HTC One - Galaxy s4 arasında kaldım çok acil yardım edin..

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
HTC One acayip dayanıklı hele aliminyum.... O kalite.... Mükemmellik.... 50 kalibre silah ile olan kapışmasındaki mükemmel dayanıklılığı....
[video=youtube;UufhLrPIEZQ]https://www.youtube.com/watch?v=UufhLrPIEZQ[/video]
Bu mükemmel telefonu, aliminyum olduğu için hiç kırılmayışı, çizilmemesi, ve ele mükemmel bir kalite hissi veren telefonu sizlere sunmaktan gurur duyarımm "Da da da daaa (efekt)"
pGv39FN.jpg

galaksi s4 deki iğrenç tasarım berbat kalite eline aldığında plastik su tabancası tutar gibi oluşun 50 kalibrelik silahla sıkınca ortalıkta parçası kalmayışı.... iğrenç.... rezalet....
[video=youtube;cIkUlsNoI2g]https://www.youtube.com/watch?v=cIkUlsNoI2g[/video]
Bu iğrenç telefonun atomlarının fotoğrafını koymak istemiyordum ama....

yFgk94X.jpg

Bir telefon nasıl bu kadar kötülenebilir anlayamadım hala.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tanrı hepimizi fanboyların gazabından korusun, amen.

32 gb galaxy s4 aldım çünkü; htc one sense arayüzünü beğenemedim (zevk meselesi)
htc üretim hataları, ölü pixsel olayı berbat, kasa açıklığı falan da... yeni serileri de görmek lazım ama..
s4 değiştirilebilir pil, tek pile mahkum değilsin ve 2600 miliamper
plastik kapak düşüp kırılırsa yenisini takabilirim, ama ezilen alüminyumu naapıcam dedim...
ekran zaten kırılacak olduktan sonra zaten hepsinde kırılır
s4ün bir de kullanıcıların aklını çelme konusunda başarısı çok fazla... arkadaşlarım inceledikten sonra istisnasız süper telefon ve alırsam bunu alırım dediler (biri iphone 4s diğeri 5 kullanıyor diğerleri de xperia s ve galaxy s3)

doğrusunu söylemek gerekirse sensör özelliklerinden bir kaçını aktif olarak kullanıyorum sadece, göz boyamak demek istemem, bu özellikleri mutlaka kullananlar da vardır ama sıkılır insan ve şarj yer... fotograf uygulamaları süper (: kamera da bayağı iyi slow motion videolar falan da sağlam :) ama bu özellikler sanırım htc one da da var... :)

karşılaştığım sorunlar ise arada sırada geçişlerde kasılma oluyor, ve telefon şarjdayken kullandığımda bariz ısınıyor... ha bu arada kronik denilen rehber sorunu yok bende, sadece sim numaraları oldugundan olabilir bilemem...

daha önce ne samsung ne de htc kullanmamıştım... hiçbir ürün ya da markanın fanboyu değilim, cebimi düşünen bir tüketiciyim :) ve başta söylediğimi tekrarlamak istiyorum; tanrı hepimizi fanboyların gazabından korusun... yanlı yorum yapıp da insanları başka ürünlere yönlendirmemek lazım hele ki kullanmadan konusanları hiç anlamıyorum... bir yazının daha sonuna geldik, burdan ''Alamanya'daki'' dayımlara selam.
Buradaki gördüğüm en iyi yorum :) Akşam akşam beni güldürdün ya Tanrı'da seni güldürsün. amen :P

puer07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 ve htc one karşılaştırması olsaydı one derdim ama s4 olunca almamak yazık olur.Bu ikisi arasında senin gibi bir öğrencinin işini s4 fazlasıyla görür.İnternette hızlı,oyunlarda akıcı ve canlı.
Benim gibi bir öğrenci böyle bir telefonu da uzun süre kullanmak zorunluluğunda :D Bu uzun sürede seçeceğim telefonun ihtiyaçlarımı karşılamasıyla birlikte malzeme kalitesinin beraberinde getirdiği sağlamlık da çok önemli... Bu yüzden hTC One'a kayıyor gözüm.. Aslında gözüm biraz da Lumia serisine takıldı gibi ama hadi hayırlısı... :) Duyduğuma göre Lumia'lar sağlamlık konusunda taviz vermiyormuş. Fakat beni Lumia'dan uzaklaştıran bi özellik te Windows 8 menüsü... Hiç alışamayacağım, karışık bir menü gibi geliyor... Sanırım hTC One en iyi karar olacak :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yav arkadas one alicaksinda cook pisman olacaksin ben kullandim elimde kaldi oyun oynarken ,ulan elimde 15 dakika tuttum ram ide hic zorlamadim temizledim hep ama telefon real racing oynarken sondu zaten devamli kasiyodu ama telefonun ses sistemine hayran kaldim eger ses ve oyun istiyosan lg optimus g2 eger hiz ve hd ekran istiyosan samsung galaxy s4 eger stabil sistem istiyosan iphone 5s eger windows sistem istiyosan nokia ama tercihim lg optimus g2 yada samsung galaxy s4 bu iki telefon 1920x1080 cozunurluk ikiside oyunlarda acaip ama lg ses te daha iyi gur ve hd ses bence ya lg yada samsung sakin ama sakin htc alma elinde kalacak.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar öncelikle 8.sınıfa gidiyorum 2 hafta sonra 8 Haziran'da SBS'm var. Babam gideceğim liseyi ve hedefi belirledi, ben de o lisenin puanları civarında alıyorum zaten. Babam o liseyi kazanmam şartıyla istediğim telefonu alacağını söylemişti... Tabi ki ben hTC One Galaxy s4 ve Xperia Z üçlemi arasında sadece bakakalmıştım. Fakat son kararıma göre de hTC One hayranı olmuştum ve o telefonu istiyordum. Birkaç hafta önce de 6 yıldır aynı telefonu kullanan babamın yeni bir telefon alma zamanı geldiği için telefon modeli aramalarına koyuldu... Galaxy s4 gerçekten onun çok hoşuna gitmişti. Sensörler falan... Sonra kendine bayisinden bir Galaxy s4 aldı... Aldığı ilk gün hepimiz o telefona hayranlıkla bakıyorduk fakat benim aklımda hala o sağlam malzeme kalitesine sahip hTC One duruyordu... Dün babam bana Galaxy s4'ün hoşuna gitmediğini, alışamadığını, ve sınavdan sonra bana vereceğini söyledi... Telefon gerçekten mükemmel... Ona sözüm yok. Fakat ben öyle bir telefonu en az 3 yıl falan kullanmak durumundayım ve bu 3 yılda belki de telefonun başına ne kazalar gelecek... Bu yüzden ben olsaydım sağlam bir telefon seçerdim... s4'e gorilla glass falan demelerine rağmen halen sağlamlığı konusunda içim rahat değil... Ama yazılımsal olarak bakıldığında s4 de hTC One da mükemmel bir telefon... Siz olsanız ne yapardınız?
kardeş hala almadıysan ben sana s4 ü öneririm ben kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok gayet hızlı oyun performansı süper e yakın 2 cihazda sert düşerse kırılır kırılmaz diye bir şey yok...

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhaba arkadaşlar öncelikle 8.sınıfa gidiyorum 2 hafta sonra 8 Haziran'da SBS'm var. Babam gideceğim liseyi ve hedefi belirledi, ben de o lisenin puanları civarında alıyorum zaten. Babam o liseyi kazanmam şartıyla istediğim telefonu alacağını söylemişti... Tabi ki ben hTC One Galaxy s4 ve Xperia Z üçlemi arasında sadece bakakalmıştım. Fakat son kararıma göre de hTC One hayranı olmuştum ve o telefonu istiyordum. Birkaç hafta önce de 6 yıldır aynı telefonu kullanan babamın yeni bir telefon alma zamanı geldiği için telefon modeli aramalarına koyuldu... Galaxy s4 gerçekten onun çok hoşuna gitmişti. Sensörler falan... Sonra kendine bayisinden bir Galaxy s4 aldı... Aldığı ilk gün hepimiz o telefona hayranlıkla bakıyorduk fakat benim aklımda hala o sağlam malzeme kalitesine sahip hTC One duruyordu... Dün babam bana Galaxy s4'ün hoşuna gitmediğini, alışamadığını, ve sınavdan sonra bana vereceğini söyledi... Telefon gerçekten mükemmel... Ona sözüm yok. Fakat ben öyle bir telefonu en az 3 yıl falan kullanmak durumundayım ve bu 3 yılda belki de telefonun başına ne kazalar gelecek... Bu yüzden ben olsaydım sağlam bir telefon seçerdim... s4'e gorilla glass falan demelerine rağmen halen sağlamlığı konusunda içim rahat değil... Ama yazılımsal olarak bakıldığında s4 de hTC One da mükemmel bir telefon... Siz olsanız ne yapardınız?

Telefondan üstün düzeyde beklentin yoksa HTC One da kafana yattıysa HTC yi alabilirsin ama diğer arkadaşlarında dediği gibi S4 daha iyidir malzeme kalitesi kötü ama kılıf alarak ve dikkatli kullanarak o sorunuda aşabilirsin.

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla 2 side bazı özelliklerinden dolay birbirinden bazı noktalarda üstün ffakat benim tavsiyem 2 telefonuda eline al hangisi daha kalitelisyse tutuşu vs ona göre al. Bence htc one al.. alimunyum kasa olması süper.. para olsada alsak :D

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sen Samsung'çu gençliğe takılma ikisi arasında kaliteli olan telefon One'dır. Hangi telefon sitesinde girip bakarsan bak bunu söylerler. (Samsung yancıları hariç) Pocketnow'da insan oylarıyla yılın telefonu seçti %21 ile en yakın rakibi %14 alan 1020 idi hatırladığım kadarı ile. Samsung'da rezalet bir arayüz, kalitesiz yazılımlar, gereksiz doldurulmuş ram ve hafıza, arada takılma ve donmalar eksik olmaz hele ki One'a göre çok daha yavaş kalan bir telefondur. S4 ile benzer fiyata çok ama çok daha iyi telefon olan G2 var. One ile birlikte G2 telefon piyasasının en iyi iki telefonudur ve diğer telefonlar ile ara baya açık. Seni en çok mutlu edecek telefon G2'dir bundan emin olabilirsin.

Hazır alınmış bir S4 olduğu için yapılacak bir şey göremiyorum çünkü onu satıp aradaki farkı ödeyip başka bir telefon alman çok mantıksız olacaktır. Maddi problemin olsun ya da olmasın akıl işi değil böyle yapmak. S4'ün tadını çıkarmaya bak.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tanrı hepimizi fanboyların gazabından korusun, amen.

32 gb galaxy s4 aldım çünkü; htc one sense arayüzünü beğenemedim (zevk meselesi)
htc üretim hataları, ölü pixsel olayı berbat, kasa açıklığı falan da... yeni serileri de görmek lazım ama..
s4 değiştirilebilir pil, tek pile mahkum değilsin ve 2600 miliamper
plastik kapak düşüp kırılırsa yenisini takabilirim, ama ezilen alüminyumu naapıcam dedim...
ekran zaten kırılacak olduktan sonra zaten hepsinde kırılır
s4ün bir de kullanıcıların aklını çelme konusunda başarısı çok fazla... arkadaşlarım inceledikten sonra istisnasız süper telefon ve alırsam bunu alırım dediler (biri iphone 4s diğeri 5 kullanıyor diğerleri de xperia s ve galaxy s3)

doğrusunu söylemek gerekirse sensör özelliklerinden bir kaçını aktif olarak kullanıyorum sadece, göz boyamak demek istemem, bu özellikleri mutlaka kullananlar da vardır ama sıkılır insan ve şarj yer... fotograf uygulamaları süper (: kamera da bayağı iyi slow motion videolar falan da sağlam :) ama bu özellikler sanırım htc one da da var... :)

karşılaştığım sorunlar ise arada sırada geçişlerde kasılma oluyor, ve telefon şarjdayken kullandığımda bariz ısınıyor... ha bu arada kronik denilen rehber sorunu yok bende, sadece sim numaraları oldugundan olabilir bilemem...

daha önce ne samsung ne de htc kullanmamıştım... hiçbir ürün ya da markanın fanboyu değilim, cebimi düşünen bir tüketiciyim :) ve başta söylediğimi tekrarlamak istiyorum; tanrı hepimizi fanboyların gazabından korusun... yanlı yorum yapıp da insanları başka ürünlere yönlendirmemek lazım hele ki kullanmadan konusanları hiç anlamıyorum... bir yazının daha sonuna geldik, burdan ''Alamanya'daki'' dayımlara selam.

Çok güzel başlayıp çok güzel bitirdiğin ve hiç HTC kullanmadığını söylediğin mesajında, ölü pixel üretim hataları berbat falan nedir dostum ya :)

HTC'nin üretim kalitesi, malzeme demiyorum onu geçiyorum, üretim kalitesi Samsung'dan yüksek.
Kullandığı ekranlar Samsung'unkilerden kaliteli. 75bin TL'ye de televizyon alabilrisin, ölü pixel oluşabilir. Saçma sapan bir muhabbet bu.
Kasa açıklığı ilk partide vardı evet, Samsung'un 2-3 parti devam eden çerçeve kırılması gibi bir olay, seri üretim her ürün ama her ürün sorunludur, bunlar olağan şeyler. Önemli olan bunu hızlı bir şekilde çözmek.

Telefon konularındaki fanboyluk muhabbetlerinden sıkılma konusunda ise çok feci katılıyorum.

byrm19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4'çüler burada mı hala telefonları damacana fiyatına satılıyor.
Biz HTC One'cılar ise güncellemeler ile gayet mutluyuz yazık kaliteyi yaşayamanız çok kötü :4:

Fanboy olduğumu sanmayın sizden fazla Samsung marka ürünüm vardır. Daha 6 ay önce NP700G7C gamer notebook'unu aldım.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Ben s4 kullanıyorum memnunum tavsiye ederim

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Samsung alınmaz bence HTC ONE.