HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle katılıyorum m7 mükemmelden de öte bir telefon benim için. sonuçta bir telefondan ne bekliyorsanız herşeyi sonuna kadar hemde fazlasıyla size sunuyor. daha ne olsun. bu arada ben ultrapiksel olayının arkadaşımın aksine başarılı olduğunu düşünüyorum. burada işyeri arkadaşlarımın arasında herkeste her telefondan mevcut ama foto sözkonusu olunca herkes benden ricacı oluyor. odaklanmayı doğru yaptığınız anda mükemmel foto çekiyor.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar merhaba iPhone 6dan M8'e geçiş yaptım ios harbiden de baymış artık telefonun bir şeyi dikkatimi çekti arkadaşlar sizin de güç düğmeniz hassas gibi mi?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar merhaba iPhone 6dan M8'e geçiş yaptım ios harbiden de baymış artık telefonun bir şeyi dikkatimi çekti arkadaşlar sizin de güç düğmeniz hassas gibi mi?
İPhone 6 dan geçiş yapmanı anlayamadım doğrusu. Ama pişman olmayacağın kesin. Benim güç düğmesinde herhangi bir problem yok. Gayet yeterli bir baskı ile çalışıyor.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
İPhone 6 dan geçiş yapmanı anlayamadım doğrusu. Ama pişman olmayacağın kesin. Benim güç düğmesinde herhangi bir problem yok. Gayet yeterli bir baskı ile çalışıyor.

bende de sorun yok da sanki o tık hissi gelmiyor gibi iphone 6dan geçmemin nedenini anlatayım android alacam diye telefoncuya gidip iphone 6 almamdı sorun iosta gerçekten yaşanmaz illallah ettim daha da ios almam aldırmam da ios 6 dan sonra iosa bişeler olmuş telefon eline aldığında oyuncak gibi ipince geliyor androiddeki özgürlük iosde yok neyse ki zarar etmeden kurtuldum desem yeridir

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7

Bende İphone'dan M8'e geçtim ve iyi ki de geçmişim diyorum. Dediğiniz gibi bir hassaslık yok benim telefonumda.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bende İphone'dan M8'e geçtim ve iyi ki de geçmişim diyorum. Dediğiniz gibi bir hassaslık yok benim telefonumda.
İPhone dan geçilmesi normal ancak İPhone 6 dan geçilmesi biraz ilginç:) İkisi de harika telefon gerçi. Özellikle M8, Kullanıcısını pişman etmez.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Her hangi bir teknoloji mağazasına gidip güç düğmesini test edebilirsin.
Sorun varsa servise yollarsın hemen değiştirirler.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bir sıkıntı oluşturmuyor ancak merak ettim. Alttaki hoparlörün üzerinde parmağımı gezdirdiğimde hafif dalga (kabartı) var nedense. Sizde de böylemi acaba ?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Evet hocam. O kısımda parmağımı gezdirince çok hafifte olsa şişkinlik var. Ama düz bakınca hiç belli olmuyor.
Delikli ve pürüzlü yapısından dolayı sana öyle geliyordur. Düz baktığında hata görmüyorsan kafana takma bence.:) Çünkü şu ana kadar böyle bir şikayet ilk defa duyuyorum.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ya sanki güç düğmesine içine gömülmüş dokunmatik gibi parmağınla sağa sola hareket ediyor tık hissi gelmiyor

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
ya sanki güç düğmesine içine gömülmüş dokunmatik gibi parmağınla sağa sola hareket ediyor tık hissi gelmiyor
O zaman bir gariplik var. Bende öyle değil çünkü.

Ayrıca bir haber aldım. Android L güncellemesi M8 için 3 Ocak'ta başlıyormuş. Buradan müjdeyi vereyim dedim.:)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir sıkıntı oluşturmuyor ancak merak ettim. Alttaki hoparlörün üzerinde parmağımı gezdirdiğimde hafif dalga (kabartı) var nedense. Sizde de böylemi acaba ?

Hem alt kısımda hem de üstte, sağ taraf camla hoparlörün kasası diyelim, %100 oturmuyor, bende de öyle.
Solda parmağı gezdirince metalden cama geçiş pürüzsüz, sağ tarafta metal çok az daha yukarıda. Arada sırada yokluyorum, fark açılmadığı sürece bir problem olmaz. Bir ara iP6 Plus'ı yaptıkları gibi bükmeyi denemiştim telefonu, o sırada olmuş olabilir gerçi benimki. :D

HulkOSMANLI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eline bez al fark etmez hafif ıslat bi 30 saniye durmadan kamera bölgesine hafif bastırarak sil ve geçiyor.m8 kamera buğulaşma sorununada çözüm bulunmuştur telefonu demir içerikli eşyaların arasına atmadığınız sürece dikkat ettiğiniz sürece o cam çizilmez ama çizilsede kamera berbat ya tamam ultra pixel özelliği ile gece on numara flaşla gene fena değil ama gündüz gene o karıncanmaları görüyorum ya gerçekten görüyorum bunun için htc eye ye geçiş yapacam bide metal kasa olsaydı o telefonun tadından yenmezdi 13 mp ön kamera gene boomsound ve su geçirmez gerçi m8de su geçirmiyor sadece hoparlörlerin sesi kısılıyor oda geri gelir kurudukca aynı sonydeki gibi
Hakkı abi senden bekliyoruz htc eye nin detaylı incelemesi yerinde yaptığın incelemede şahane gözüküyordu.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Eline bez al fark etmez hafif ıslat bi 30 saniye durmadan kamera bölgesine hafif bastırarak sil ve geçiyor.m8 kamera buğulaşma sorununada çözüm bulunmuştur telefonu demir içerikli eşyaların arasına atmadığınız sürece dikkat ettiğiniz sürece o cam çizilmez ama çizilsede kamera berbat ya tamam ultra pixel özelliği ile gece on numara flaşla gene fena değil ama gündüz gene o karıncanmaları görüyorum ya gerçekten görüyorum bunun için htc eye ye geçiş yapacam bide metal kasa olsaydı o telefonun tadından yenmezdi 13 mp ön kamera gene boomsound ve su geçirmez gerçi m8de su geçirmiyor sadece hoparlörlerin sesi kısılıyor oda geri gelir kurudukca aynı sonydeki gibi
Hakkı abi senden bekliyoruz htc eye nin detaylı incelemesi yerinde yaptığın incelemede şahane gözüküyordu.
Bu zamana kadar kameranın üzerinde öyle bir tabaka olduğunu bile bilmiyordum. [emoji4] [emoji33]

HulkOSMANLI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu zamana kadar kameranın üzerinde öyle bir tabaka olduğunu bile bilmiyordum. [emoji4] [emoji33]
yani güzel kardeşim genede bilgilenmiş oldun başına gelmicek anlamına gelmez ama gelenler var sitenin kurucusu Hakkı abi bu yüzden telefonu bıraktı o kadar yani sen düşün;:D

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ben şahsen geçiş yapmayı düşünüyorum. En büyük nedeni ise hala FHD ekran kullanmaları. Bu HTC nin gerçekten profesyonel bir firma olduğunu gösterir. S810+FHD+SENSE+HTC kalitesi birleşirse, piyasada Flagship falan kalmaz..

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ben şahsen geçiş yapmayı düşünüyorum. En büyük nedeni ise hala FHD ekran kullanmaları. Bu HTC nin gerçekten profesyonel bir firma olduğunu gösterir. S810+FHD+SENSE+HTC kalitesi birleşirse, piyasada Flagship falan kalmaz..
Bir de depolama alanı minimum 32 gb olsa tadından yenilmez herhalde bu ara hocam M8'in power tuşu kenarlarından mı basılıp açılıyor ben garantiye göndermeden önce telefoncu demişti?

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
m8 de ne kadar ekran süresi alıyorsunuz ortalama?

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fotoğrafları tam boyutlu olarak duvar kağıdı olarak ayarlamak için bunu kullanabilirsiniz, instagramda da işe yarar programın çalışma mantığı çok basit görüntünün kenarlarına istediğiniz renkte ek yaparak tam olarak kullanabiliyorsunuz. No Crop

youcancanon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonum 3 gün önce elime geçti.Android dünyasına yabancıo değilim samsung galaxy serisinin tümünü kullandım desem yalan olmaz.Batarya performası bana "2 gün oldu niye hala bitmedi bu işte bi iş var" dedirtti.Zaten hızı ve tasarımı için bişey söylemeye gerek yok.Ancak küçük bir sorum olacak.Daha önceki teefonlarımda hep touchwiz arayüzü vardı haliyle.Ana ekranda whatsapp facebook vb programların simgelerinde gelen mesaj olunca 1-2-3 vs tarzı bilgi verirdi,ancak bu telefonda bakmadığım yer kalmadı ve simgelerin üzerinde mesaj geldi ibaresi yok.Acaba sadece touchwiz e has bir özellik mi? yoksa sense arayüzde de bunu etkinleştirebilirmiyiz? çok aradım da sadece "touchwiz de geçerli bir özellik" yazıyor ve başka bir launcher kullanmamızı öneriyorlar.Tecrübeli m8 kullanıcılarından bu konuda yardım rica ediyorum.

iyi forumlar..