skolka
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
HTC desire eye 1/2 haftaya alıcam inşallah.tek çekincem batarya,arka kapak açılmıyor,bataryayı değiştirmek gerekse ne yapılacak ? servis ücreti nedir bilen varmı ?
Selfie çekmeyi çok seviyorsan desire eye alabilirsin ancak fiyat olarak bir miktar daha altine htc one e8 bulmak mümkün ben onu alirdim. Ancak m8 almazdim aradaki fiyat farkı nedeni ileHtc Eye , M8'den ne gibi farkı kutu açılımlarını izledim ve hakkı abi m8 yerine eye alınması daha iyi olur dedi ama işlemcileride aynı 801ac kullanılıyor sadece ön kamera , boumsound ses ve ppi değeri 20ppi gibi bir fark var ve birinin kasası alüminyum diğeri ise plastik ama samsunglardaki gibi değil tabii hangisi daha çok istenilen verimi verir
benim için stabil olması ve kameranın karanlık yada güneşli zamanlarda belirgin olması Jiraiya06
telefonu alan var mı eksileri nelerdir herkes artılarından bahsediyo fakat eksileriyle karşılaşırılmalı diye düşünüyorum var mı eleştirdiğiniz yanları
Dedigin modellerle kıyaslayınca yine Desire Eye derim. Şarjı 1 günü çıkarıyor. Akşam şarja takmak durumunda kalıyorsun. Telefonların geneli öyle oldugu için bence iyi.Arkadaşlar Desire Eye'nin eksik yanları neler ? One M8 yada Desire 826 ile karşılaştırdığımızda sizce hangisi ?
Şarjı 2400 mAh size yetiyor mu,bana biraz düşük geldi de bilgilendirirseniz sevinirim![]()
Desire Eye 3 sene götürebilecek bi cihaz emin olabilirsin, güncelleme desteği konusunda m8'in aldığı güncellemeleri gecikmeylede olsa alacaktır.Arkadaşlar one m8 mi desire eye mı çok arasında kaldım m8 in ekranı desire eye göre küçük olduğu için biraz soğudum doğrusu vatan bilgisayarda eye elime alma fırsatım oldu gerçekten çok güzel cühaz metali aratmıyor bence tek sorun benim için htc desire eye dan güncelleme desteğini m8 den daha kısa sürede mi çeker çünkü ben aldım mı 3 sene beni götürmesi gerekiyor cihazın lütfen fikirlerinizi yazın
anladm teşekkürler de şimdi de m8s ve eye arasında kaldm hala karar veremedm yeterli parayıda topluyamadm zaten bi fikir üretinseye para tamam olur heraldeDenklanşör tuşu daha sert olabilirdi. Pili daha büyük olabilirdi. Benim eksilerim bunlar.