HTC Desire Eye Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sizce lg g3 mü desire eye mı lg g3 3gb lik modelinden bahsediyorum diger forumlarda kasmalardan kasa çatlamalarından ısınmasından konuşulması gözümü korkuttu yardım edebilir misiniz çok arada kaldım

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
G3 stabilite konusunda geride bi cihaz. Arayüzü sorunlu. Bu yüzden telefon kasıyor. Kesinlikle Desire Eye öneriyorum.

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
anladm teşekkürler de şimdi de m8s ve eye arasında kaldm hala karar veremedm yeterli parayıda topluyamadm zaten bi fikir üretinseye para tamam olur heralde :)
Rica ederim. Desire Eye Media Markt'ta 1600 bandındaydı. Senin için ön kamera daha önemliyse Desire Eye'ı seçmeni öneririm. Sadece ön kamera meselesine odaklan çünkü diğer özellikleri pek farketmeyecek. Bide Desire Eye suya dayanıklı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende iki aydır kullanıcısıyım telefon çıktığında dikkatimi çekmişti öncesinde one x kullanıcısı idim bunu aldığıma hiç pişman değilim batarya hiç kötü değil akşama %50-60 larla kalıyor ve ben interneti deli gibi kullanıyorum banka işlemleri sosyal ağlar ve birdei ş gereği okadar konuşmaya rağman batarya çok iyi yemin ederim ikinci günün sonuna kadar gittiği çok oldu tasarım harika bence ekran büyük diye aldım biraz zorlandım çok büyük ama alıştım sonra.

Volkenbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Artıları - Kamera yazılımı çift led flas Tasarım konusunda cok guzel Telefon 2 gb ram'in 500-600mb sini kullanıyor uygulamalar arası geçiş hızlı menü stabil çalışıyor sarjı sabahtan aksama kadar yeterli internet baglantısı hızlı
Eksileri - Hafıza 16-32 gb secenekleri olabilirdi baskada yok :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler lg g3-htc desire eye-sony xperia z2 bunlar arasında sizce hangisi ve aynı fiyat aralığında önerebileceğiniz başka telefon var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok kararsızım telefon seçimi konusunda ayrıca bi sorum olucak Desire eye kullanıcılarına telefonun hoparlörüyle ilgili bi sorunu var mı? Öyle bişey duydum da. Kameraya önem veriyorum ama sizce Desire eye parasının hakkını verir mi?

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok kararsızım telefon seçimi konusunda ayrıca bi sorum olucak Desire eye kullanıcılarına telefonun hoparlörüyle ilgili bi sorunu var mı? Öyle bişey duydum da. Kameraya önem veriyorum ama sizce Desire eye parasının hakkını verir mi?
Hoparlöründe herhangi bir sorun yok. Gayet memnunum. Parasını kesinlikle hakediyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Htc Desire eye almak istedigimi söylediğim de Desire 820 önerisini aldım sizce hangisi?

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Htc Desire eye almak istedigimi söylediğim de Desire 820 önerisini aldım sizce hangisi?
Desire 820 de bulunan Adreno 405 cihazı güclü bi hale getiriyor. Desire Eye'da Adreno 330 var ama Desire Eye'daki işlemci daha iyi. Benim önerim Desire Eye alman yönünde.

danger70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar htc desire eye ın net depolama alanı nedir ? Bende pc ye taktıgımda 9 gb gözüküyor . Kullanırken ise basic app ler yükledim ve alanım cok kısıtlı bana direk 3-4 gb aralıgında alan bırakıyor bu normal mi ?

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar htc desire eye ın net depolama alanı nedir ? Bende pc ye taktıgımda 9 gb gözüküyor . Kullanırken ise basic app ler yükledim ve alanım cok kısıtlı bana direk 3-4 gb aralıgında alan bırakıyor bu normal mi ?
Normalde 16 Gb. Android sistemden kalan net 12 Gb. Yüklediğin uygulamalar sadece kendilerinden ibaret olmuyor. Cihaz içinde farklı dosyalar oluşturuyor. O yüzden olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben kameraya çok fazla önem veriyorum ve bu telefonu almayı düşünüyorum. Sizce desire eyeden daha iyi kamerası olan telefon var mı ?

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben kameraya çok fazla önem veriyorum ve bu telefonu almayı düşünüyorum. Sizce desire eyeden daha iyi kamerası olan telefon var mı ?
Ön kamerada desire eye'dan daha iyisi yok ama aynısını arka kamera için söyleyemem. G3, G4, Iphone 6, S6 gibi cihazların arka kamerası daha iyi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Zaten ön kameraya önem veriyorum arka kamera önemli değil benim için. Sürekli fotoğraflarımı çeken bir insan olduğum için kendimi fotograflarda güzel tanıştırmak istiyorum. Ve bana ön kamerası en iyi telefon lazım bu yüzden. Desire eye ön kamerada en iyisiyse bunu alırım bende

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler telefonu almayı düşünüyorum ama depolama alanı kısıtlı gibime geldi sd kart taksak felan uygulamaları taşımamız mümkünmü ? lg g3 32 gb modeli ile bunun arasında gidip geliyorumda g3 2k ekrandan dolayı fazla güç tüketiyor bu yüzden desire eye modeline yöneldim.

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
beyler telefonu almayı düşünüyorum ama depolama alanı kısıtlı gibime geldi sd kart taksak felan uygulamaları taşımamız mümkünmü ? lg g3 32 gb modeli ile bunun arasında gidip geliyorumda g3 2k ekrandan dolayı fazla güç tüketiyor bu yüzden desire eye modeline yöneldim.
Evet taşıyabilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar m8 mi desire eye mı nedenleriyle açıklar mısınız lütfen çok arada kaldım birde testlerde hep m8 yüksek paun alıyor aralarındaki fark m8in PPI fazla olması fakat buna karşılık desire eye da 801 AC pro var burada m8 un tek üstünlüğü bataryası olabilir yanı neden m8 daha fazla alıyor?
Bu iki soruma cevap veren arkadaşlardan Allah razı olsun

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar m8 mi desire eye mı nedenleriyle açıklar mısınız lütfen çok arada kaldım birde testlerde hep m8 yüksek paun alıyor aralarındaki fark m8in PPI fazla olması fakat buna karşılık desire eye da 801 AC pro var burada m8 un tek üstünlüğü bataryası olabilir yanı neden m8 daha fazla alıyor?
Bu iki soruma cevap veren arkadaşlardan Allah razı olsun
Desire Eye'ın PPI'nın düşük olmasının nedeni ekranın büyük olması. İki cihazda da aynı ekran teknolojisi var zaten aradaki PPI değerinide gözün ayırt edemez. İki cihazında performansı aşağı yukarı aynı. Burda belirttiğin gibi M8'in tek üstün tarafı bataryası ama emin ol ki bişey farketmeyecek. Akşam eve gelince ikisinide şarja takıcaksın. Desire Eye suya toza dayanıklı bi cihaz. Ön kamerası zaten rakipsiz. M8'de 4 ultrapiksel kamera var. Kaliteli çekiyor ama pikseli çok düşük. Desire Eye'da 13 megapiksel kamera mevcut. Yeteri kadar kaliteli çekiyor kesinlikle pişman olmazsın. Aradaki fiyat farkınada baktığımız zaman kesinlikle Desire Eye seçmelisin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Su ve toza karşı dayanıklılık olayında Sony xperia z serisi gibi sorun çıkarır mı?

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Su ve toza karşı dayanıklılık olayında Sony xperia z serisi gibi sorun çıkarır mı?
Z serisinde kapakçıklar hassastı zaten bi tek ordan su geçiriyor o telefonlar. Ama Desire Eye'da kapakçık yok. Açık olan yerler sudan tozdan etkilenmiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
@GencMz Teşekkürler en kısa zamanda bende aranıza katılacağım :dirol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nisan ayından beri kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısı yok. Tartismasiz kefil olurum alan arkadaşlara. Sarji tüm günü goturuyor bende. Kameralar deseniz zaten kalitesiyle yoruma yer bırakmıyor. Cevremde insanlar selfie için benim telefonumu istiyorlar bu çok hosuna gidiyor insanın 😄. Yalnız benim bir sorum olacak bu telefonu kullanan diğer arkadaslara: mobil veriyi açtığımda üzerindeki ikon en yüksek 'h' oluyor. Ama biliyorum ki diğer telefonlarda 'h+' simgesi de var. Acaba bizim modelde öyle birşey yok mu yoksa benim hatta mi sıkıntı var ? Burada h+ simgesi görünen var mi? Avea bu arada hattim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende alırken senin gibi g3 le bunun arasında tereddutte kalmıştım ama , g3 ü arkadaşlardan çok gormustum. Bunun yanında bile duramaz o. G3 o kadar ram e rağmen donuyor ısınıyor vs bir sürü eksiği var. Htc arayuzu çok hızlı gerçekten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=402831]GencMz[/MENTION] teşekkürler, peki Android Lollipop 5.1 güncellemesi alacak mı cihaz?