M8 tabii ki daha güçlü işlemcisi varArkadaşlar tek sormak istediğim şey... M8 mi M8S mi almalıyım? acayip arada kaldım. lütfen yardım
M8 al keyfine bak. Yaklaşık 1,5 sene boyunca sorunsuz bir şekilde kullandım. Hatta kullandığım en iyi Android cihazıydı diyebilirim.Arkadaslar yeni telefon alicagim fakat m8 ve m9 arasinda kaldim bakinca 500 tl ye yakin fark var kamera benim icin sosyal medyaya konulcak fotodan oteye gitmiyo yani kamera cok onemli degil m8 yeterli.Onemli olan beni 2-3 sene kasmadan rahat goturmesi ztn tel hafizasini fln cok doldurmam 3-4 gb bos alan daima birakirim birde pil onemli oyun cok asiri oynamam ve agir oyun sevmem(real racing,gta,asphalt vb.) Internetede asiri bakmam ama ara ara bakarim face whatsapp insta snapchat vb.sizce hangisini almaliyim.
Not:suan kafamda m8 var m9 cok hosuma gitmiyo fakat m8 de android 5.0 surumune guncelleyince cok sorun cikiyo diyolar. Cevap verenlere simdiden tesekkurler![]()
Ilk defa mesaj yaziyorum yanlis yere yazdiysam ozur dilerim
Htc ONE M8 de 2600mah Li-Poly batarya vardır.arkadaslar bisey sorucam ad vermiyim bazı sitelerde htc one m8 pil teknolojisi lı-lon yazıyo bazılarında ise lı-po yazıyo bu ıkısı aynımıdır veya ne farkları vardır orjınal htc m8 de hangisi kullanılıyo cevaplarsanız sevinirim![]()
Uygulama verilerini temizleyip cihazı yeniden başlatın hocam sonra store dan tekrar güncellenir sorun kalmazUlan bu weather hava durumu programına güncelleme gelmiş çok kötü hata veriyor umarım yakın zamanda düzelir.
Uygulama verilerini temizleyip cihazı yeniden başlatın hocam sonra store dan tekrar güncellenir sorun kalmaz
Şubatta gelir hocamHocam bu android 6 ile sense 7 bir arada gelecekmiş ocak ayını bulur heralde ?
Şubatta gelir hocam
Yok hocam 90 günü sonuna kadar kullanmayı seviyor onlarO kadar sürer mi ya bende ocakta gelir diyordum çok kötü oldu
Yok hocam 90 günü sonuna kadar kullanmayı seviyor onlar
Evet senin gibi bende öyle olmasını dilerdim. Ancak bazen bazı şeyler istediğimiz gibi yürümüyor maalesef.Bak hocam ilk defa htc ye geçtim geçen sene m8 alarak gayet memnunum hem şık telefon hemde stabil telefon pişman değilim ama güncellemeler çok geç geliyor.Şubat ayı olacağına aralık sonu ocak başı olsaydı daha güzel olurdu 5.0 da aynısını yapmışlardı.
Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Telefonumda mesajlarda yeni mesaj oluştururken kime yazan yerin yanındaki küçük adama tıkladığımda sık sık yazan bir grup gözüküyor. Ben buradaki kişilerin bazılarını rehberden sildiğim halde burada gözükmeye devam ediyorlar ve bunları silemiyorum yok mu bunun bir yolu acaba ?
Jelibon diye bir versiyon hiç olmadı ama Lollipop güzel.arkadaşlar bende klübe katıldım geç oldu ama [emoji14]
şimdi merak ettiğim bi olay var telefon 4.4.2 ile geldi jellibon versiyonuna geçmemi önerir misiniz? memnun musunuz?
Aynı kılıfın farklı rengini kullanıyorum spigen.tr de alabilirsiniz. Yalnız kargo süresi biraz uzun. Yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta sürmüştü.merhaba m8 kullanıcıları
Spigen Slim Armor HTC One M8 Füme Kılıf | Ücretsiz Kargo | MobilCadde.com
şu ürünü arıyorum Türkiye'de ORJİNAL olarak nereden satın alabilirim yardımlarınızı bekliyorum.. teşekkür ederim
Jelibon diye bir versiyon hiç olmadı ama Lollipop güzel.
Aynı kılıfın farklı rengini kullanıyorum spigen.tr de alabilirsiniz. Yalnız kargo süresi biraz uzun. Yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta sürmüştü.
Spigen.com ve amazon ( by spigen)da da yok komple bitmiş [emoji1]![]()
![]()
![]()
![]()
pardon ya nereden aklıma takılmış valla kendime güldüm
güncelleme yapıyorum teşekkür ederim..
bahsettiğim renk kendi sitesinde yok.. üstelik arayıp sordum kalmamış (hiç bi rengi) satış yokmuş.. geleceğini de zannetmiyorum dediler..![]()