S
SDN Okuru
SDN Okuru
Sizce lg g3 mü desire eye mı lg g3 3gb lik modelinden bahsediyorum diger forumlarda kasmalardan kasa çatlamalarından ısınmasından konuşulması gözümü korkuttu yardım edebilir misiniz çok arada kaldım
Rica ederim. Desire Eye Media Markt'ta 1600 bandındaydı. Senin için ön kamera daha önemliyse Desire Eye'ı seçmeni öneririm. Sadece ön kamera meselesine odaklan çünkü diğer özellikleri pek farketmeyecek. Bide Desire Eye suya dayanıklıanladm teşekkürler de şimdi de m8s ve eye arasında kaldm hala karar veremedm yeterli parayıda topluyamadm zaten bi fikir üretinseye para tamam olur heralde![]()
Kesinlikle Desire Eyebeyler lg g3-htc desire eye-sony xperia z2 bunlar arasında sizce hangisi ve aynı fiyat aralığında önerebileceğiniz başka telefon var mı?
Hoparlöründe herhangi bir sorun yok. Gayet memnunum. Parasını kesinlikle hakediyorÇok kararsızım telefon seçimi konusunda ayrıca bi sorum olucak Desire eye kullanıcılarına telefonun hoparlörüyle ilgili bi sorunu var mı? Öyle bişey duydum da. Kameraya önem veriyorum ama sizce Desire eye parasının hakkını verir mi?
Desire 820 de bulunan Adreno 405 cihazı güclü bi hale getiriyor. Desire Eye'da Adreno 330 var ama Desire Eye'daki işlemci daha iyi. Benim önerim Desire Eye alman yönünde.Htc Desire eye almak istedigimi söylediğim de Desire 820 önerisini aldım sizce hangisi?
Hepsiburada.com'da fiyatı çok uygun. Üstelik 150 tl hediye çeki ve kılıf hediye.Ya bu ürünü bulamıyorum yardımcı olur musunuz
Evet varDesire Eye'da bildirim ledi var mı arkadaşlar? :confused1:
Normalde 16 Gb. Android sistemden kalan net 12 Gb. Yüklediğin uygulamalar sadece kendilerinden ibaret olmuyor. Cihaz içinde farklı dosyalar oluşturuyor. O yüzden olabilir.arkadaşlar htc desire eye ın net depolama alanı nedir ? Bende pc ye taktıgımda 9 gb gözüküyor . Kullanırken ise basic app ler yükledim ve alanım cok kısıtlı bana direk 3-4 gb aralıgında alan bırakıyor bu normal mi ?
Ön kamerada desire eye'dan daha iyisi yok ama aynısını arka kamera için söyleyemem. G3, G4, Iphone 6, S6 gibi cihazların arka kamerası daha iyi.Arkadaşlar ben kameraya çok fazla önem veriyorum ve bu telefonu almayı düşünüyorum. Sizce desire eyeden daha iyi kamerası olan telefon var mı ?
Evet taşıyabilirsinbeyler telefonu almayı düşünüyorum ama depolama alanı kısıtlı gibime geldi sd kart taksak felan uygulamaları taşımamız mümkünmü ? lg g3 32 gb modeli ile bunun arasında gidip geliyorumda g3 2k ekrandan dolayı fazla güç tüketiyor bu yüzden desire eye modeline yöneldim.
Desire Eye'ın PPI'nın düşük olmasının nedeni ekranın büyük olması. İki cihazda da aynı ekran teknolojisi var zaten aradaki PPI değerinide gözün ayırt edemez. İki cihazında performansı aşağı yukarı aynı. Burda belirttiğin gibi M8'in tek üstün tarafı bataryası ama emin ol ki bişey farketmeyecek. Akşam eve gelince ikisinide şarja takıcaksın. Desire Eye suya toza dayanıklı bi cihaz. Ön kamerası zaten rakipsiz. M8'de 4 ultrapiksel kamera var. Kaliteli çekiyor ama pikseli çok düşük. Desire Eye'da 13 megapiksel kamera mevcut. Yeteri kadar kaliteli çekiyor kesinlikle pişman olmazsın. Aradaki fiyat farkınada baktığımız zaman kesinlikle Desire Eye seçmelisin.Arkadaşlar m8 mi desire eye mı nedenleriyle açıklar mısınız lütfen çok arada kaldım birde testlerde hep m8 yüksek paun alıyor aralarındaki fark m8in PPI fazla olması fakat buna karşılık desire eye da 801 AC pro var burada m8 un tek üstünlüğü bataryası olabilir yanı neden m8 daha fazla alıyor?
Bu iki soruma cevap veren arkadaşlardan Allah razı olsun
Z serisinde kapakçıklar hassastı zaten bi tek ordan su geçiriyor o telefonlar. Ama Desire Eye'da kapakçık yok. Açık olan yerler sudan tozdan etkilenmiyor.Su ve toza karşı dayanıklılık olayında Sony xperia z serisi gibi sorun çıkarır mı?