HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia Sp model telefonumu akşam koyduğum gibi buluyordum sabah :) Demem o ki o kadar şeyi kapatmasına rağmen hala gidiyorsa bu iş biraz kolpadır.
Kesinlikle haklısın bende önceki telefonda koyduğum gibi almaya alıştım buna geçince şok oldum 😲 [emoji1]

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
24e6ee099691c8b51229eb7d8cedd0d0.jpg

Biraz önce yaptığım test sonucu. Avea kullanıyorum.
Bir de turbo paket alsam acaba ne olur çok merak ediyorum[emoji4] [emoji1]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ultra tasarruf moduna telefon otomatik olarak geçiyor %5 e gelince ama telefon o moda girince normalde harcadığından daha fazla harcayıp maximum 5 dakika da pili bitiyor ve kapanıyor . ve bide bana bu facebook messenger eposta whatsapp gibi uyguşlamalrda bildiri ikonu gelimiyor onu nasıl yapabilirm

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M8 imi Z3 ile takas etmek istiyorum ilan goren bildirirse sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba arkadaslar m8 telefonuun kamera bolumumde selfıe açılıyor ve telefon kabını açılıyor arka kamera acılmıyor baska kamera progları ındırdım onlarda acılıyor ama bulanım cıkıyor telefonu numufabrıka ayarlarına dondurdum gıne olmadı telefoncuya goturdum abı elleme dedı guncelleme gelcek yenı DEDI ONDA olur dedı ama guncelleme gelmedı 5,0,1 guncelledık ten sonra oldu bu konuda bana yardımcı olurmusunuz arkadaslar

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
meraba arkadaslar m8 telefonuun kamera bolumumde selfıe açılıyor ve telefon kabını açılıyor arka kamera acılmıyor baska kamera progları ındırdım onlarda acılıyor ama bulanım cıkıyor telefonu numufabrıka ayarlarına dondurdum gıne olmadı telefoncuya goturdum abı elleme dedı guncelleme gelcek yenı DEDI ONDA olur dedı ama guncelleme gelmedı 5,0,1 guncelledık ten sonra oldu bu konuda bana yardımcı olurmusunuz arkadaslar
Donanımsal bir sıkıntı olabilir. Teknik servis ile görüşmelisin.

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akıllı telefon dediğin böyle olur. [emoji41]
3d62fa0ba88f8ffb4b6dd2e0bc9398fc.jpg
Ben senin cihazı ayrı tutuyorum çünkü hiç aklım ermiyor developer edition olsa bile nasıl bu kadar az sistem belleği tüketiyor anlamadım [emoji1] [emoji1]
Ekli dosyayı görüntüle 10473 normal mi bu arkadaşlar :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekli dosyayı görüntüle 10474 birde böyle yükledik
Ram kullanımı gayet normal pil konusunda pek bi bilgim yok hiç gözlemlemedim bana bir gün arasıra oyun ile yetiyor hiç yarı yolda bırakmadı.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ben senin cihazı ayrı tutuyorum çünkü hiç aklım ermiyor developer edition olsa bile nasıl bu kadar az sistem belleği tüketiyor anlamadım [emoji1] [emoji1]

Ram kullanımı gayet normal pil konusunda pek bi bilgim yok hiç gözlemlemedim bana bir gün arasıra oyun ile yetiyor hiç yarı yolda bırakmadı.
Her şey bilinçli kullanımda bitiyor hocam. Cihazı ilk aldığım zamanlarda bile boşta RAM 1 GB arası gidip geliyordu zamanla hangi sistem ve 3.parti uygulamaların ram kullanımının fazla olduğunu araştırıp ona göre önlemimi aldım.
Var mi yapabileceğim birşey pilin daha uzun ömürlü gitmesi için ?
Verilerini yedekle bir fabrika reset at bakalım, bir de öyle sonuçları paylaş.
Bu durumda bir şey söylemek erken olur.
Daha sonra şu programı çalıştırıp repair yap.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BoshBashStudios.batterylife

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Stock kernel hocam. Benim ekran süresi 5 saati buluyor.
Üstelik benim işlemci 2.5ghz

Hee sen şu Htc'nin kendi ülkesine yaptığı torpilli cihaz olan M8x e sahipsin anladım :). Ee ayarlar bölümün nasıl mavi peki bende şu an siyah orası. Ben de root kernel yüklemesi falan yapmadım? Ekran süren 5 saat mi :scared: Ben öleyim o zaman 4 saati geçmiyor.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Hee sen şu Htc'nin kendi ülkesine yaptığı torpilli cihaz olan M8x e sahipsin anladım :). Ee ayarlar bölümün nasıl mavi peki bende şu an siyah orası. Ben de root kernel yüklemesi falan yapmadım? Ekran süren 5 saat mi :scared: Ben öleyim o zaman 4 saati geçmiyor.
Temayı değiştirdim hocam temalar uygulamasından.
acc001c474a8d97725bc206fabfbc724.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
corvo attano m8 alıcam istanbul iletişim nasıldir acaba 1400 lira 1 yıl garantili nolur acil cevap ver güvenilir mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki corvo attano birşey daha sorucam facebook whatsapp eposta messenger gibi uygulamalara bildiri ikonu geliyormu ? bu benim için önemlide. ve pardon istanbul bilişim değil boğaziçi bilişim

bthncoach

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar ;

Ben bugün teknoloji mağazaları değilde bir telefoncudan m8 aldım yalnız kutudan açarken kvk garantili yazmadı fakat telefoncu kvk garantili olduğunu söyledi böyle birşeyin olması doğrumudur yada ben bu telefonun kvk yada genpa , telpa vb. garanti servisli olduğunu nasıl öğrenebilirim çok saoğlun teşekkürler hepinize

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Merhaba Arkadaşlar ;

Ben bugün teknoloji mağazaları değilde bir telefoncudan m8 aldım yalnız kutudan açarken kvk garantili yazmadı fakat telefoncu kvk garantili olduğunu söyledi böyle birşeyin olması doğrumudur yada ben bu telefonun kvk yada genpa , telpa vb. garanti servisli olduğunu nasıl öğrenebilirim çok saoğlun teşekkürler hepinize

Kvk sitesinden kontrol edebilirsin.

Beyler bu telefon yavaşça uyuz etmeye başladı bende
1.Mobil veri açıkken şarj 12 saat
2.Wifi açıkken garanti bi 16 saat gidiyor sizce normal mi ?

Ayrıca messengerde donma oluyor ne yapmam gerekiyor kullanamıyorum artık.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Kvk sitesinden kontrol edebilirsin.

Beyler bu telefon yavaşça uyuz etmeye başladı bende
1.Mobil veri açıkken şarj 12 saat
2.Wifi açıkken garanti bi 16 saat gidiyor sizce normal mi ?

Ayrıca messengerde donma oluyor ne yapmam gerekiyor kullanamıyorum artık.
Hocam Gsam Battery indirdikten sonra %100 şarj ile %5 e kadar hiç şarj etmeden ve usb takmadan bir kullan bakalım. Sonra uygulamadan ekran görüntüsü at. Ekran süren 3,5 saatin altındaysa problem vardır.
Messenger daki donma sorunu için, önce cihaz ayarlarından geliştirici seçeneklerini aktif hale getirin, daha sonra Nu Player (deneysel) seçeneğindeki tiki kaldırın. Hemen ardından Facebook Messenger uygulama verilerini temizleyin sorun kalıcı olarak kalkıyor. Genelde stok HTC klavyesi ile Messenger da donma sorunu oluyordu Lollipop da. Ancak olaki düzelmez ise 3.parti bir klavye uygulaması kullanmanız gerekecek.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ek olarak batarya son batarya süremi paylaşmak istiyorum. %97 de aldım şarjdan.
Gün boyu 3/2 ekran parlaklığında ve güç tasarufu açmadan kullanım yaptım.
4c8e5719f3de28300d87550f283dcb34.jpg

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocam Gsam Battery indirdikten sonra %100 şarj ile %5 e kadar hiç şarj etmeden ve usb takmadan bir kullan bakalım. Sonra uygulamadan ekran görüntüsü at. Ekran süren 3,5 saatin altındaysa problem vardır.
Messenger daki donma sorunu için, önce cihaz ayarlarından geliştirici seçeneklerini aktif hale getirin, daha sonra Nu Player (deneysel) seçeneğindeki tiki kaldırın. Hemen ardından Facebook Messenger uygulama verilerini temizleyin sorun kalıcı olarak kalkıyor. Genelde stok HTC klavyesi ile Messenger da donma sorunu oluyordu Lollipop da. Ancak olaki düzelmez ise 3.parti bir klavye uygulaması kullanmanız gerekecek.

Hocam bu nu player ne alaka onu anlamadım koskoca telefonun donma sorunu nu playeremi kaldı ne olduysa lolipopdan sonra oldu zaten.