HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
%5 gibi takıyorum şarja. 2.5 - 3 saat arası sürüyor kendi şarj cihazıyla.

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hızlı şarj dedikleri olay fazla amper vermekten başka bir şey değil. Htcnin kendi şarj aleti 1.5 A benim kullandığım taşınabilir şarj aleti 1 A.

neanaok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkeze merhaba m8 almayı düşünüorum gps performansı nasıl wifi ve mobil veri kapalıyken aynı zamanda uçak modunda direk gps uydularına evin içinde veya kapalı ortamalarda hızlı baglanıyormu bu özellik benim için çok önemli

gokhanbaylav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tek sormak istediğim şey... M8 mi M8S mi almalıyım? acayip arada kaldım. lütfen yardım

S

SDN Okuru12

SDN Okuru
Arkadaslar yeni telefon alicagim fakat m8 ve m9 arasinda kaldim bakinca 500 tl ye yakin fark var kamera benim icin sosyal medyaya konulcak fotodan oteye gitmiyo yani kamera cok onemli degil m8 yeterli.Onemli olan beni 2-3 sene kasmadan rahat goturmesi ztn tel hafizasini fln cok doldurmam 3-4 gb bos alan daima birakirim birde pil onemli oyun cok asiri oynamam ve agir oyun sevmem(real racing,gta,asphalt vb.) Internetede asiri bakmam ama ara ara bakarim face whatsapp insta snapchat vb.sizce hangisini almaliyim.
Not:suan kafamda m8 var m9 cok hosuma gitmiyo fakat m8 de android 5.0 surumune guncelleyince cok sorun cikiyo diyolar. Cevap verenlere simdiden tesekkurler :)
Ilk defa mesaj yaziyorum yanlis yere yazdiysam ozur dilerim

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaslar yeni telefon alicagim fakat m8 ve m9 arasinda kaldim bakinca 500 tl ye yakin fark var kamera benim icin sosyal medyaya konulcak fotodan oteye gitmiyo yani kamera cok onemli degil m8 yeterli.Onemli olan beni 2-3 sene kasmadan rahat goturmesi ztn tel hafizasini fln cok doldurmam 3-4 gb bos alan daima birakirim birde pil onemli oyun cok asiri oynamam ve agir oyun sevmem(real racing,gta,asphalt vb.) Internetede asiri bakmam ama ara ara bakarim face whatsapp insta snapchat vb.sizce hangisini almaliyim.
Not:suan kafamda m8 var m9 cok hosuma gitmiyo fakat m8 de android 5.0 surumune guncelleyince cok sorun cikiyo diyolar. Cevap verenlere simdiden tesekkurler :)
Ilk defa mesaj yaziyorum yanlis yere yazdiysam ozur dilerim
M8 al keyfine bak. Yaklaşık 1,5 sene boyunca sorunsuz bir şekilde kullandım. Hatta kullandığım en iyi Android cihazıydı diyebilirim.

S

SDN Okuru33

SDN Okuru
arkadaslar bisey sorucam ad vermiyim bazı sitelerde htc one m8 pil teknolojisi lı-lon yazıyo bazılarında ise lı-po yazıyo bu ıkısı aynımıdır veya ne farkları vardır orjınal htc m8 de hangisi kullanılıyo cevaplarsanız sevinirim :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
arkadaslar bisey sorucam ad vermiyim bazı sitelerde htc one m8 pil teknolojisi lı-lon yazıyo bazılarında ise lı-po yazıyo bu ıkısı aynımıdır veya ne farkları vardır orjınal htc m8 de hangisi kullanılıyo cevaplarsanız sevinirim :)
Htc ONE M8 de 2600mah Li-Poly batarya vardır.
Li-po bataryanın Li-ion batarya dan farkları daha efektif çalışma ve güvenlik odaklıdır.
Örneğin Li-po batarya daha hafiftir yanmaz ve patlamaz. Alüminyum ile kaplandığı için daha az ısınır. Pilin ana bileşenleri olan anot ve katot değerleri hybrid yapıda tasarlandığından yüksek dirençli elektrolitleri sayesinde yüksek ısıda bile voltaj değerlerinde sapma Li-ion a göre daha az oranda olduğu için performans kaybı daha azdır. Ancak bunlar sıradan insanlar için önemsiz şeyler. En önemli ve öne çıkan özelliği çok daha hafif dayanıklı ve istenilen şekle göre tasarlanabiliyor olması. (üçgen, kare, kalp..)

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ulan bu weather hava durumu programına güncelleme gelmiş çok kötü hata veriyor umarım yakın zamanda düzelir.

S

SDN Okuru34

SDN Okuru
peki sitelerde farklı yazmasının nedenleri ne olabilir? birde htc m9 lara sorunlu diyolar ben daha cok m8 almak istiyorum fakat cevremdekiler napcan m8 i zaten cıkalı 2 sene oldu ilerki guncellemelerden sonra kasar vb. seyler soyluyolar almısken guncel olsun m9 al diolar fakat yorumları okuyunca cok guven vermıyo m9 sizce hangisini almalıyım 1 gunu rahat cıkarmalı/birde 2 sene gibi surede kasmadan beni goturmesi önemli cevap icin tesekkurler.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ulan bu weather hava durumu programına güncelleme gelmiş çok kötü hata veriyor umarım yakın zamanda düzelir.
Uygulama verilerini temizleyip cihazı yeniden başlatın hocam sonra store dan tekrar güncellenir sorun kalmaz

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Yok hocam 90 günü sonuna kadar kullanmayı seviyor onlar

Bak hocam ilk defa htc ye geçtim geçen sene m8 alarak gayet memnunum hem şık telefon hemde stabil telefon pişman değilim ama güncellemeler çok geç geliyor.Şubat ayı olacağına aralık sonu ocak başı olsaydı daha güzel olurdu 5.0 da aynısını yapmışlardı.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bak hocam ilk defa htc ye geçtim geçen sene m8 alarak gayet memnunum hem şık telefon hemde stabil telefon pişman değilim ama güncellemeler çok geç geliyor.Şubat ayı olacağına aralık sonu ocak başı olsaydı daha güzel olurdu 5.0 da aynısını yapmışlardı.
Evet senin gibi bende öyle olmasını dilerdim. Ancak bazen bazı şeyler istediğimiz gibi yürümüyor maalesef.
Durum böyle olunca durup düşünmeden edemiyorum. Misal geçen biri mağazaya geldi elinde M8 vardı orijinal hızlı şarj aletini arıyordu aradığı reyonu bulmasına yardımcı olurken cihazının bildirim çubuğundan hala kitkat da olduğunu gördüm. Sormadan edemedim. "M8 için Android güncellemesi çıkalı aylar oldu neden yüklemediniz ki?"
Cevap gayet açık ama bir o kadar da düşündürücü idi.
- Ne gerek var ki?
Sustum. Hiçbir şey söyleyemedim.
Bilmediğimden değil elbet ama adam söylediklerimin hiçbirini ya anlamayacak ya da kulak asmayacaktı.
Kısacası onun için öyle yada böyle fark eden hiçbir şey olmayacaktı. O telefon onun için fazlasıyla yeterliydi.
Sonraki sorum adama değil, kendimeydi tabii ki.. "Neden bizim için yeterli olamıyordu? Anormal olan biz miydik, yoksa onlar mı? "

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
[MENTION=416984]CorvoAttano[/MENTION] Hocam o adam telefonu beğenmiş almış onunda bu konu hakkında fazla bilgisi olmadığından fazlasıyla yetiniyor ama biz öyle değiliz her zaman yeni haberler çıkınca takip ediyoruz elimizde olan bilgisayar telefondan fazlasıyla yararlanmak istiyoruz en azından benim için böyle.Hiç bilmeyip o telefona para vermektense böylesi daha iyi değil mi?

S

SDN Okurut654

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Telefonumda mesajlarda yeni mesaj oluştururken kime yazan yerin yanındaki küçük adama tıkladığımda sık sık yazan bir grup gözüküyor. Ben buradaki kişilerin bazılarını rehberden sildiğim halde burada gözükmeye devam ediyorlar ve bunları silemiyorum yok mu bunun bir yolu acaba ?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Telefonumda mesajlarda yeni mesaj oluştururken kime yazan yerin yanındaki küçük adama tıkladığımda sık sık yazan bir grup gözüküyor. Ben buradaki kişilerin bazılarını rehberden sildiğim halde burada gözükmeye devam ediyorlar ve bunları silemiyorum yok mu bunun bir yolu acaba ?

Bu güzel bir kısayol fakat normalde çıkmadığı halde sms atcağım zaman farklı yerlerden aldığı telefona yüklediği numaralar mevcut oluyor.Siz sadece simdekileri seçsenizde diğerleri aktif oluyor.

agtylmz33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc one m8 kullaniyorum müzik değiştirme simgem önceden yukarıdan indirilen menüde hemen bulabiliyordum ama format attıktan sonra nasıl yapacağımı bulamadım yardım lütfen

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 13892 selamlar 2 gun once m8 aldim su ana kadar sorun yoktu fakat biraz once shiftdelete youtube kanalinda video izledim 25 30 dk civari. Menuye dondugumde arkada ekran goruntusu kalmis oldugunu farkettim koselere dikkatli bakarsaniz fatkedersiniz ozellikle sol kosede. Kapadim actim duzelmedi bunun sebebi nedir birden bire oldu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekli dosyayı görüntüle 13893

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Mesela simdi buraya yazdigim sayfanin yansimasi kaldi simdide

flyx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende klübe katıldım geç oldu ama :P

şimdi merak ettiğim bi olay var telefon 4.4.2 ile geldi jellibon versiyonuna geçmemi önerir misiniz? memnun musunuz?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
arkadaşlar bende klübe katıldım geç oldu ama [emoji14]

şimdi merak ettiğim bi olay var telefon 4.4.2 ile geldi jellibon versiyonuna geçmemi önerir misiniz? memnun musunuz?
Jelibon diye bir versiyon hiç olmadı ama Lollipop güzel.

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

flyx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Jelibon diye bir versiyon hiç olmadı ama Lollipop güzel.

:D :D :D :D :D pardon ya nereden aklıma takılmış valla kendime güldüm :)

güncelleme yapıyorum teşekkür ederim..

Aynı kılıfın farklı rengini kullanıyorum spigen.tr de alabilirsiniz. Yalnız kargo süresi biraz uzun. Yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta sürmüştü.

bahsettiğim renk kendi sitesinde yok.. üstelik arayıp sordum kalmamış (hiç bi rengi) satış yokmuş.. geleceğini de zannetmiyorum dediler.. :(

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D :D :D :D :D pardon ya nereden aklıma takılmış valla kendime güldüm :)

güncelleme yapıyorum teşekkür ederim..

bahsettiğim renk kendi sitesinde yok.. üstelik arayıp sordum kalmamış (hiç bi rengi) satış yokmuş.. geleceğini de zannetmiyorum dediler.. :(
Spigen.com ve amazon ( by spigen)da da yok komple bitmiş [emoji1]

arylmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler telefonum çok geç sarj oluyor ne yapmam lazım htc one m8(eye)