HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

philoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostlar htc sense 6 bu gece gücelledi kendini. Cihaz biraz hızlandı gibi geldi bana ama psikolojikde olabilir tabi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar htc desire eye mı htc one m8 i mi önerirsiniz eye'ın ekran büyüklüğü beni cezbetti metal kasadan daha çok ekran büyüklüğü benim için önemli ama m8 inde bi yakışıklılığı var birde eye'ın one serisinden olmadığı için güncellemeleri almaması beni korkuttu sense 7 güncellemeseini falan alır mı lolipopu almış ama sizce htc desire eye mı one m8 mi ?
fikirleriniz bnim için önemli lütfen açıklayarak cevaplayın :blush:

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yarın Lg G3 ü verip hTC M8 alacağım sizce iyi bir fikirmidir?

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yani çünkü nakit param yok almak için bunu verip onu alacağım.. başka birşey şuan görünmüyor. ALmaya değer bir cihazmıdır? Kullanıcı sizssiniz.

o manada demedim. Yani g3 ü illa verip başka telefon alman gerekiyor mu? Çok mu şikayetçisiniz g3 ten. Bence o da sizi götürür bayağı bi süre

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o manada demedim. Yani g3 ü illa verip başka telefon alman gerekiyor mu? Çok mu şikayetçisiniz g3 ten. Bence o da sizi götürür bayağı bi süre

Yok ya herhangi bir şikayetim yok aslında. Öle bi değişiklik yapsam mı dedim ama sanırım yapmıcam :)

mysiex.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neden eye dedin ? bu ikilemde bende kaldım da

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hemen kullanabilirsin. Eski telefonlar gibi değil artık hepsinin bataryası akıllı. Dolunca çıkar. Tek dikkat etmen gereken bu olsun istediğin zaman şarja koy ama fullenmeden alma.
fakat bir yerde okumuştum telefon akıllı olsada bataryanın içindeki iyonların canlanması gerekli olduğunu soyluyordu burda konu başlığı altında da bununla ilgili biri bir şey yazmıştı zaten

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
neden eye dedin ? bu ikilemde bende kaldım da

- - - Mesaj Güncellendi - - -

fakat bir yerde okumuştum telefon akıllı olsada bataryanın içindeki iyonların canlanması gerekli olduğunu soyluyordu burda konu başlığı altında da bununla ilgili biri bir şey yazmıştı zaten
Li-poly bataryalarda buna gerek yok. İyonların ömrü bittiği zaman artık canlanmaz zaten kömürlü batarya sistemi var hepsinin bir ömrü var.

tiglera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKA KAMERA CIZIKLIGI COZUM
Arkadaslar sizinde arka kamerada cizikler varsa cozumu anlatiyim
malzemeler: dis macunu, kulak pamugu, aseton(oje silme sıvısı)
1_dis macununu kulak pamuguna tirnaginizin ucu kadar dokun
2_kameranin lensine saat yonunde uygulayin (30-45 saniye yeterli)
3_kulak pamugunun diger ucuna asetonu damlatin
4_2. Deki islemi tekrarlayalim
5_sonra leke kalmis ise peceteyle silin.
6_eski parlayan lensinize geri donebilirsiniz
Not:Ilk basta tedirgin olabilirsiniz bendede olmustu.
On kamera çizikligi hakkinda bisey diyemeyecegim bendede var ama servisi aradigimda garantiye gondermeniz gerekiyor dediler.
Dip Not: bu islem alintidir. Herhangi bir art niyet yoktur
Selâmetle...

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKA KAMERA CIZIKLIGI COZUM
Arkadaslar sizinde arka kamerada cizikler varsa cozumu anlatiyim
malzemeler: dis macunu, kulak pamugu, aseton(oje silme sıvısı)
1_dis macununu kulak pamuguna tirnaginizin ucu kadar dokun
2_kameranin lensine saat yonunde uygulayin (30-45 saniye yeterli)
3_kulak pamugunun diger ucuna asetonu damlatin
4_2. Deki islemi tekrarlayalim
5_sonra leke kalmis ise peceteyle silin.
6_eski parlayan lensinize geri donebilirsiniz
Not:Ilk basta tedirgin olabilirsiniz bendede olmustu.
On kamera çizikligi hakkinda bisey diyemeyecegim bendede var ama servisi aradigimda garantiye gondermeniz gerekiyor dediler.
Dip Not: bu islem alintidir. Herhangi bir art niyet yoktur
Selâmetle...
Kullanacağınız macunun içinde pütürlü şeyler olmasın yoksa düzelticem derken dahada mahvetmeyin [emoji6]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler sizce htc desire eye-sony xperia z2-lg g3 bu cihazlar arasında hangisini tercih etmeliyim ve bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka cihaz var mı?

tiglera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler sizce htc desire eye-sony xperia z2-lg g3 bu cihazlar arasında hangisini tercih etmeliyim ve bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka cihaz var mı?
g3 alma 7 günde bozuldu benimki iade ettim. Z2 alcaksan pozitif yonleri:arka kamera,sade ve akıcı arayuz,ps uyumu,güncelleme destegi negatif yonleri:ön kamera,arayuz cok sade (kişisel),yan kapaklar çok açıp kapatmaktan su geçirebiliyor desire eye pozitif yoneri: ön kamera,arka kamerayı tam olarak bilmiyorum,sense cok cool duruyor,htc nin sorunları çabuk cozmesi mesela kamera ,sense giriş gibi yerlerde sorun varsa playden güncelleme yapabiliyorsun negatif yonleri: bi üst modeli çıkarsa güncellemeyi geç verirler,arka kapak plastik olması (kişisel),çerçeveleri kalın yapıyorlar(kişisel)

tiglera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler benim m8 de 1 adet (siyahta belli oluyor) ölu piksel var ne yapmam gerekir onerileriniz nelerdir

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Beyler benim m8 de 1 adet (siyahta belli oluyor) ölu piksel var ne yapmam gerekir onerileriniz nelerdir
Siyahta belli oluyorsa büyük olasılıkla stuck Pixel olabilir.
Marketten https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.chris.blackspotdetect
Uygulamasını indir minimum 6 saat boyunca çalıştır. Ekran parlaklığın Max olsun ama otomatikte olmasın. Dilersen 12 saate kadar devam ettirebilirsin. Yinede düzelmez ise faydası olmayacaktır zaten.
%100 çözülür garantisi veremem ama çoğunlukla çözülüyor. Eğer sıkışmış yani stuck Pixel ise.

TupacsSoldier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihazı almayı düşünüyorum ama bir yandan Z2 ve Zenfone 2 aklımı çeliyor. HTC kullanıcısı olarak siz ne söylersiniz hangisini almalıyım.

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihazı almayı düşünüyorum ama bir yandan Z2 ve Zenfone 2 aklımı çeliyor. HTC kullanıcısı olarak siz ne söylersiniz hangisini almalıyım.
Zenfone 2 ile m8 hemen hemem aynı performansı veriyor. Zenfone bana daha mantıklı geliyor şuanda aradaki fiyat farkı nedeniyle

antonyooo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar htc one x kullanıcısıyım, telefonumu yenilemek ama Htc den vazgeçmek istemiyorum, Htc One m8 yada Htc Desire Eye arasındayım, suan icin %75 m8 var kafamda, sizce hangisini almalıyım, neden ? Şimdiden Teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba kardeşim yeni lg g3 aldı bende htc one m8 alayı düşünüyorum suudi Arabistan dan 1100 tl telefon 130 vergi 1230 tl ye gelecek bana .Garantisi Türkiye de olmayacak tabi bir yandan da lg g3 1300 tlye bulunabiliyor Türkiye de kararsız kaldım htc one m8 tip sağlamlık olarak iyi beğeniyorum. Lg g3 batarya konusunda kötü diyorlar 2k ekrandan dolayı ama 3gb ram var ekranı daha büyük daha ucuz siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

tiglera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siyahta belli oluyorsa büyük olasılıkla stuck Pixel olabilir.
Marketten https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.chris.blackspotdetect
Uygulamasını indir minimum 6 saat boyunca çalıştır. Ekran parlaklığın Max olsun ama otomatikte olmasın. Dilersen 12 saate kadar devam ettirebilirsin. Yinede düzelmez ise faydası olmayacaktır zaten.
%100 çözülür garantisi veremem ama çoğunlukla çözülüyor. Eğer sıkışmış yani stuck Pixel ise.

Tesekkurler. Deniyecegim insallah

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Htc one m8 kullaniyorum. Telefona yerleştirdigim hafiza karti bomboş ama playden bir sey indirmek istedigimfe hafiza yok diyor. Bir fikri olan var mi?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Htc one m8 kullaniyorum. Telefona yerleştirdigim hafiza karti bomboş ama playden bir sey indirmek istedigimfe hafiza yok diyor. Bir fikri olan var mi?
Uygulamalar otomatik olarak hafıza karına yüklenmez. Öncelikle bazı uygulamaları hafıza kartına taşıyarak yer açmalısın. Eğer cihazın root lu ise varsayılan hafızayı değiştirmen konusunda sana yardım edebilirim.

idiOts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu aralar HTC One M8s modeline kafayı taktım teknosa fiyatı 1889TL bireysel kredi ile alacagım ama net bir bilgi veren siteler yok yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar bu aralar HTC One M8s modeline kafayı taktım teknosa fiyatı 1889TL bireysel kredi ile alacagım ama net bir bilgi veren siteler yok yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
O fiyata değecek bir cihaz değil

S615 mi? Sen o parayı o cihaza vermeye gönüllüysen eyvah yani. S615 cihazların ederi 1100 TL M4 Aqua yani.

Tavsiyem o fiyatta başka bir şey bakman ki önermiyorum kredi kartı vs diyorsun onun faizi ağır çıkar senden. Kesinlikle MT6752 işlemcili Lenovo P70 gibi cihazlara bakmalısın. MT6752 S801 belki çok zorlarsa S805'e kafa tutacak bir işlemci.

Yok o fiyat şartsa Z3,one m8 bulabilirsin bence. Hatta hepsiburada 1599 TL ye pembe m8 satmıştı.

idiOts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

S615 mi? Sen o parayı o cihaza vermeye gönüllüysen eyvah yani. S615 cihazların ederi 1100 TL M4 Aqua yani.

Tavsiyem o fiyatta başka bir şey bakman ki önermiyorum kredi kartı vs diyorsun onun faizi ağır çıkar senden. Kesinlikle MT6752 işlemcili Lenovo P70 gibi cihazlara bakmalısın

Yok o fiyat şartsa Z3,one m8 bulabilirsin bence. Hatta hepsiburada 1599 TL ye pembe m8 satmıştı.

Şöyle söyleyeyim bu tür mağzalarda bireysel kredi olayı olur x bankasından adına belli bir kredi çıkar bunlar bankadan tahsil eder sende aylık ödemelerini o bankaya yaparsın herhangi bir sakıncası yok ama M8s M8 e göre daha farklılık gösteriyor onu anlamadım.yoksa m8s kendi benzeri olan m8 e oranla daha mı düşük

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61

Tavsiyem o fiyatta başka bir şey bakman ki önermiyorum kredi kartı vs diyorsun onun faizi ağır çıkar senden. Kesinlikle MT6752 işlemcili Lenovo P70 gibi cihazlara bakmalısın. MT6752 S801 belki çok zorlarsa S805'e kafa tutacak bir işlemci.

Arkadaş çok haklı her şeyi açıklamış.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Şöyle söyleyeyim bu tür mağzalarda bireysel kredi olayı olur x bankasından adına belli bir kredi çıkar bunlar bankadan tahsil eder sende aylık ödemelerini o bankaya yaparsın herhangi bir sakıncası yok ama M8s M8 e göre daha farklılık gösteriyor onu anlamadım.yoksa m8s kendi benzeri olan m8 e oranla daha mı düşük
Sadece kamerası normal M8 e göre önde işlemcisi diğer modele göre düşük..

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
S615 aslinda iyi bir islemciydi ama qualcomm downclock ile cekirdek hizlarini iyice dusurdu sebebi her islemcisi isiniyor 28 nm S615 mi olurmus?

Mediatek butun cekirdekleri maksimum hizda tutup Cortex a57 yerine guc tasarruflu A53 kullandi kirin 930 gibi. Peki kazanan kim? Kirin. Isinmiyor hem de hic.

Qualcomm kaş yapayim derken goz cikardi Cortex a57+ a53 28 nm islemcide nasil isinmayacak Cortex a57'yi 20 nm'den asagisi korutmaz. Ki S810 bile 20 nm de isiniyor cortex a57+a53 kombinasyonunda. Yani 20 de fazla geliyor dusun 28 nasil isinir? O yuzden 1,5 Ghz 1,7 Ghz araliginda bu dort cekirdek. Vasat. Ciddiyim vasat olmus bu islemci.

El insaf o zavalli Alpha A7(Exynos) 20 nm 32 bit 1,8 Ghz x4 1,2 Ghz x2 şeklinde çalışıyor. Zaten işlemci Note 3'dekinin nm dusmus hali. Bu yuzden onemli ilk 20 nm islemci.

Kesinlikle m8s almayin. O fiyat da cok ciddiyim hani siz kendinize bu cihazi yeterli gorduyseniz neden onun yerine yari fiyatina alabileceginiz P70 almiyorsunuz. Tel fark biraz daha isinabilir ama sorun cortex A53 den degil islemci 28 nm fazla ondan. A57 kadar isinmaz ama 53 de artik en az 20 istiyor. A57+A53 (Exynos 7420) 14 nm de bile isiniyor. Isinmadan pek de kacis yok.