Merhaba arkadaşlar öncelikle 8.sınıfa gidiyorum 2 hafta sonra 8 Haziran'da SBS'm var. Babam gideceğim liseyi ve hedefi belirledi, ben de o lisenin puanları civarında alıyorum zaten. Babam o liseyi kazanmam şartıyla istediğim telefonu alacağını söylemişti... Tabi ki ben hTC One Galaxy s4 ve Xperia Z üçlemi arasında sadece bakakalmıştım. Fakat son kararıma göre de hTC One hayranı olmuştum ve o telefonu istiyordum. Birkaç hafta önce de 6 yıldır aynı telefonu kullanan babamın yeni bir telefon alma zamanı geldiği için telefon modeli aramalarına koyuldu... Galaxy s4 gerçekten onun çok hoşuna gitmişti. Sensörler falan... Sonra kendine bayisinden bir Galaxy s4 aldı... Aldığı ilk gün hepimiz o telefona hayranlıkla bakıyorduk fakat benim aklımda hala o sağlam malzeme kalitesine sahip hTC One duruyordu... Dün babam bana Galaxy s4'ün hoşuna gitmediğini, alışamadığını, ve sınavdan sonra bana vereceğini söyledi... Telefon gerçekten mükemmel... Ona sözüm yok. Fakat ben öyle bir telefonu en az 3 yıl falan kullanmak durumundayım ve bu 3 yılda belki de telefonun başına ne kazalar gelecek... Bu yüzden ben olsaydım sağlam bir telefon seçerdim... s4'e gorilla glass falan demelerine rağmen halen sağlamlığı konusunda içim rahat değil... Ama yazılımsal olarak bakıldığında s4 de hTC One da mükemmel bir telefon... Siz olsanız ne yapardınız?