HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC bu gün bir güvenlik güncellemesi gönderdi ve bir yaşam belirtisi gösterdi. uzun süredir güncelleme alamıyorduk.

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne güvenliği olabilir ki siber güvenlik mi :D Ayrıca artık şu sense ve android yeni sürümü gelsin yeter
Sense şimdiye gelmesi lazımdı yani ilk açıklama o yöndeydi. Sense 7 + 5.0.2 ( tam hatırlamıyorum 5.1 de olabilir) Ağustos başında çıkmış olcaktı sanırım m9 ile işlerin kötü gitmesi sonucunda böyle oldu. Şimdiki beklenti Android m + sense 7 bu da m8 in alacağı son güncellemeler oluyor.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Sense şimdiye gelmesi lazımdı yani ilk açıklama o yöndeydi. Sense 7 + 5.0.2 ( tam hatırlamıyorum 5.1 de olabilir) Ağustos başında çıkmış olcaktı sanırım m9 ile işlerin kötü gitmesi sonucunda böyle oldu. Şimdiki beklenti Android m + sense 7 bu da m8 in alacağı son güncellemeler oluyor.

Hocam o ağustos güncellemesini eylüle atmışlardı en son ben öyle biliyorum ayrıca android m lolipopun üstümü o nasıl

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam o ağustos güncellemesini eylüle atmışlardı en son ben öyle biliyorum ayrıca android m lolipopun üstümü o nasıl
Aynen üstü 6.0 diye bekleniyor. M7 de olduğu gibi yapıcaklar büyük ihtimal yeni Android sürümü verip bidaha güncelleme vermicekler.
Yeni yıldan önce güncelleme beklemeyin beyler..
Htc bu durumdayken güncelleme vermesini beklemiyorum zaten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg e975 kullaniyorum benimde sarj cihazim bozuldu yan sanayi bi cihazla sarj etmeye basladim dedigin gibi hic bir fotograf secilmedi diyor telefon sarjdayken ve bugun sarji cok cabuk bitti kac saattirde telefon orjinal cihazla sarjda hala cok agir bi dolum oluyor,

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Güvenlik güncellemesiymiş. Sense 7' yi merakla bekliyoruz.

Bu arada Dot View kılıfım bugün geldi. Telefon zaten şık, birde bu kılıfı takınca iyice yakışıklı oldu. Tekrar iyi ki bu telefonu almışım diyorum. Yalnız ekran için kalın can taktırmıştım onu çıkarmak durumunda kaldım. Yarın ilk işim ince film koruyuculardan taktırmak olacak :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Güvenlik güncellemesiymiş. Sense 7' yi merakla bekliyoruz.

Bu arada Dot View kılıfım bugün geldi. Telefon zaten şık, birde bu kılıfı takınca iyice yakışıklı oldu. Tekrar iyi ki bu telefonu almışım diyorum. Yalnız ekran için kalın can taktırmıştım onu çıkarmak durumunda kaldım. Yarın ilk işim ince film koruyuculardan taktırmak olacak :)
Tavsiyem taktırma yine kapanmıyor açık kalıyor hafiften zaten dot view koruyor boş ver paran cebinde kalsın.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bugün taktırdım. Herhangi bir sorun olmadı. Kapak normal şekilde kapanıyor. Yalnız takan eleman ufak tefek 3-4 tane baloncuk bıraktı. Baya bir uğraştı diye de çıkarttırmadım. İyice atana kadar devam :)

erkelescuma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba dün akşam telefon şarjda elimdeyken kapandı birden bire ve şarj edildiğine dair ekran geldi ve telefon açılmadı. Bende samsungların şarj makinası ile aynı diye onunla denedim ama olmadı bir daha telefon açılmadı orjinal şarj aletini takdığımda da durum aynı bir kaç saniye şarj olduğu ekran geliyor ama telefon açılmıyor sarı ışık yanıp sönüyor. Reset atmak için güç+ses arttırma tuşuna bastım yine telefonda tık yok hiç açılmıyor ne yapmalıyım. Garantiye gitmeden halledebilir miyim başka kullanacak telefonumda yok yardım pleaseeeee :confused1:

esq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meraba bu telfnun ekrndaki mesaj önizlemesni kapatamyomuyz kişi ismi ve mesaj oldgu gbi ortda bi çok şeyde acık ve cok sinir bozcu .

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meraba bu telfnun ekrndaki mesaj önizlemesni kapatamyomuyz kişi ismi ve mesaj oldgu gbi ortda bi çok şeyde acık ve cok sinir bozcu .
Ayarlar/ses ve bildirim / uygulama bildirimleri kısmından istediğin uygulamanın bildirimini, kilit ekranında gizliye bilirsin yada engelleye bilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HTC One M8 kullanıcıları, bu başlık altında deneyimlerini paylaşırsa harika olur arkadaşlar.

Bende de bir tane var. Merak ettikleriniz olursa sorun lütfen ;)

Kardesim telefonumu degistirecem sen memnunmusun ? Internette ve ara yüzde kasma , takılma, donma sorrunu varmı?

#Eness

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar m8 de bugün şarj seviyesi her düştükçe Amaranth adlı bildirim sesi geliyor uygulama kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü uygulama yüklemedim şu sıralar yardım lütfen

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar m8 mi daha iyi m8s mi ?
M8S, hTC'nin Samsung'un da uyguladığı şekilde (ama onunki keyfi yapmasa daha iyi olacak ama neyse) kötü gidişatı durdurabilmek için kötü donanıma M8 kasasını yerleştirip satışa sunduğu bir cihaz.

M8S'de S615 var. Belki de S810'dan sonraki ikinci rezalet S615'dir Qualcomm tarafında. Çok uyumsuz, FHD ekranla performansta ciddi düşüşlere sebebiyet veren bir islemci. Galiba M8'den tek iyi yanı kamerası. Sirf kamera için telefon aliyorsaniz m8'i bırakın m8s'i dahi almayın. hTC cihazlar kamera odaklı değildir. Bu arada hTC bu aralar orta seviyeyle ilgilenmiyor. Derdi başından aşkın. Donanım olarak ikizi olan D820 hala lollipop alamadı. Sebebi hTC'nin şu an tek düşündüğü şeyin satış rakamlarını düzeltme isteği olması.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
M8S, hTC'nin Samsung'un da uyguladığı şekilde (ama onunki keyfi yapmasa daha iyi olacak ama neyse) kötü gidişatı durdurabilmek için kötü donanıma M8 kasasını yerleştirip satışa sunduğu bir cihaz.

M8S'de S615 var. Belki de S810'dan sonraki ikinci rezalet S615'dir Qualcomm tarafında. Çok uyumsuz, FHD ekranla performansta ciddi düşüşlere sebebiyet veren bir islemci. Galiba M8'den tek iyi yanı kamerası. Sirf kamera için telefon aliyorsaniz m8'i bırakın m8s'i dahi almayın. hTC cihazlar kamera odaklı değildir. Bu arada hTC bu aralar orta seviyeyle ilgilenmiyor. Derdi başından aşkın. Donanım olarak ikizi olan D820 hala lollipop alamadı. Sebebi hTC'nin şu an tek düşündüğü şeyin satış rakamlarını düzeltme isteği olması.
Htc Aero nun yeni nesil snapdragon orta düzey işlemci ile geleceği söyleniyor. S620 gibi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
M8 z3 ve g4 arasında kaldım siz hangsini tavsiye edersiniz bu arada m8 in guncelleme ömrü ne kadar

erkanbil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
m8 cihazıma bügün 57 mb güncelleme geldi. sizede geldi mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Htc m8 de ekran kilidi olan desen kilidini kaldiramiyorum bilgisi olan var mi

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar Htc m8 de ekran kilidi olan desen kilidini kaldiramiyorum bilgisi olan var mi
Güvenlik > Kimlik bilgilerini temizle

f9f22bc3c2d06d5a5db93305e72f2916.jpg

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bugün itibariyle cihazı sattım artık kulübe veda edebilirim :) Çok güzel bir cihazdı severek aldım ve her zaman severek kullandım hiçbir zaman beni pişman etmedi. En iyi Android deneyimimdi. İphone 6s 64gb için bütçeyi tamamladım. Artık İos kullanmak istiyorum ama bu Android den pişman olduğum anlamında değil sadece sıkıldım ve değişiklik istiyorum. Ama hTC nin yeri bende her zaman apayrı. İlk Android telefonum da hTC idi sonuncu da hTC oldu..
Tanrım ne kadar güzel ve şairane..

M

M8 Kullanıcısı

SDN Okuru
Arkadaşlar One M8 de Qualcomm Snapdragon 801'in desteklediği Quick Charger 2.0 olayıyla ilgili bir sorum olacaktı. Htc Rapid Charger şarj aleti çıkardı ama ülkemizde satılmıyor. Z3'ün de işlemcisi Qualcomm Snapdragon 801 ve o da hızlı şarjı destekliyor. Bende internetten sony'in hızlı şarj cihazını aldım. One M8 ile şarj ettiğimde %0-%60 a 30 dk da çıkma gibi birşey olmadı. Yine her zamanki gibi 3 saatte şarj etti. Aldığım şarj aleti de şu, üzerindeki yıldırım işareti htc nin rapid chargerinde de var. Ama dediğim gibi 3 saatte şarj etti. Farklı bir ayarı falan mı var acaba ? Birde sizin telefonlarınız kaç saatte şarj oluyor arkadaşlar ?

Telefon_5323257.jpg

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar One M8 de Qualcomm Snapdragon 801'in desteklediği Quick Charger 2.0 olayıyla ilgili bir sorum olacaktı. Htc Rapid Charger şarj aleti çıkardı ama ülkemizde satılmıyor. Z3'ün de işlemcisi Qualcomm Snapdragon 801 ve o da hızlı şarjı destekliyor. Bende internetten sony'in hızlı şarj cihazını aldım. One M8 ile şarj ettiğimde %0-%60 a 30 dk da çıkma gibi birşey olmadı. Yine her zamanki gibi 3 saatte şarj etti. Aldığım şarj aleti de şu, üzerindeki yıldırım işareti htc nin rapid chargerinde de var. Ama dediğim gibi 3 saatte şarj etti. Farklı bir ayarı falan mı var acaba ? Birde sizin telefonlarınız kaç saatte şarj oluyor arkadaşlar ?

Telefon_5323257.jpg
Demek hepsi reklamdan ibaretmiş lanet olsun [emoji1]