresi alıyorsun
Bu kanal güzel bir video çekmiş arkadaşlar.
Telefon güncelleme sonrası kullanımda daha hızlı ve geçişler daha iyi gözle görülür bir hızlanma mevcut, pil beni iki gün götürdüğü için onu pek test edemiyorum. Ama ben beğendim. Bu güncelleme ile samsung iyileştirme yapmış bence.
Bende öyle bir sıkıntı yok ama özellikle uzun bir süre uyku modunda kalınca kilidi açtığımda bir hantallık oluyor kısa süreli. Birde uygulama simgeleri bana düşük çözünürlüklüymüş gibi geldi eskisine göregüncellemeden sonra uygulamalarda saniyelik alttan uygulama çökünce gelen mesaj geliyor sadece ben demi bu hiç fark eden oldu mu
Ben sıfırdan kurdum bende de ağırlık var sanki arada ses animasyonuda takılıyor. İnşallah düzeltirler.Android 11 yükledim ve yukledikden sonra ara ara hafif agirlik hissediyorum donma değil instada hikaye acarken agirdan açma uyguluma acarken agirdan açma hep degil ama ara ara agirlasiyor cihaz yoktu android 10 da bu arada sifirdan kurulum yapmadim acaba sifirdan kurulum yapsam duzelirmi
Gelişmiş işleme diye birşey gelmiş acaba onu açsak telefon daha seri olurmuBen sıfırdan kurdum bende de ağırlık var sanki arada ses animasyonuda takılıyor. İnşallah düzeltirler.
Android 10 da ne guzel pili yapay zeka kontrol ediyordu kaldirmislar onu çok üzdü beni
Gelişmiş işleme açıldığında şarjı olumsuz etkilieyecektir. Android 10 da olan çoğu özellik 11 de saçma bir şekilde kaldırılmış keşke güvenlik güncellemelerini android güncellemesi yapmadan yükleyebilsek.@Ümit Çöçü,
Gelişmiş işleme diye birşey gelmiş acaba onu açsak telefon daha seri olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Android 10 da ne guzel pili yapay zeka kontrol ediyordu kaldirmislar onu çok üzdü beni
S10 plus şuan gunumuzde satilan çoğu android orta seviye (reno 4 serisi reno 3gibi ) daha güçlü işlemcisi var yani kasti mi telefonu yavaşlatiyorlar bilmiyorum ama saçma güçlü bir cihazimiz var ama agirlik olmamasi gerekiyor. Bakalim guncellemeler ile çözmeleri lazım çünkü bu yavaşlama normal değilGelişmiş işleme açıldığında şarjı olumsuz etkilieyecektir. Android 10 da olan çoğu özellik 11 de saçma bir şekilde kaldırılmış keşke güvenlik güncellemelerini android güncellemesi yapmadan yükleyebilsek.
Kesinlikle s10 plus değil de s9 bile şuanda çoğu orta sınıf telefonlardan daha güçlü işlemciye sahip. Ben kasıtlı yavaşlatıldığı taraftarıyım.S10 plus şuan gunumuzde satilan çoğu android orta seviye (reno 4 serisi reno 3gibi ) daha güçlü işlemcisi var yani kasti mi telefonu yavaşlatiyorlar bilmiyorum ama saçma güçlü bir cihazimiz var ama agirlik olmamasi gerekiyor. Bakalim guncellemeler ile çözmeleri lazım çünkü bu yavaşlama normal değil
Bende denedim ama yapamadım ayarlardan format attım.Güncelleme yaptıktan sonra genelde wipe cache partition yapardım.telefonu daha yeni güncelledim wipe cache yapayım dedim ama yapılmıyor. o menüye atmıyor telefonu açıyor direk.bu durumu yaşayan oldu mu
formatladıktan sonra oldu mu peki ?Kesinlikle s10 plus değil de s9 bile şuanda çoğu orta sınıf telefonlardan daha güçlü işlemciye sahip. Ben kasıtlı yavaşlatıldığı taraftarıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende denedim ama yapamadım ayarlardan format attım.
Olmuyor. Normal bir şekilde geri açılıyor.formatladıktan sonra oldu mu peki ?
Hocam o güvenlik güncellemesi. En son android 12 alacağız.2019 ve sonraki cihazlar için 4 yil guncelleme sunucakmiş samsung doğrumu bu yani android 13 de alirmiyiz
Büyük güncellemelerden sonra hard reset şart.Birde bir noktadan sonra güncelleme yapmamak lazım.Sen android 11 e güncelleme yaparken şu soruları kendine sorman lazımdı:Android 11 e geçtiğimde hayatımda ne değişecek? bu güncelleme yeni cihazları satmak için bir planlı eskitme olabilir mi? bu forumda defalarca yazdım.Cihazda sorun yoksa güncellemeden uzak durmak en doğrusu.S10 plus şuan gunumuzde satilan çoğu android orta seviye (reno 4 serisi reno 3gibi ) daha güçlü işlemcisi var yani kasti mi telefonu yavaşlatiyorlar bilmiyorum ama saçma güçlü bir cihazimiz var ama agirlik olmamasi gerekiyor. Bakalim guncellemeler ile çözmeleri lazım çünkü bu yavaşlama normal değil
Androidin kanayan yarası güncelleme olduğu için gelince insan güncellemek istiyor yeni özellikler için. Fakat Samsung game optimizing services uygulaması bile oyun için telefon performansını kısıtladığını düşünüyorum. Biliyorsunuz ben s9 plus pubg de sabit 60 fps için çok uğraştım. Aldım da fakat sonradan gelen gos güncellemesi sonrası telefon değişti. 42 derecede thottle olan cihaz 45 de olmaya başladı. Bence planlı eskitme yapılıyor. Yoksa 30 mb lık bir gos uygulaması sıcaklığa göre bu kadar şekil değiştirmez. Yazılım bilgim olsa gos uygulamasının içine bakardım nasıl bir kısıtlama koymuşlar vs. Belli yani oyunlarda performansı bu uygulama belirliyor ve 4 ay güncelleme gelmiyorBüyük güncellemelerden sonra hard reset şart.Birde bir noktadan sonra güncelleme yapmamak lazım.Sen android 11 e güncelleme yaparken şu soruları kendine sorman lazımdı:Android 11 e geçtiğimde hayatımda ne değişecek? bu güncelleme yeni cihazları satmak için bir planlı eskitme olabilir mi? bu forumda defalarca yazdım.Cihazda sorun yoksa güncellemeden uzak durmak en doğrusu.
Kanka kanayan yara diye bir şey yok.Ben iosda kullandım, android'de.Zamanında aldığım 4s kutudan ios 7 ile çıktı.Cihaz mükemmel çalışıyordu.Güncelleme yaptıktan sonra cihaz aptallaştı.S5 kullandığım dönemde iki tane büyük güncelleme yaptım.En son android 6 ya güncelledikten sonra batarya performansım 4 saate indi.(Önceden 7saat ekran süresi alıyordum) bugüne kadar çok güncelleme yaptım ama güncelleme olayı benim için genelde iyi olmadı.Mate 10 Pro aldım.Android 8 den 9.1 e güncelledim.Şu anda android 9.1 sürümündeyim.Android 10 gelmesine rağmen güncellemedim.Güncelleme konusunda insanların dikkat etmesi lazım.Güncelleme ile cihazlar uçmuyor yada batarya 1 hafta gitmiyor.Androidin kanayan yarası güncelleme olduğu için gelince insan güncellemek istiyor yeni özellikler için. Fakat Samsung game optimizing services uygulaması bile oyun için telefon performansını kısıtladığını düşünüyorum. Biliyorsunuz ben s9 plus pubg de sabit 60 fps için çok uğraştım. Aldım da fakat sonradan gelen gos güncellemesi sonrası telefon değişti. 42 derecede thottle olan cihaz 45 de olmaya başladı. Bence planlı eskitme yapılıyor. Yoksa 30 mb lık bir gos uygulaması sıcaklığa göre bu kadar şekil değiştirmez. Yazılım bilgim olsa gos uygulamasının içine bakardım nasıl bir kısıtlama koymuşlar vs. Belli yani oyunlarda performansı bu uygulama belirliyor ve 4 ay güncelleme gelmiyor
Güvenlik güncellemesi için o Android 12 son sürümümüz2019 ve sonraki cihazlar için 4 yil guncelleme sunucakmiş samsung doğrumu bu yani android 13 de alirmiyiz
Çalışmıyor maalesef.Arkadaşlar whatsaap yazışmalarında baloncuk özelliği çalışmıyor mu sizde de ?
Galaxy buds pro almayi düşünüyorum şimdi s10 plus galaxy watch cihazlarim var yanina bifr buds pro düşünüyorum ekosistem olsun istedim sizce iyi yaparmiyim buds pro almakla