Hocam uygulayın gitsin. Kapatınca zararı yok. Tüm Lollipoplarda var bu
Hemen deneyeceğim şuan.Peki geliştirici modda yapmam gereken başka bir şey var mı ?
Hayır hocam.Hemen deneyeceğim şuan.Peki geliştirici modda yapmam gereken başka bir şey var mı ?
Rica ederim her zaman hocam.Hemen deneyeceğim şuan.Peki geliştirici modda yapmam gereken başka bir şey var mı ?
Hocam şuan denedim dediğiniz gibi onu kapadım verileri temizledim şuan donma gitti diyebilirim umarım başka yerden bi sıkıntı çıkmaz.Sağolun![]()
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır kullanıyorum telefenu ve genel olarak memnunum. Benim de bi sorum olacaktı: ayarlar eşitleme seçeneğiyle ilgili. Mobil veri açıkken cihazın eşitleme yapmasını istemiyorum. Wi-fi açıkken de istiyorum. Her defasında mobil veri açıp kapatırken esitlemeyide açıp kapatmaktan gına geldi. Bur fikriniz çözümünüz var mıdır? 4 gb internet yetmiyor.
İstediğin zaman istediğin kadar şarjda bekletebilirsin. Sadece %100 e kadar doldurmadan çıkarmamaya dikkat et.Htc m8'i kaç gün boyunca ve kaç saat şarja tutmalıyım ilk seferlerde telefonu tamamen kapatmalımıyım yada sadece wifiyi kapatayım mı pil konusu hakkında detaylı bilgilendirirseniz sevinirim çok saolun
iyi çalışmalar , teşekkürler![]()
İstediğin zaman istediğin kadar şarjda bekletebilirsin. Sadece %100 e kadar doldurmadan çıkarmamaya dikkat et.
peki ilk aldığın zaman kapalı halde 8yada 6 saat şarja duracak demeleri doğru mu
Yeni nesil Akıllı telefonlarda buna gerek yok artıkDoğru. İlk aldığınız zaman şarjı bitirdikten sonra 12 saat şarja takmalısınız ki pil kendine gelebilsin.
Ekli dosyayı görüntüle 10573Rica ederim her zaman hocam.
31 saat radyo sinyali var hocam siz beni de geçmiş nirvanaya ulaşmışsınız.. Diyecek sözüm yok nasıl başardınızEkli dosyayı görüntüle 10573
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hocam dediginizi yaptim bu cikti ama normalde 1 gun de bitiriyordum bu sefer 2 gun de bitti pek kullanmadim o yuzden wifi full acik parlaklik otoda ve guc tasarrufu kapaliydi nasil durum
- - - Mesaj Güncellendi - - -
En son bu hale getirdim cunku yatmadan once az isim vardi 😃
Hayir gerek var cunku pil lerin icindeki iyonlar kullanilmadiginda düşüş yasanir 8 saat civari sarj edildiginde iyonlar kendine gelir.Yeni nesil Akıllı telefonlarda buna gerek yok artık
o dediğin birkaç sene bekleyen lipoly piller için geçerli.Hayir gerek var cunku pil lerin icindeki iyonlar kullanilmadiginda düşüş yasanir 8 saat civari sarj edildiginde iyonlar kendine gelir.
31 saat radyo sinyali var hocam siz beni de geçmiş nirvanaya ulaşmışsınız.. Diyecek sözüm yok nasıl başardınız
Hocam o telefonun açık olduğu zamanı ifade ediyor aynı zamanda. Gerçekten çok iyi şikayet edebileceğiniz hiçbir şey yok artık o süreyi ben bile göremiyorumHocam o ne demekki ben mobil vericiyi açmadımki açtıysam en fazla 2 saattir .
Hocam o telefonun açık olduğu zamanı ifade ediyor aynı zamanda. Gerçekten çok iyi şikayet edebileceğiniz hiçbir şey yok artık o süreyi ben bile göremiyorum
merhabalar,
5.0.1 güncellemesinden sonra, mobil veriye geçtiğimde messenger, tapatalk, whatsapp gibi uygulamaların hiçbirisinden bildirim alamıyorum. uygulamaları açtığımda yenilenemedi diyor. tapatalk foruma bağlanabiliyor ancak bildirim gelmiyor. chrome ile internet sayfalarına, facebook' a girebiliyorum. bir ayar değişti de ben mi bulamadım bilmiyorum ancak uygulamalar yahut telefon ayarlarında rastlayamadım böyle bir şeye de. bir bilen varsa çok makbule geçecek.
ya nolur yardım edin telefon mobil veri açıkken 10 saati geçmiyor. bugün şarjım 5 geldikten sonra ultra tasarruf modu aktifleşecekti jayır dedim telefon aniden kapandı . bu neden olur çözüm bulamzsam satıcam 0 alıcam ve 0 için önerdiğiniz paralel ithalat yerler varmı acaba
Kasa konusunda garanti vermezler ücretli değiştirler. 150 tl gibi bi rakam tutabilir tahminimce. Kasa değiştirirken pide garanti kapsamında değiştirsinler.Telefonla ilgili şu sıkıntıları yaşıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz..
Öncelikle gece %100 şarj ediyorum sabaha 65 80 bandında oluyor, güç tuşu da içe gömülü neredeyse hiç çıkıntı yok, ve son olarak gri kasalı versiyonunun arkası çizildi bende gold ile değiştirmek istiyorum tüm bunlar hakkındaki görüşleriniz ve garantiye göndermeli miyim?
Telefonla ilgili şu sıkıntıları yaşıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz..
Öncelikle gece %100 şarj ediyorum sabaha 65 80 bandında oluyor, güç tuşu da içe gömülü neredeyse hiç çıkıntı yok, ve son olarak gri kasalı versiyonunun arkası çizildi bende gold ile değiştirmek istiyorum tüm bunlar hakkındaki görüşleriniz ve garantiye göndermeli miyim?
Kasa çizildiği için değişim veya yeni kasa takmazlar pil ve tuş değişimleri ücretsiz olarak değiştirilir. Ayrıca kasada çizik var diye garanti dışı kalmaz bildiğim kadarıyla çünkü eski telefonum htc one v idi ve kasada çizikler vardı kasa değişimi yapılmadı tuşları ve bataryasının değişimini istediğimde hiç sorun çıkartılmadı.