arkadaşlar bugün sprint htc one m8 harman kardon aldım cihaz unlock deil pasaport kaydı yapmadım. orjinal yazılımı unlock yapabılırmıyım guncellemelerı otomatık almak ıstıyorum. ne yapmalıyım yada
Pasaport kaydı şart dostum. Yoksa legal olmaz sıkıntıya girersin
pasaportuma kaydı yapacagım. unlock rehberı bulamadım harman kardon ıcın orjınal romu kullanıcammı yada sıstem guncellemelerını otomatık alırmıyım bılemıyorum
6.0 güncellemesini alan var mı?
Teşekkür ederim [emoji6]Dağıtılmaya başlanmış amerikada bize gelmesi ne kadar sürer bilmiyorum 1 ay içinde kesin gelir ama daha yakındır eminim
kardeşim alınır sıkıntı olmaz ben birbucuk sene önce batumdan aldım bir sıkıntı cıkmadı bu zamana kadar sorunsuz kullandım kullanıyorum hiç bir sorun olmazHTC ONE M8 SIFIR 32GB KUTULU YURTDIŞI[/URL] bu telefon alınır mı? Bir sorun çıkar mı?
Arkadaşlar merhaba. Ben LG G3 kullanıcısıyım ama annemde Htc M8 var. Telefonda bildirime bakana kadar uyarı veriyor ve bunu kapatmak istiyorum. Ayarları nereden bulabilirim?
arkadaşlar 15 aylık m8 kullanıcısıyım. N11.com dan aldım. Garantisi brightstar ve ününün kutusu falan öğrenim gördüğüm yerde ve ben memleketimdeyim. 9 ay daha garantisi var. Acaba bulunduğum yerdeki kvk dan kasa değişimi istesem yaparlar mı ve yaparlarsa ne kadara yaparlar?
Yapmazlar bence yapsalar da ücret biraz abartı olabilir. Bence öğrenim gördüğü yere geldiğinde Brighstar'a yolarsın ve büyük ihtimal ücretsiz değiştirirler yada sen hasar verdiysen Kvk'ya oranlar daha uygun fiyata değiştirirler.
Bende HTC One mini var. 2 defa ücretsiz kasa değişimi yaptırdım ama Teleservice'e ...
Güncelleme dağıtılmaya başlamış 1 ay içinde gelir bize de heralde
![]()
Teknik özellikler
İşlemci: Qualcomm Snapdragon 801
Bellek:2 GB RAM
Ekran: 5 inç, 1920x1080 piksel
Depolama alanı: 16 veya 32 GB, 128 GB'a kadar microSD için kart yuvası
Ağrlık: 160 gram
Boyutlar: 146,36 x 70,6 x 9,35 mm
Kamera: Arkada çift HTC UltraPixel 4 megapiksel ve çift LED flaş, önde 5 megapiksel, Full HD video destekli
Kablosuz teknolojiler: 802.11ac kablosuz ağ, Bluetooth 4.0 aptX, NFC, GPS ve Glonass
Kablo bağlantısı: USB 2.0, MHL/HDMI arayüzü
SIM: Nano SIM kart
Android sürümü: 4.4 Kitkat
Pil: 2600 mAh
[video=youtube;05T7l_P6Bkk][/video]
Hic dusunmeden m8 derimM8s mi M8 acaba hangisi daha iyi...
Gerci butce nedir soylersen baska telefonlarda tavsiye edilebilirM8s mi M8 acaba hangisi daha iyi...