HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim telefonu alanlardan biri benim su ana kadar apple samsung nokia kulladım ama htc m8 gercekten muhtesem bir telefon metal kasası ve arka oval tasarımı sayesınde eline aldıgında kullanıcıya bır sahiplik istegi uyandırıyor yanı bu benım dıyebiliyorsun ben herseyı hor kulllanan biriyim kac kere yere dustu hatırlamıyorum ama hiç birsey olmadı arkadaki çizikler haricinde kamerası daha iyi olabilirdi ama emin ol 4 mp de sana yeter oyun ve performans hakkında bir şey soylemiyorum cunku cok ıyı batarya omurune bir yuzde verecek olsaydım piyasadaki ve kullandıgım telefonları varsarsak %65 diyorum ve cekiliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende 3g kesinti problemi yaşıyorum. Sanirim bu problem bi çok arkadaşda var . Bu problemi çözen yada nasıl cozebilicegimizi bilen bi arkadaşımız var mi.

suskun4449

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu posta uygulama sına ne yaptıysam hesap Girişi yapamadım neden acaba bilen varmı

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bende 3g kesinti problemi yaşıyorum. Sanirim bu problem bi çok arkadaşda var . Bu problemi çözen yada nasıl cozebilicegimizi bilen bi arkadaşımız var mi.

bende de var hala çözemedim cihazı değişime yollayacagım olmadı kanser etti beni

suskun4449

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de var hala çözemedim cihazı değişime yollayacagım olmadı kanser etti beni
Forumlarda dolaşırken görmüştüm sanırım sizin sorunla aynı biri çözüm bulduğunu iddia etmiş ne kadar doğru bilmiyorum. Direk alıntı yapıyorum:

Turkcell internet sorununa çözüm buldum nihayet.
Arada bir yavaşlıyor ama buna da şükür.
Mobil veri - erişim noktası - Turkcell internet ayarlarından apn tipini default yazın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bu internet kopma olayını bende yaşıyorum gerçekten sinir bozucu bişey telefonu aldığım yere verdim değiştirdiler hala aynı problem devam ediyor denemediğim apn ayarı kalmadı değişen bişey yok sizce ne yapmalıyım bi öneriniz varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim ilk akıllı telefonum htc incredible s,
Sonra iphone 3 - 4 32gb - 4s 64gb
daha sonra hediye olarak samsung galaxy s5 geldi şuan kullanıyorum ve tabiiki en son yurtdışından Htc M8 geldi kıssadan hisse dersek; Htc bana diğerlerinden daha iyi performans sergiliyor ve m8 en çok hoşuma giden yanı hem radyosu var hemde ses dalgalarını net bir şekilde hissedebiliyorsun bunu ne iphone nede samsung galaxy s5 sağlayabildi.. Her telefonun ayrı ayrı bir özelliği var fakat HTC bambaşka en bariz örneği dayanıklılığıdır..
Ve çoğu insan anlamadıkları konuları anlıyormuş gibi davranıp ürünü kötülüyor ve diğer kişileri hayal kırıklığına uğratmaya yönlendiriyorlar..

Lütfen arkadaşlar bilgisine sahip olmadığınız bir şeyi karalamayın..

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
daha sonra hediye olarak samsung galaxy s5 geldi şuan kullanıyorum ve tabiiki en son yurtdışından Htc M8 geldi kıssadan hisse dersek; Htc bana diğerlerinden daha iyi performans sergiliyor ve m8 en çok hoşuma giden yanı hem radyosu var hemde ses dalgalarını net bir şekilde hissedebiliyorsun bunu ne iphone nede samsung galaxy s5 sağlayabildi.. Her telefonun ayrı ayrı bir özelliği var fakat HTC bambaşka en bariz örneği dayanıklılığıdır..
Ve çoğu insan anlamadıkları konuları anlıyormuş gibi davranıp ürünü kötülüyor ve diğer kişileri hayal kırıklığına uğratmaya yönlendiriyorlar..

Aynen kullanmadan konuşmamak lazım.
Ben HTC One mini alacağım dediğimde arkadaşların hepsi HTC One mini dışındaki bütün cihazları önermişlerdi ama şimdi iyiki bizi dinlememişsin diyorlar.

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Duvar kağıdı ayarlayacağımda hep resmi kırpmamı istiyor öyle de bir anlamı olmuyor. Bunu bir çözümü yok mu? İnstagrama atacağımda falan da böyle yapıyor..

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Duvar kağıdı ayarlayacağımda hep resmi kırpmamı istiyor öyle de bir anlamı olmuyor. Bunu bir çözümü yok mu? İnstagrama atacağımda falan da böyle yapıyor..
Maalesef bir çözümü bulunmuyor. Çünkü ekran boyutuna göre ayarlamakta. İnstagram için ise kare foto olması şart. Bu yüzden kırpar.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61

Çok güzel söyledin. Tebrik ederim.

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Maalesef bir çözümü bulunmuyor. Çünkü ekran boyutuna göre ayarlamakta. İnstagram için ise kare foto olması şart. Bu yüzden kırpar.

Telefonun her şeyi muhteşem ama bu hiç olmamış. Fotoğraf çekerken bir de kare mi ayarlayacağız yani :thumbdown: Teşekkürler

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Neredeyse değil, bu instagram'ın özelliği, telefon ne yapsın? =)

3G kopma sorunu son 4.4.4 güncellemesinden sonra Turbo olmayanlara da sıçradı gibi bir his var içimde ama doğrudan bir tecrübem de yok henüz.
5.0.1 güncellemesini bekliyorum. Root'ladım bu arada, fastdormancy'yi disable ettim ama kernel orijinal olduğu için bir nevi koruma gibi bişey var build.prop'ta, sürekli ayarı geri değiştiriyor. Özetle root ile de çözemedim sorunu.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Neredeyse değil, bu instagram'ın özelliği, telefon ne yapsın? =)

3G kopma sorunu son 4.4.4 güncellemesinden sonra Turbo olmayanlara da sıçradı gibi bir his var içimde ama doğrudan bir tecrübem de yok henüz.
5.0.1 güncellemesini bekliyorum. Root'ladım bu arada, fastdormancy'yi disable ettim ama kernel orijinal olduğu için bir nevi koruma gibi bişey var build.prop'ta, sürekli ayarı geri değiştiriyor. Özetle root ile de çözemedim sorunu.
Keşke hiç rootlamasaydın.. Sorun operatör ile alakalı.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bende m8 kullanıcısıyım çok memnunum artık htcden başka telefon kullanmam

e_rkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler htc one m8 kullanıyorum. Cihaz mükemmel ama hoparlör sesi beni tatmin etmiyor. Viper one gibi romların ses seviyesini yukselttigi tarzda yazılar gördüm arastırmama ragmen gecerli bir bilgi bulamadim. Bu konuda bilgisi var mı?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Beyler htc one m8 kullanıyorum. Cihaz mükemmel ama hoparlör sesi beni tatmin etmiyor. Viper one gibi romların ses seviyesini yukselttigi tarzda yazılar gördüm arastırmama ragmen gecerli bir bilgi bulamadim. Bu konuda bilgisi var mı?
Hayır bir telefondan ne bekliyorsun tam olarak onu anlamadım?

e_rkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizden bilgi istedik. Benim telefon hakkindaki dusuncelerimi yargila demedim. Oyle bir sey yazmissin ki sanki ben daha once baska bir tel kullanmadim aldim elime m8in sesi begenmedim diyorum. Tatmin etmiyor iste. M8in hoparlörlerinin potansiyeli kesinle daha fazla. Bunu dusundugum icinde yukseltmek istiyorum.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Sizden bilgi istedik. Benim telefon hakkindaki dusuncelerimi yargila demedim. Oyle bir sey yazmissin ki sanki ben daha once baska bir tel kullanmadim aldim elime m8in sesi begenmedim diyorum. Tatmin etmiyor iste. M8in hoparlörlerinin potansiyeli kesinle daha fazla. Bunu dusundugum icinde yukseltmek istiyorum.
Rootlayip Viper ROM ile harman kardon deneyebilirsin o zaman.

e_rkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkürler. Peki bu romları yukleyip ses seviyesini test ettin mi?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Valla eğer biri bu telefondaki ses seviyesine yetersiz diyorsa diyecek bir şey bulamıyorum !

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Keşke hiç rootlamasaydın.. Sorun operatör ile alakalı.

Evet operatörle alakalı da, benim yapmaya çalıştığım işlem de operatörün destek vermediği teknolojiyi devre dışı bırakarak bu sorundan kurtulmak.
build.prop nasıl bir korumaya sahip çözemedim, bu gidişle custom rom kurmak zorunda kalıcam 5.0.1 ile de çözülmezse. Dışarıdan bir kernelle istediğim gibi kapatırım artık.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Viper vb romlarda eq seviyeleriyle oynayarak sesi geliştirmek mümkün ancak pratikte ne kadar etkisi olur tartışılır.
Bir arkadaşım meraklı bu konulara, o bayağı bir yükseltmişti ama o da saçma sapan empedansa sahip bir kulaklık ve ekstra kulaklık anfisi ile geziyor. =)

Rootlayip Viper ROM ile harman kardon deneyebilirsin o zaman.
HK ile pek bir şey değişmeyecektir. HK'nın eklediği şey tamamen yazılımsal, kendi geliştirdikleri bir algoritma ve bir çok audiophile'in görüşü de aynı yönde; kaliteli bir mp3 veya flac dinliyorsanız katkısı neredeyse yok denecek kadar az. algoritmanın asıl başarılı olduğu nokta kalitesiz mp3lerdeki kayıpları düzeltmek kısmında.

Valla eğer biri bu telefondaki ses seviyesine yetersiz diyorsa diyecek bir şey bulamıyorum !

Ses seviyesi ile ses kalitesi aynı şeyler değildir yalnız.
İlk testlerde hoax durumu yoksa LG G3'ün sesi M8'den daha yüksek çıkıyordu, bu da gayet olabilecek bir şey. M8 açık ara en iyi ses çıkışına sahip ama bu en yüksek volüme sahip olacak demek değil.

Bu arada, düzgün okumamış olabilirim, soruları soran arkadaşın istediği daha yüksek volüm ise bu pek olabilecek bişey değil, en azından sesin kötüleşmesini kabul etmeyecekse. Çok kaliteli olmayan veya mid-bass ları çok güçlü seslerde son seste zaten zorlanıyor hoparlörler, bunu daha da artırdığınız zaman kalitlei kulaklıklar falan iş görebilir ama telefonun kendi hoparlörleri artık cörtlemeye başlıyor.