HTC Menü Arayüz

ckaratass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1-2 güne htc one almayı düşünüyorum fakat beni soğutan kısım o kadar önemli bişeyde değil ama sonuç olarak rahatsız ediyor bu menü arayüzü yukarı aşağı yapılmış bi kaç yerde inceledimde bunu yazılımla falan sağ sol yapma şansımız varmı ?

Reaksiyon puanı
10,327
Arkadaşlar 1-2 güne htc one almayı düşünüyorum fakat beni soğutan kısım o kadar önemli bişeyde değil ama sonuç olarak rahatsız ediyor bu menü arayüzü yukarı aşağı yapılmış bi kaç yerde inceledimde bunu yazılımla falan sağ sol yapma şansımız varmı ?

yahu böyle ufacık bi şeyden insan telefondan soğur mu hiç?
htc kullanmadım ama, bildiğim kadarıyla ayarlardan o durumu düzeltebilirsin.
ben samsung kullanıyorum, hem dikey, hem yatay geçiş tercihleri mevcuttur.

eğer arayüz hoşuna gitmiyorsa, google play'dan bir launcher indirir kurarsın. dilediğin şekle sokar, özelleştirebilirsin.
mesela ben samsung'un tocuhvizz'ini kullanmıyorum. next launcher indirmişim, arayüz olarak adeta bir görsel şölene çevirmişimdir telefonumu. sana da tavsiye ederim.

ckaratass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu incelediğimde ayarlarında bulamadım sağ sol olayını belkide vardı ben göremedim ama dediğim gibi yazılımla düzeliyorsa kesinlikle htc one sagolasn

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
bende sevmedım yukarı aşagı kötü duruyor ama telefon ıphone gibi yan kullanmaya elverişli galaxy 4 gibi değil

yani ıphone 5 in tasarımı uzun ve inceydi htc one bunu devam ettırıyor o yüzden aşagı yukarı yapmışlar kolay kullanım için kendilerınce

asıl sorun yapman gereken tuş kilidi tuşu en yukarda :D :D çok saçma bi yerde

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende sevmedım yukarı aşagı kötü duruyor ama telefon ıphone gibi yan kullanmaya elverişli galaxy 4 gibi değil

yani ıphone 5 in tasarımı uzun ve inceydi htc one bunu devam ettırıyor o yüzden aşagı yukarı yapmışlar kolay kullanım için kendilerınce

asıl sorun yapman gereken tuş kilidi tuşu en yukarda :D :D çok saçma bi yerde

Tuş kilidi demek istediğin " güç tuşu " sanırım . Haklısın farlı bir şekilde sol üste koymuşlar. Yalnız bir iki gün sonra buna alışıyorsun. Tek elle kullanımda gayet rahat kullanılıyor. Tek mesele yıllardır gelen alışkanlıklarımız . Örneğin ben geçenlerde bir arkadaşımın 4.3 ekranlı telefonuna rom yükledim . Ekran beni çok fazla rahatsız etti :) Alıştık 4.7 lere 5 inç lere şimdi ekran küçük geliyor. Kısacası bir süre One kullanan herkes güç tuşuna kolayca alışabiliyor.

Menü ise şu an sadece yukarı - aşağı kayabiliyor. Belki sense 5.1 ile yana kayan menü koyabilirler. HTC bununla ilgili bir açıklama yapmadı henüz. Takipteyim :)

ouzdoan68

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bencede güç tuşu çok saçma bi yerde , samsung ve iphone kullandım ,
güç tuşu konumunda en iyisi samsung bana göre ,
iphonede sağ yukarda o bile bana biraz zor geliyor .
güç tuşunda patent olayı var galiba , her marka farklı yere koyuyor