HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emreeeee1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bugün sprint htc one m8 harman kardon aldım cihaz unlock deil pasaport kaydı yapmadım. orjinal yazılımı unlock yapabılırmıyım guncellemelerı otomatık almak ıstıyorum. ne yapmalıyım yada

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
arkadaşlar bugün sprint htc one m8 harman kardon aldım cihaz unlock deil pasaport kaydı yapmadım. orjinal yazılımı unlock yapabılırmıyım guncellemelerı otomatık almak ıstıyorum. ne yapmalıyım yada

Pasaport kaydı şart dostum. Yoksa legal olmaz sıkıntıya girersin

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
pasaportuma kaydı yapacagım. unlock rehberı bulamadım harman kardon ıcın orjınal romu kullanıcammı yada sıstem guncellemelerını otomatık alırmıyım bılemıyorum

Pasaport kaydı yaparsan güncellemeler otomatik gelir zaten orijinal yazılım recovery fw olduğu müddetçe sıkıntı olmaz.

A

ahmtcn24

SDN Okuru
yaza doğru 1500tl civarı bir telefon almak istiyorum da bu telefonu kullananlar ortalama ekran süresi ne kadar

#Eness

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6.0 romunu nasıl yükleyebiliriz arkadaşlar

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

Bugün One M8s Aldım. Yalnız aldığım cihaz sıfırlama yapılamıyor. TR cihazı root vs yok. Orjinal ama cihazı Factory Reset de denemedım. Normal sıfırlamayı da denedim ama olmadı. Telefon sıfırlanıyor diyor. Daha sonra kapanıyor cihazda hareket olmuyor sonra normal güç tuşuyla ben açıyorum.. Nasıl yardımcı olabilirsiniz?

Y

yeni18

SDN Okuru
HTC ONE M8 SIFIR 32GB KUTULU YURTDIŞI[/URL] bu telefon alınır mı? Bir sorun çıkar mı?

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Şimdi kontrol ettim. 6.1 güncellemesi yayınlanmış. Biraz incelemelere bakıp 1-2 gün içinde yükleyeceğim.

S

SDN Okuru Nil

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba. Ben LG G3 kullanıcısıyım ama annemde Htc M8 var. Telefonda bildirime bakana kadar uyarı veriyor ve bunu kapatmak istiyorum. Ayarları nereden bulabilirim?

mrtglr55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar dün aksam itibari ile güncellemeyi yasal yollarla yapmış bulunmaktayım hayırlı olsun herkese:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

HTC ONE M8 SIFIR 32GB KUTULU YURTDIŞI[/URL] bu telefon alınır mı? Bir sorun çıkar mı?
kardeşim alınır sıkıntı olmaz ben birbucuk sene önce batumdan aldım bir sıkıntı cıkmadı bu zamana kadar sorunsuz kullandım kullanıyorum hiç bir sorun olmaz

S

SDN Okuru Nil

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba. Ben LG G3 kullanıcısıyım ama annemde Htc M8 var. Telefonda bildirime bakana kadar uyarı veriyor ve bunu kapatmak istiyorum. Ayarları nereden bulabilirim?

Kendi sorumun cevabını buldum. En azından gördüğüm kadarıyla benimle aynı sorunu yaşayanlar olmuş önceden. Onlara yardımım olur. "Erişebilirlik" ayarlarından "bilirim hatırlatıcı" kısmını kaplı yapıyormuşuz.

ylmz_bulent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 15 aylık m8 kullanıcısıyım. N11.com dan aldım. Garantisi brightstar ve ününün kutusu falan öğrenim gördüğüm yerde ve ben memleketimdeyim. 9 ay daha garantisi var. Acaba bulunduğum yerdeki kvk dan kasa değişimi istesem yaparlar mı ve yaparlarsa ne kadara yaparlar?

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar 15 aylık m8 kullanıcısıyım. N11.com dan aldım. Garantisi brightstar ve ününün kutusu falan öğrenim gördüğüm yerde ve ben memleketimdeyim. 9 ay daha garantisi var. Acaba bulunduğum yerdeki kvk dan kasa değişimi istesem yaparlar mı ve yaparlarsa ne kadara yaparlar?

Yapmazlar bence yapsalar da ücret biraz abartı olabilir. Bence öğrenim gördüğü yere geldiğinde Brighstar'a yolarsın ve büyük ihtimal ücretsiz değiştirirler yada sen hasar verdiysen Kvk'ya oranlar daha uygun fiyata değiştirirler.

Bende HTC One mini var. 2 defa ücretsiz kasa değişimi yaptırdım ama Teleservice'e ...

#Eness

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yapmazlar bence yapsalar da ücret biraz abartı olabilir. Bence öğrenim gördüğü yere geldiğinde Brighstar'a yolarsın ve büyük ihtimal ücretsiz değiştirirler yada sen hasar verdiysen Kvk'ya oranlar daha uygun fiyata değiştirirler.

Bende HTC One mini var. 2 defa ücretsiz kasa değişimi yaptırdım ama Teleservice'e ...

Bende de m8 var teleservice garantili, kasa ve batarya değiştirmek istiyorum acaba ücretsiz yaparlar mı?

Mert Samet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu telefon sizce iyi mi yeni telefon alicam ve uzun zamandır düşünüyorum tasarımı çok güzel bir telefon ama yazılım olarak özellikleri nasil

M8 e gelicek M8S e gelmiyor öyle bir haber çıkmadı

Size tavsiyem play gazetelik de htc haberlerini takip edin orda bilgileri bulunuyor

emreeeee1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar HTC ONE M8 HARMAN AKRDON ALDIGIMDA YAKLASIK 1 AY OLDU UZERINDE ORJINAL 5.1 VAR IDI MESAJLAR VE BAZI SIKINTILAR VARDI BAGLANTI GIBI GUNCELLEMEYI ALMAYA SABRETTIM VE 6.0 YUKLENDI SUANDA HICBIR SIKINTISI OLMADAN VE BASKA BIR ISLEM YAPMAMA GEREK KALAMDAN SADECE PASAPORT KAYDIYLA SORUNSUZ OLARAK CALISIYOR OLAN ARKADASLARIN DIKKATINE.

Salih çap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc one m8 kullanıcısıyım telefonuma hala android 6 güncellemesi gelmedi nedenini bilen varmı

exelance_123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
htconem8haber1395765634.jpg

Teknik özellikler

İşlemci: Qualcomm Snapdragon 801
Bellek:2 GB RAM
Ekran: 5 inç, 1920x1080 piksel
Depolama alanı: 16 veya 32 GB, 128 GB'a kadar microSD için kart yuvası
Ağrlık: 160 gram
Boyutlar: 146,36 x 70,6 x 9,35 mm
Kamera: Arkada çift HTC UltraPixel 4 megapiksel ve çift LED flaş, önde 5 megapiksel, Full HD video destekli
Kablosuz teknolojiler: 802.11ac kablosuz ağ, Bluetooth 4.0 aptX, NFC, GPS ve Glonass
Kablo bağlantısı: USB 2.0, MHL/HDMI arayüzü
SIM: Nano SIM kart
Android sürümü: 4.4 Kitkat
Pil: 2600 mAh

[video=youtube;05T7l_P6Bkk][/video]