kiminnesi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Media Markt'ta fiyatı 1650 tl civarıydı en sonsuanki fiyati ne kadar takip edn varmi yani neteki degil bayilerde
Media Markt'ta fiyatı 1650 tl civarıydı en sonsuanki fiyati ne kadar takip edn varmi yani neteki degil bayilerde
Servise göndermende fayda varMerhaba ben telefonumu 3 gün önce aldım kapalıyken pili tam doldurup telefonu açtığımda seviye yüzde 95 gösteriyor bunu nasıl giderebilirim birde sarjım çok çabuk gidiyor sizce servise göndermeli miyim![]()
Kaynak gösterebilirsen sevinirimDesire eye 6.0 alacak arkadaşlar..
http://www.ibtimes.com/android-60-m...ices-reportedly-earmarked-receive-new-2118184Kaynak gösterebilirsen sevinirim
Kaynak gösterebilirsen sevinirim
Teşekkür ederimSon bilgi de HTC Web sitesinden umarım artık endişeniz kalmamıştır.
![]()
Kamera konusunda herhangi bi sorunum olmadı veya duymadım. Desire Eye f/p konusunda çok ideal durumda en yakın rakibi z3 compact ama yinede Desire Eye derim. Daha ucuz olarak Desire 820'yi önerebilirim.merhaba arkadaşlar.. kararımı verdim desire eye almak istiyorum ama aklımda kameraların zamanla kalitesinin değişebileceğine dair soru işaretleri var. arkadaşım 13 mp olan desire 816 nın kamerasından hiç memnun değil. htc daha önce kullanmadığım için soruyorum kamera konusunda güvenilir midir ? bir de aynı fiyata karşılaştırma yapabileceğim aynı özelliklere sahip başka bir telefon tavsiye edebilir misiniz ?
Hata raporu çıkmıyor. Kararma için garantiye götürsen iyi olur.arkadaşlar sizin de mesaj yazarken veya okurken hata raporu çıkıyor mu ? bir de benim ekran da ararma oluştu ve menü kısmı görünmüyor..
Tarayıcıdan kaynaklanan sorun olabilir güncellemeyi beklemelisin.Arkadaslar merhaba size bi sey soracagim. 2 aydir desire eye kullaniyorum ama bugün internetteki videolarda sadece alt hoperlorden ses verdigini farkettim. Kendi muzik calarinda iki hoperloru de kullaniyor ama internetten nereyi acarsam sadece alt hoperlor calisiyor. Bu bir sorun mu yoksa sizde de boyle mi?
O ses herkesde mevcut. Bi sorun değil telefonda bulunan özellik.Arkadaşlar bende cihazı yeni aldım bir sorum olacak , kamera geçişleriden telefonun içinden tık diye bi sesi geliyor. Yani ön kameradan - arkaya / arkadan bölünmüş e 7 bölünmüşten ön kameraya vs. gibi geçiş sırasında bir ses geliyor tık diye sizde de aynı sesten var mı ?
Ses zaten çağrılardayken ust hoparlörden geliyor o konuda bir yanlişlik yok fakat digerleri yazilimsal bi hata olmali. Yurtdisinda oldugun icin servise veremiyorsan bi fabrika ayarlarina geri donmeyi deneyebilirsinArkadaslar benim telefonumda desire eye. Ekran dondurme ozelligi kapaliyken kendi kendine donuyor arac modu aciliyor kulakligi telefon gormuyor ve gelen aramayi acinca ses direk hoparlorden geliyor. Ne yapabilirim yurt disindayim suan.