HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocam uygulayın gitsin. Kapatınca zararı yok. Tüm Lollipoplarda var bu

Hemen deneyeceğim şuan.Peki geliştirici modda yapmam gereken başka bir şey var mı ?

Hocam şuan denedim dediğiniz gibi onu kapadım verileri temizledim şuan donma gitti diyebilirim umarım başka yerden bi sıkıntı çıkmaz.Sağolun :D

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Hemen deneyeceğim şuan.Peki geliştirici modda yapmam gereken başka bir şey var mı ?

Hocam şuan denedim dediğiniz gibi onu kapadım verileri temizledim şuan donma gitti diyebilirim umarım başka yerden bi sıkıntı çıkmaz.Sağolun :D
Rica ederim her zaman hocam.

philoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır kullanıyorum telefenu ve genel olarak memnunum. Benim de bi sorum olacaktı: ayarlar eşitleme seçeneğiyle ilgili. Mobil veri açıkken cihazın eşitleme yapmasını istemiyorum. Wi-fi açıkken de istiyorum. Her defasında mobil veri açıp kapatırken esitlemeyide açıp kapatmaktan gına geldi. Bur fikriniz çözümünüz var mıdır? 4 gb internet yetmiyor.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır kullanıyorum telefenu ve genel olarak memnunum. Benim de bi sorum olacaktı: ayarlar eşitleme seçeneğiyle ilgili. Mobil veri açıkken cihazın eşitleme yapmasını istemiyorum. Wi-fi açıkken de istiyorum. Her defasında mobil veri açıp kapatırken esitlemeyide açıp kapatmaktan gına geldi. Bur fikriniz çözümünüz var mıdır? 4 gb internet yetmiyor.

Eşitleme yapmak ne kadar önemliki her gün yapmanız gerekiyor mu ?
Ayrıca bende kapalı benim için bir şey ifade etmiyor yapmak istediğim zamanda yapıyorum wifi veya mobil veri ile

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar nolur cevap verin bu faceboook whattsap messenger gibi uygulamalara bildiri ikonu gelmiyormu ?

bthncoach

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc m8'i kaç gün boyunca ve kaç saat şarja tutmalıyım ilk seferlerde telefonu tamamen kapatmalımıyım yada sadece wifiyi kapatayım mı pil konusu hakkında detaylı bilgilendirirseniz sevinirim çok saolun

iyi çalışmalar , teşekkürler :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Htc m8'i kaç gün boyunca ve kaç saat şarja tutmalıyım ilk seferlerde telefonu tamamen kapatmalımıyım yada sadece wifiyi kapatayım mı pil konusu hakkında detaylı bilgilendirirseniz sevinirim çok saolun

iyi çalışmalar , teşekkürler :)
İstediğin zaman istediğin kadar şarjda bekletebilirsin. Sadece %100 e kadar doldurmadan çıkarmamaya dikkat et.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Rica ederim her zaman hocam.
Ekli dosyayı görüntüle 10573

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam dediginizi yaptim bu cikti ama normalde 1 gun de bitiriyordum bu sefer 2 gun de bitti pek kullanmadim o yuzden wifi full acik parlaklik otoda ve guc tasarrufu kapaliydi nasil durum

En son bu hale getirdim cunku yatmadan once az isim vardi ��

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ekli dosyayı görüntüle 10573

Hocam dediginizi yaptim bu cikti ama normalde 1 gun de bitiriyordum bu sefer 2 gun de bitti pek kullanmadim o yuzden wifi full acik parlaklik otoda ve guc tasarrufu kapaliydi nasil durum

En son bu hale getirdim cunku yatmadan once az isim vardi 😃
31 saat radyo sinyali var hocam siz beni de geçmiş nirvanaya ulaşmışsınız.. Diyecek sözüm yok nasıl başardınız

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Hocam o ne demekki ben mobil vericiyi açmadımki açtıysam en fazla 2 saattir .
Hocam o telefonun açık olduğu zamanı ifade ediyor aynı zamanda. Gerçekten çok iyi şikayet edebileceğiniz hiçbir şey yok artık o süreyi ben bile göremiyorum

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocam o telefonun açık olduğu zamanı ifade ediyor aynı zamanda. Gerçekten çok iyi şikayet edebileceğiniz hiçbir şey yok artık o süreyi ben bile göremiyorum

Yok hocam o büyük ihtimalle pek kullanmadığım içindi okul yoktu pekde kullanmadım normalde bu kadar olamaz zaten.Ama yinede sıkıntı yoksa devam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yok abi veri açııkken 10 saati geçmiyor süre dediklerinizi yapmama rağmen .zaten ultra mod doğru çalışmıyor 3-4 dakika içerisinde ultra tasarruf modu açık olmasına rağmen telefon kapanıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar,
5.0.1 güncellemesinden sonra, mobil veriye geçtiğimde messenger, tapatalk, whatsapp gibi uygulamaların hiçbirisinden bildirim alamıyorum. uygulamaları açtığımda yenilenemedi diyor. tapatalk foruma bağlanabiliyor ancak bildirim gelmiyor. chrome ile internet sayfalarına, facebook' a girebiliyorum. bir ayar değişti de ben mi bulamadım bilmiyorum ancak uygulamalar yahut telefon ayarlarında rastlayamadım böyle bir şeye de. bir bilen varsa çok makbule geçecek.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
merhabalar,
5.0.1 güncellemesinden sonra, mobil veriye geçtiğimde messenger, tapatalk, whatsapp gibi uygulamaların hiçbirisinden bildirim alamıyorum. uygulamaları açtığımda yenilenemedi diyor. tapatalk foruma bağlanabiliyor ancak bildirim gelmiyor. chrome ile internet sayfalarına, facebook' a girebiliyorum. bir ayar değişti de ben mi bulamadım bilmiyorum ancak uygulamalar yahut telefon ayarlarında rastlayamadım böyle bir şeye de. bir bilen varsa çok makbule geçecek.

Çözüm değil ama Ayarlar kısmında Ses ve Bildirim menüsünün en alt kısmında Bildirimler kısmı var. Orayı bir kurcala belki işine yarar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cevap için teşekkür ederim. bu ayarlarla ilgili herhangi bir sorun gözükmüyor. heryerini kurcaladım telefonun, hiçbir ayarla ilgili birşey göremedim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya nolur yardım edin telefon mobil veri açıkken 10 saati geçmiyor. bugün şarjım 5 geldikten sonra ultra tasarruf modu aktifleşecekti jayır dedim telefon aniden kapandı . bu neden olur çözüm bulamzsam satıcam 0 alıcam ve 0 için önerdiğiniz paralel ithalat yerler varmı acaba

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya nolur yardım edin telefon mobil veri açıkken 10 saati geçmiyor. bugün şarjım 5 geldikten sonra ultra tasarruf modu aktifleşecekti jayır dedim telefon aniden kapandı . bu neden olur çözüm bulamzsam satıcam 0 alıcam ve 0 için önerdiğiniz paralel ithalat yerler varmı acaba

Şarj önemliyse sat Z3 al.

#Eness

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonla ilgili şu sıkıntıları yaşıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz..
Öncelikle gece %100 şarj ediyorum sabaha 65 80 bandında oluyor, güç tuşu da içe gömülü neredeyse hiç çıkıntı yok, ve son olarak gri kasalı versiyonunun arkası çizildi bende gold ile değiştirmek istiyorum tüm bunlar hakkındaki görüşleriniz ve garantiye göndermeli miyim?

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle gece %100 şarj ediyorum sabaha 65 80 bandında oluyor, güç tuşu da içe gömülü neredeyse hiç çıkıntı yok, ve son olarak gri kasalı versiyonunun arkası çizildi bende gold ile değiştirmek istiyorum tüm bunlar hakkındaki görüşleriniz ve garantiye göndermeli miyim?
Kasa konusunda garanti vermezler ücretli değiştirler. 150 tl gibi bi rakam tutabilir tahminimce. Kasa değiştirirken pide garanti kapsamında değiştirsinler.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5

Kasa çizildiği için değişim veya yeni kasa takmazlar pil ve tuş değişimleri ücretsiz olarak değiştirilir. Ayrıca kasada çizik var diye garanti dışı kalmaz bildiğim kadarıyla çünkü eski telefonum htc one v idi ve kasada çizikler vardı kasa değişimi yapılmadı tuşları ve bataryasının değişimini istediğimde hiç sorun çıkartılmadı.

#Eness

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasa çizildiği için değişim veya yeni kasa takmazlar pil ve tuş değişimleri ücretsiz olarak değiştirilir. Ayrıca kasada çizik var diye garanti dışı kalmaz bildiğim kadarıyla çünkü eski telefonum htc one v idi ve kasada çizikler vardı kasa değişimi yapılmadı tuşları ve bataryasının değişimini istediğimde hiç sorun çıkartılmadı.

Çiziklerin garantiye girmediğini biliyorum ben değiştirmek istiyorum ücretli bunun bi zararı olur mu telefona.. Bir de çok aşırı ısınıyor son zamanlarda ram %55 civarında Cpu %35-40 civarındayken sıcaklığı 40-42 derece civarında bu normal degil heralde..