- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 3,098
konuya yanıt başına 20 tl alsak telefona yeni bir anakart alırız haa
Bence sen anlamadın
Anakart zor,inşallah bulursun.konuya yanıt başına 20 tl alsak telefona yeni bir anakart alırız haa
Susup susmadığını bilmiyoruz.Ölmesi cihazın.
Ne alakası var cihaz ile ?Susup susmadığını bilmiyoruz.
Tahminen şarjı bitince belli olacak.
Herkes o ses tuşlarından yanlış anlamış ben o beyaz ekranı diyorum.Bence sen anlamadın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart zor,inşallah bulursun.
Evet,bu konudan anlamamışsın.Herkes o ses tuşlarından yanlış anlamış ben o beyaz ekranı diyorum.
Anladığımı düşünüyorum.Evet,bu konudan anlamamışsın.
telefonun şarzının bitmesini bekliyorum bitince biraz şarz edip fastboot menünüsüne girmeye calışacağım eğer girmez ise en az 200 tl masraf.Htc pek parça bulunmuyor.
Ne alakası var cihaz ile ?
Bence öylece satın,yeni bir telefon alın.telefonun şarzının bitmesini bekliyorum bitince biraz şarz edip fastboot menünüsüne girmeye calışacağım eğer girmez ise en az 200 tl masraf.
satma yenisini almak fln olmaz zaten kimsede almaz.Bence öylece satın,yeni bir telefon alın.
Olmazsa eğer.
Ben link paylaştığımda banlandım o yüzden link paylaşmıyorum.Belki işinize yarar[Kesgitlenen] HTC ak ekrana ýapyşdy- Dr.Fone
Smartfonyňyzy açjak bolýarsyňyz, ýöne ölümiň HTC ak ekranyna ýapyşýarsyňyzmy? Stress etmäň. Ine, bilmeli zatlaryňyz, ölümiň iň oňat HTC ak ekrany.global.drfone.biz
İnşallah banlanmamBen link paylaştığımda banlandım o yüzden link paylaşmıyorum.
Evet,bu konudan anlamamışsın.
acaba telefonlardaki Boot menüsü bilgisayarlardaki gibimidir yoksa herşey diskin içindemidir ?
korkmayın banlanmazsınız.İnşallah banlanmam
nasıl yani ?Twrp yüklüyse adb sideload kullan
DC'denmi yazdı sana ?bunekalabalık kullanıcısının mesajıdır: Beni bekle ben banlıyım yarın banım kalkıyor ben sana yardım edicem
Bekleyip beklememek senin tercihin
Bak gördün mü, o lanet gıcık insan sana yardım etmeye geldiSorun cozuldu. Cihazin bataryasinin bitmesini bekledim VE ensonunda bitti VE kapandi ses kisma ve guc tusuna basili tutup boot menusune oradanda fastboot menusune girdim ama sarzi olmadigi icin geri kapandi sarzini %20ye kadar sarz edip Romu kurmaya calisacagim bakalim
@bunekalabalik seni bekliyorum
HoşgeldinBak gördün mü, o lanet gıcık insan sana yardım etmeye geldi
Hocam sakinHoş gelmedi.
Hafıza kartın, Twrp ve şarjın var mı. Birde çift sim mi, tek sim mi?Hoşgeldin
Hocam sakin