HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Peki arkadaşlar aranızda iphone kullanan var mı? Ben İphone 5c kullanıyorum ve telefonumu satıp m8 almayı düşünüyorum. Acaba pişman eder mi?
Şarj konusunda bilgi verir misiniz? Şarjınız ne kadar gidiyor mesela?
Telefonda donma, kasma, kendine reset atma gibi durumlar oluyor mu?

Sony z3 compact ve m8 arasında da karar veremiyorum bir yandan sizler ne dersiniz?

@CorvoAttano
@Asteriks

Yardımlarınız için tekrardan çok teşekkür ederim.

Donma, kasma, takılma, yavaşlama, durduk yere yeniden başlama gibi birşey HTC telefonda yaşamanız çok zor ya da imkansız. Ben HTC One mini kullanıyorum telefon One M8'in yarısı bile etmese daha hiç donma ve durduk yere yeniden başlama yaşamadım.

Şarjı İphone 5C'ye göre çok daha iyidir.
1 günü çok rahat çıkartır, fazla kullanmazsan 2 günü bile görürsün.

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bugün teknosa da M8'i inceleme imkanım oldu ama ekranına sinir oldum. Ekrana değil de o soft tuşlar deli etti beni. Ekran sözde 5" ama one m7'den farkı yok ekranının. O tuşlarla birlikte yine 4.7" boyutunda kullanıyoruz zaten. O can sıkıcı biraz. Telefonun alt kısmı çok geniş kalmış çünkü. Hani bir kibarlığı, cazibesi yok alt kısmının. Resmen orasını yapmak için yapmışlar gibi bir şey. İnsan biraz ince yapar, ekranı büyük tutmaya çalışır kibar olsun, göze hitap etsin der ama ben pek beğenemedim. Kasasına vs bir lafım yok tabi.

Kararsızlığım Sony Z3 compact ve m8 arasında. Sizler ne dersiniz? z3C'nin daha performanslı olacağını düşünüyorum. En önemli sebebi 720P ekran olması ki, bence mantıklı olanı da bu. G3 gibi QHD ekran yapmanın hiç bir manası yok bence. 720P çok çok yeterli ve performansta bir o kadar yüksek oluyor.

Sizlerin tercihi ne olurdu bu 2 telefon arasında?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Dün HTC One M8 siparişi geçtik tavsiyeler üzerine HTC One M8'e karar kıldık, tam anlamıyla Akıllı Telefon..

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Arkadaslar su auto backup albunu nasl silerim ya
f182ac6de1a0fb830c833f5552136c53.jpg

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Google+ uygulamasının ayarlarına baktınız değil mi? Eğer orada açıksa kapatın veya orada da kapalı ise tel ayarlarından uygulamalara gelin tüm uygulamaların gösterin daha sonra Galeri uygulamasına tıklayıp sadece veriyi sil deyin. Diğer resimlerinize birsey olmayacaktır.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Google+ uygulamasının ayarlarına baktınız değil mi? Eğer orada açıksa kapatın veya orada da kapalı ise tel ayarlarından uygulamalara gelin tüm uygulamaların gösterin daha sonra Galeri uygulamasına tıklayıp sadece veriyi sil deyin. Diğer resimlerinize birsey olmayacaktır.
Hay allah razi olsun ya.cok sevindim

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Eklemeyi unuttum cihaz ayarlarından hesaplara girin google hesabını seçin ayarlara tıklayın (3 nokta olması gerek) orada da fotoğrafla alakali otomatik senkronizasyon falan varsa tiki kaldırın.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Eklemeyi unuttum cihaz ayarlarından hesaplara girin google hesabını seçin ayarlara tıklayın (3 nokta olması gerek) orada da fotoğrafla alakali otomatik senkronizasyon falan varsa tiki kaldırın.
Son bisey daha sorabilirmiyim.hemen dönulmuyorda geri.bitek burda dönuyorlarda :)
S3lerde dokunma titresimi nerden oluyordu.ses kapattm ama titresimi acamadim

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tuş sesinden şunu anladım, alttaki kapasitif tuşlara basıldığında çıkan ses.
Ses menüsünde en alttaki seçenek, Türkçe'sini bilmiyorum; Vibrate on Touch İngilizce'si.

Klavyenin titreşimi için ise klavye açıkken virgül tuşuna basılı tuttuğunuzda klavye ayarları açılır. Orada Vibration Feedback var, yine Türkçe'sini bilmiyorum ama titreşim geribildirimi, klavye titreşimi gibi bir şey olması lazım.

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Herkese günaydın :) Facebook uygulamasından hiçbir şey paylasamiyorum. Maalesef Facebook durdu diyor. Dileğim tekrar yukleyeyim dedim o da olmuyor. Fabrika ayarlarina geri döndürme gibi bir şey de yapasim yok açıkçası.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Herkese günaydın :) Facebook uygulamasından hiçbir şey paylasamiyorum. Maalesef Facebook durdu diyor. Dileğim tekrar yukleyeyim dedim o da olmuyor. Fabrika ayarlarina geri döndürme gibi bir şey de yapasim yok açıkçası.
Günaydın.
Uygulama ayarlarından güncellemeleri kaldır denediniz mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamlar m8 kullanıcıları. Sizden bir ricam olacak :) Dün m8 cihazımı teslim aldım. Şarj süresinin uzaması açısından yapabileceğim ince ayarları paylaşırmısınız rica etsem. Ve bu ayarların dışında önerebileceğiniz neler var kullanım açısından. Teşekkürler şimdiden.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Selamlar m8 kullanıcıları. Sizden bir ricam olacak :) Dün m8 cihazımı teslim aldım. Şarj süresinin uzaması açısından yapabileceğim ince ayarları paylaşırmısınız rica etsem. Ve bu ayarların dışında önerebileceğiniz neler var kullanım açısından. Teşekkürler şimdiden.
Tüm titreşimleri ve NFC kapat ve ekran parlaklığı 1/3 kademede kalsın. Wi-Fi kullanabileceğin yerlerde mobil veriyi kapat. Clean master battery doctor gibi saçma sapan sistem ve pil düşmanı uygulamalardan uzak dur yeter.
Zor durumda kalmadıkça güç tasarruf moduna falan da geçme. Gerek yok o kadar.
Tasarruf modu performanstan epey ödün veriyor çünkü.