HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Telefon bende bu aralar bazen kasmaya başladı kasma derken cık diyorum cıkmıyor donuyor hiç hoşuma gitmedi bu durum ayrıca facebook messenger hala kasıyor keşke güncellemeseydim sorun tek bendemi sinirlenmeye başladım

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon bende bu aralar bazen kasmaya başladı kasma derken cık diyorum cıkmıyor donuyor hiç hoşuma gitmedi bu durum ayrıca facebook messenger hala kasıyor keşke güncellemeseydim sorun tek bendemi sinirlenmeye başladım

Facebook ve messenger'in uygulama içi ayarlarından uygulama seslerini kapatın donmaları gidecek. Ama öteki sorun için bir şey diyemeyeceğim öyle bir durum yaşamadım çünkü.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Facebook Messenger daki donma sorunu için, önce cihaz ayarlarından geliştirici seçeneklerini aktif hale getirin, daha sonra Nu Player (deneysel) seçeneğindeki tiki kaldırın. Hemen ardından Facebook Messenger uygulama verilerini temizleyin sorun kalıcı olarak kalkıyor. Bizzat denendi.

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Cihazin 32 gblik surumu varmi ?
16 gblik olani 2000e bulabilirmiyim taksitle ?

hasan231

Asistan
Reaksiyon puanı
2
temaları cidden beğendim beyada kurcaladım :) bazı özellikler yok alttaki navigasyon tuşlarıyla oynama imkanı vermiyor widgetlar değişmiyor vs vs fakat diğer herşey değişiyor.Ayrıyaten haberiniz olsun galeriye bugün güncelleştirme geldi sense 7deki özelliklerin çoğu gelmiş incelliyorum cidden harika özellikler var :) tek eksiği şuan kamerada yazılımsal anlamda bazı yenilikler olsa harika olur zoe birkaç eksik hala devam edio.Birde bazı oyunlarda navigasyon tuşları kayboluyor bazılarında kaybolmuyor bunu düzeltmenin imkanı varmı??

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
temaları cidden beğendim beyada kurcaladım :) bazı özellikler yok alttaki navigasyon tuşlarıyla oynama imkanı vermiyor widgetlar değişmiyor vs vs fakat diğer herşey değişiyor.Ayrıyaten haberiniz olsun galeriye bugün güncelleştirme geldi sense 7deki özelliklerin çoğu gelmiş incelliyorum cidden harika özellikler var :) tek eksiği şuan kamerada yazılımsal anlamda bazı yenilikler olsa harika olur zoe birkaç eksik hala devam edio.Birde bazı oyunlarda navigasyon tuşları kayboluyor bazılarında kaybolmuyor bunu düzeltmenin imkanı varmı??
Navigasyon tuşları ve Widgetler sense 7 ile değişicek kaybolmama sorunu ile uygulama ile ilgili

S

SDN Okuru

SDN Okuru
corvo attano ben şarj konusunda sıkıntı yaşıyan kişiyim hani şu 10- saat falan gidiyor demiştim . telefonu bugün servisden aldım ama nafile. . Data temezlemesi yapıldı. Fonksiyon testi yapıldı Yazılım güncellemesi yapıldı ( zaten günceldi ) Arama testi yapıldı . Bunlar tamir açıklamasında yazanlar . Ama sonuç olarak telefon hala ıphone vari şarj yiyor . telefonu aldığım yer tekrar yolla diyor . YA bataryayı değiştirirler yada telefonunu değiştirirler diyor . Sence ne yapmalıyım nolur cevapla ?

rapture66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar tüm htc sahiplerine..size sorum olacaktı..hazır m9 çıkmışken m8 fiyatlarının düşmesini bekliyodum ve almayı düşünüyorum şu sıralar..başka telefon almayıda düşünmüyorum m8den haricinde..soruma gelecek olursam kuzey ıraktan getirme telefon sizce güvenilir olurmu 1300 tlye sıfır kutulu telefon gelecek tek sorun garantisizmiş..yoksa riske girme 1800 vermi dersiniz..teşekkürler şimdiden

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Cihazin 32 gblik surumu varmi ?
16 gblik olani 2000e bulabilirmiyim taksitle ?
Evet var ancak sadece amerikada mevcut.
corvo attano ben şarj konusunda sıkıntı yaşıyan kişiyim hani şu 10- saat falan gidiyor demiştim . telefonu bugün servisden aldım ama nafile. . Data temezlemesi yapıldı. Fonksiyon testi yapıldı Yazılım güncellemesi yapıldı ( zaten günceldi ) Arama testi yapıldı . Bunlar tamir açıklamasında yazanlar . Ama sonuç olarak telefon hala ıphone vari şarj yiyor . telefonu aldığım yer tekrar yolla diyor . YA bataryayı değiştirirler yada telefonunu değiştirirler diyor . Sence ne yapmalıyım nolur cevapla ?
Bataryada teknik bir problem olabilir. Cihazı tam şarj ile günlük uygulamalarınla beraber bir gün kullan daha sonra pil kullanım geçmişini ekran görüntüsü olarak paylaş bakalım anormal olan ney.
Merhabalar tüm htc sahiplerine..size sorum olacaktı..hazır m9 çıkmışken m8 fiyatlarının düşmesini bekliyodum ve almayı düşünüyorum şu sıralar..başka telefon almayıda düşünmüyorum m8den haricinde..soruma gelecek olursam kuzey ıraktan getirme telefon sizce güvenilir olurmu 1300 tlye sıfır kutulu telefon gelecek tek sorun garantisizmiş..yoksa riske girme 1800 vermi dersiniz..teşekkürler şimdiden
Kapalı kutuysa, unlocked ve imei orjinal ise al. Sıkıntı çıkmaz.

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. M8 cihazım %100 şarj oldukan sonra açma tuşuna bastım fakat htc android yazan sayfada takılıp kaldığını gördüm kendini baştan başlattı ve yine aynı sayfada takılıp kaldı. Bu süre. sürekli devam ediyor kendi kendine nasıl çözeceğim bu sorunu?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Merhabalar. M8 cihazım %100 şarj oldukan sonra açma tuşuna bastım fakat htc android yazan sayfada takılıp kaldığını gördüm kendini baştan başlattı ve yine aynı sayfada takılıp kaldı. Bu süre. sürekli devam ediyor kendi kendine nasıl çözeceğim bu sorunu?
Cihazda her şey stok mu?

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazda her şey stok mu?

Aynen rom root vs hiç bir şey yok. Ve sabaha kadar sapasağlam olan cihaz şarjdan çıkarınca bu hale geldi sürekli olarak kapanıp açılıyor ve htc android ekranında kalıyor kendini resetliyor. Boot menüsüne giriyorum takılıyor bir süre sonra Sd checking diyor ondan sonra fastboot reset vs nereye basarsam basayım telefon yine htc android ekranında kalıp kendini resetliyor.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bu RAM kullanımı bir harika dostum.[emoji41]
554f05e62e3d8ff453952fb9146de8ea.jpg

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Developer Edition farkı diyelim. Cihaz unlocked ve rootlu hali ile bile OTA alıyor. [emoji4]

Ram kullanımını bir kenara bıraktım sense 7 gibi olmuş telefon navigasyon tuşlarını bile değişmiş biz de htc güncelleme vercek diye bekleyelim

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ram kullanımını bir kenara bıraktım sense 7 gibi olmuş telefon navigasyon tuşlarını bile değişmiş biz de htc güncelleme vercek diye bekleyelim
Evet bunun yani sıra HTC stok uygulamalarına daha fazla güncelleme geliyor. Arkadaşımda Avrupa m8 var ve tüm uygulamalarımızı kontrol edip güncelleme olmadığına emin olduktan sonra 4-5 gün sonra yeniden Google Play e girip kontrol ettiğimizde bana gelen update onda yoktu yani mesela HTC hizmet paketine ait uygulama guncellemsinin sürüm numarası arkadasiminkinden daha yüksek. Sanırım cihaz RUU yazilimina göre güncelleme dağıtılıyor ve bu konuda HTC developer edition a öncelik vermiş.
Sizde developer edition çevirebilirsiniz. Internette kolay anlatımları mevcut. S-OFF olduktan sonra her şey kolay.

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet bunun yani sıra HTC stok uygulamalarına daha fazla güncelleme geliyor. Arkadaşımda Avrupa m8 var ve tüm uygulamalarımızı kontrol edip güncelleme olmadığına emin olduktan sonra 4-5 gün sonra yeniden Google Play e girip kontrol ettiğimizde bana gelen update onda yoktu yani mesela HTC hizmet paketine ait uygulama guncellemsinin sürüm numarası arkadasiminkinden daha yüksek. Sanırım cihaz RUU yazilimina göre güncelleme dağıtılıyor ve bu konuda HTC developer edition a öncelik vermiş.
Olabilir açıkcası banada çok cazip geliyor ama yapmıcam cihazın garantisini koruyacağım en az bir yıl ayrıca htc nin unlock işlerini falan anlamadım pek

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Olabilir açıkcası banada çok cazip geliyor ama yapmıcam cihazın garantisini koruyacağım en az bir yıl ayrıca htc nin unlock işlerini falan anlamadım pek
Garantiyi bozduğumda benim de içim cız etmişti ama sadece birkaç saniye sürdü.[emoji4]
Cihaza bunca zaman bir şey olmadı bundan sonra da olacağını zannetmem. Her şey bilinçli kullanım ile alakalı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya size bu bildiri ikonu geliyormu bana gelmiyor anlamadım bi türlüü

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garantiyi bozduğumda benim de içim cız etmişti ama sadece birkaç saniye sürdü.[emoji4]
Cihaza bunca zaman bir şey olmadı bundan sonra da olacağını zannetmem. Her şey bilinçli kullanım ile alakalı.
Aynen öyle ama korkuyor insan en azından bi yıl geçsin öyle bişeyler yapalım kısacası şimdilik keyfim yerinde htc nezman kafamı bozarsa bende ozman yaparım [emoji1]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim anlamadığım bu ultra tasarrruf modunda telefon pili çok minimize bir şekilde kullanıp saatlerce gitmesi gerekmiyormu bende telefon o moda geçince 3 bilemedin 5 dakika içerisinde kapanıyor .

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya benim anlamadığım bu ultra tasarrruf modunda telefon pili çok minimize bir şekilde kullanıp saatlerce gitmesi gerekmiyormu bende telefon o moda geçince 3 bilemedin 5 dakika içerisinde kapanıyor .

Üstün güç tasarrufu biraz kolpa. Ben bir yararını görmedim geceden alıyorum sabaha kalkınca şarj yine aynı şekilde gitmiş oluyor.

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yüzde kaçta oluyo
Üstün güç tasarrufu biraz kolpa. Ben bir yararını görmedim geceden alıyorum sabaha kalkınca şarj yine aynı şekilde gitmiş oluyor.
Var normal modda gece %10 giderken üstün güç tasarruf modunda %3 falan gidiyor. Ama tabiki beklenilen gibi süper birsey değil.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ya nedense bu lolipop güncellemedim telefon bi tuhaf olmaya başladı hani bazen bi arada takılıp kalıyor cevap vermiyor facebook messenger zaten donuyor hani memnunum zatende niye böyle olmaya başladı lolipopdan önce çok memnundum şarjda daha çabuk bitmeye başladı sanki

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yüzde kaçta oluyo

Var normal modda gece %10 giderken üstün güç tasarruf modunda %3 falan gidiyor. Ama tabiki beklenilen gibi süper birsey değil.

Xperia Sp model telefonumu akşam koyduğum gibi buluyordum sabah :) Demem o ki o kadar şeyi kapatmasına rağmen hala gidiyorsa bu iş biraz kolpadır.