HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Çiziklerin garantiye girmediğini biliyorum ben değiştirmek istiyorum ücretli bunun bi zararı olur mu telefona.. Bir de çok aşırı ısınıyor son zamanlarda ram %55 civarında Cpu %35-40 civarındayken sıcaklığı 40-42 derece civarında bu normal degil heralde..

Eğer çok performans gerektiren uygulmalar da uzun süre durmuş isen bu sıcaklık çok da fazla değil çünkü metal kasa direk ısıyı alıyor üstüne eğer normal bir durum da böyle ise o zaman ya format at yada garantiye götür beni tavsiyem yedeklemeleri yapıp format atmak olur eğer olmaz ise garanti.Birde bende şuan lg g2 kullanıyorum havaların ısınmasıyla telefon da ağır bir şeyler yapmasam da hızlı bir şekilde ısınıyor cpu yeri.

Kasa değişi ücret karşılığı yapılıyor mu bilmiyorum ama herhangi bir zararının olacağını sanmam genelde ön panel çıkarılırken kasada çizik olabiliyor ama oda az ihtimal eğer ücret karşılı yapılıyorsa bir şey olacağını sanmıyorum.:thumbup1:

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bu havalarda kılıfsız kullanmak gerekiyor telefonu. Hele metal ise :)

mysiex.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC hiç kullanmadım ama şarj dolduğu zaman otomatik akım kesiliyor şarjda kalsada şarjı dolmuyor batarya'ya bir zararıda olmuyor, g2 ve iphone 5s'de böyleydi diğer telefonlar nasıldır bilemem :)
otamatik akım kesiliyor da telefonda 99 a düşünce tekrar başlıyor dolmaya ee boyle olunca batarya ölüyo bütün telefonlarda boyledir

mysiex.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni alınan telefonlarda kaç saat sarjda durmalı acaba?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
yeni alınan telefonlarda kaç saat sarjda durmalı acaba?
Hemen kullanabilirsin. Eski telefonlar gibi değil artık hepsinin bataryası akıllı. Dolunca çıkar. Tek dikkat etmen gereken bu olsun istediğin zaman şarja koy ama fullenmeden alma.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben yukarıdaki telefonun bataraysında sorun var diye kişi . telefonu satıp ıphone 5 5s alsam sizce nasıl olur ne dersiniz ? size batarya kulllanımı scrennshoots yapıp atıcamda üye olmama rağmen atamıyorum izin vermiyor sayfa . neyse önerirmisiniz ıphone 5 5s ?

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihaz sizce hala alınabilir mi

Alınamaması için hiç bir sebep yok. Hayır diyeni de anlamak güç. 1 sene geçti diye mi alınmaz :D tüketim çılgınlığı. Şu an gidip g2 dahi alınabilir hala mis gibi telefon. Ama m8 istiyorum dersen elbette gidilir alınır.

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alınamaması için hiç bir sebep yok. Hayır diyeni de anlamak güç. 1 sene geçti diye mi alınmaz :D tüketim çılgınlığı. Şu an gidip g2 dahi alınabilir hala mis gibi telefon. Ama m8 istiyorum dersen elbette gidilir alınır.
Ben de tüketim çılgınlığına karşıyım aldım zaten cihazı haftasonu bugün geldi kargo teşekkürler yorumunuz için

KURTULUŞ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar One M8'in eksik yönleri neler ? yoksa iki telefondan birini alacağımsizce Desire Eye mi yoksa Desire 826 mı ?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Arkadaşlar One M8'in eksik yönleri neler ? yoksa iki telefondan birini alacağımsizce Desire Eye mi yoksa Desire 826 mı ?

Hocam bende m8 var gayet güzel telefon görüntüsü olsun hızı olsun stabil telefon yani samsung gibi değil zaten.Telefonun eksik yönleri kasası metal olduğu için biraz daha çabuk ısınıyor ama metal olması da ayrı bi güzel tabi kameraya gelince 4mp ama gayet güzel çekiyor kamerası 20mplik sonyden pek farkı yok .Hani aklıma gelmiyor başka ne tür kötü yanı var diye güncelleme konusunda ise yenisi ağustos gibi gelecek o zamanda yorum yaparız.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
5-6 aydır kullanıyorum telefonu. Daha kötü tarafını görmedim. İlk aldığımda fazla para verdim diye biraz homurdanıyordum kendime ama kullandıkça hakkettiğini düşünüyorum. Gerek güncelleme yönünden gerekse telefonun stabilitesi, performansı yönünden. Şıklık olarak yanına yaklaşan telefon yok daha. Telefonu elinize aldığınızda kaliteyi de hissediyorsunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cok sorunlu bi telefon arka kamera on kamera kullanmama ragmen cizikler icinde bide simdi verisi acilmiyo keske almasaydim

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok sorunlu bi telefon arka kamera on kamera kullanmama ragmen cizikler icinde bide simdi verisi acilmiyo keske almasaydim
Kameranın üstünde fabrikada bi katman yerleştiriyorlar internetten araştırırsan nasıl çıkacağını öğrenirsin onun dışında verisi açılmıyo nedemek? Ben çok uzun zamandır kullanıyorum hiç çizik yok yazılım hatası yok. Samsung s6dan bile az ram tüketiyor yazılım çok stabil.

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazılım olarak bulabileceğin en iyi telefon kamera konusuna gelince sıkıntı yok kağıtta yazılandan çok daha iyi.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
O senin düşüncen. Genel kullanıcı kitlesi memnun. Kamerasına gelince o da senin kullanım şeklinle alakalı. 1 sene oldu alalı hiç kılıf kullanmadım nokta çizik yok.
Kullanan var kullanamayan var..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba lg g4 le one m8 arasında kaldım sizin fikirleriniz nedir m8 hala alınabilir mi kaç sene götürür ?

berkgnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 1 ay kullandım m8 i m9 almaya gerek bence yok çok bir fark yok eğer bir iş adamı iseniz sürekli internet artı konuşma yapıyorsanız şarjı çok iyi gidiyor ama yeni çıkan LG G4 biraz fark attı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende bayadır inceliyorum 2000 tlye kadar çıkabilirim telefon için htc one m8,desire eye ,note 4 ,huwaei p8 gelirse türkiyeye bunlar arasında kaldım açıkçası kamerası na çok laf söylemişler ama ukt'yide izledim çekilen resimleride sırf kağıt üstünde 20 mega pixel yazması gerekmiyor ben o kısmına takılmıyorum şuan kullandığım telefon htc sensation xe modeli 3. senesi tek beğenmediğim yönü menü nün yukarı aşağı olması ...senselerde bu böyle ama touchwiz gibide takılmıyor s6 bile takılıyo ve rami %80-90 kullanıyor o yüzden samsungu eledim sayılır note 4 de kibar değil herşey var diye laptop gibi telefonla gezemem:) sonuç olarak desire eymı önerirsiniz one m8 mi?

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bayadır inceliyorum 2000 tlye kadar çıkabilirim telefon için htc one m8,desire eye ,note 4 ,huwaei p8 gelirse türkiyeye bunlar arasında kaldım açıkçası kamerası na çok laf söylemişler ama ukt'yide izledim çekilen resimleride sırf kağıt üstünde 20 mega pixel yazması gerekmiyor ben o kısmına takılmıyorum şuan kullandığım telefon htc sensation xe modeli 3. senesi tek beğenmediğim yönü menü nün yukarı aşağı olması ...senselerde bu böyle ama touchwiz gibide takılmıyor s6 bile takılıyo ve rami %80-90 kullanıyor o yüzden samsungu eledim sayılır note 4 de kibar değil herşey var diye laptop gibi telefonla gezemem:) sonuç olarak desire eymı önerirsiniz one m8 mi?

Desire eye.

orkunmete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şarjı bir gün gidiyor mu? Telefonun kamerasında çizilmeler oldu mu? Çektiğin fotoğrafı yakınlaştırınca fotoğrafta bir bozulma oluyor mu?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Şarjı bir gün gidiyor mu? Telefonun kamerasında çizilmeler oldu mu? Çektiğin fotoğrafı yakınlaştırınca fotoğrafta bir bozulma oluyor mu?

Hocam ben çoğu telefonları kullandım elimde şuan m8 var şarjı 1 gün rahat gidiyor bende internet sürekli açık güç tasarrufu kapalı sürekli kullanırım facebook twitter ve arada oyun olarak 1gün rahat gidiyor diyebilirim.kameramda benim hiç çizilme olmadı kamerası fena da değil zaten telefon metal kendine göre bi şekli var hoş duruyor fakat yakınlaştırınca pek iyi değil

vampyre06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
12 temmuzda yurtdışına dil okulu için gideceğim.Gitmeden önce elimdeki Sony Xperia S model telefonu yenilemek istiyorum çünkü 3 yıllık ve öldü artık :D Beni yurt dışındayken yarı yolda bırakmayacak, fiyat olarak da sıkıntıya sokmayacak bi ürün arıyorum. Sony Xperia Z3 ve z3Compact modellerini inceledim.Başta çok hoşuma gitti ama okuduğum yüzlerce sorun mesajı ve sony deneyimim gözümü korkuttu açıkçası.Kamerası ciddi anlamda sıkıntılı ve son lolipop güncellemesiyle şarj konusunda da problem yaşanıyormuş sanırım.Lg3 ve 4 e baktım ama onlar da yeterli gelmedi.

Son olarak HTC'yi merak ettiğim için inceledim ve One m8 modeli ilgimi çekti.Sizce tercihimi hangisinden yana kullanayım? Htc One m8'den memnun musunuz?

Benim için en önemli olay internette takılmak (facebook), whatsaptan konuşmak.Telefonda oyun oynamam.One m8'in düşük pikselli arka kamerası canımı sıktı ama idare eder diye düşünüyorum.Uzun süreli şarj hayati değer taşıyor benim için.Bu bakımdan htc one m8 iyi midir? Üstün batarya koruma modu işe yarıyor mu? Son güncellemeyle şarj durumu nasıl?

Beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum arkadaşlar